Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
válasz
senki11 #13539 üzenetére
Factory reset. Mindent leszed.
-
kmarci25
veterán
válasz
senki11 #13183 üzenetére
Ott a pont, és erre értettem, amit írtam (hogy gáz). Feltételezem, hogy a többi politikai témájú könyv a fasorban sincsen az eladási listákon. Én pl. inkább a Mario és a varázslót venném meg, és nem a Mein Kampf-ot, ha ugyanannyiért adnák. Hitlernek és a "művének" mindig is nagy hype-ja volt, és a "rajongók" közül csak a felszínt kapargatják, ami szvsz eléggé veszélyes. Ez az, ami gáz szerintem.
-
Mike76
tag
válasz
senki11 #12881 üzenetére
Annak idején volt működő szolgáltatás, ami a Duokan alatt regisztrált email címre is tudott küldeni: Push to Kindle. Hogy most éppen megy-e vagy sem, azt nem tudom.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
senki11 #12881 üzenetére
annak idején ezért szedtem le a Duokan-t: szinte mindent, nem csak cikkeket hanem könyveket is az Amazonon keresztül küldtem a Kindle-re, és azokkal nem tud mit kezdeni, mert kódoltak...
(és akkor még kétszer kellett újraindítani Duokan után, mert csak úgy lett ismét normális a betűk renderelése, nem tudom ez változott-e azóta)
-
Mike76
tag
válasz
senki11 #12739 üzenetére
Kicsit zavaros, amit a Google Translate kínaiból fordít, de az biztos, hogy a következő verzió már támogatni fogja a PW2-t. Két alternatívát sikerült "beleértelmeznem" a fordításba: vagy pénteken indul a béta teszt, és akkor jövő héten várható a végleges változat - vagy már el is indult a tesztelés és pénteken jön ki a PW2-t támogató 5.0-ás Duokan.
-
-
hampidampi
őstag
válasz
senki11 #12412 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Calibre topikban.
-
Mike76
tag
-
Lmh
őstag
válasz
senki11 #12158 üzenetére
Írt akitől vettem: "ez a típus létezik műbőrrel (amit te vettél) és textilbőrrel (nyomott, recés minájú) bevonva is."
Szóval a tied lehet recés lesz. De ha mégsem, akkor a bőr is nagyon frankó szerintem, elegáns, egyszerű.
A fedelet teljesen hátra lehet hajtani, teljesen jó szerintem. -
exacum
tag
válasz
senki11 #12151 üzenetére
A fedele teljesem merev, ha megfogod nem nyomódik a kijelzőbe (az előző tokom puha volt, mindig féltem, hogy a táskámban benyomodik). Sajnos egyszer már elejtettem, igaz nem túl magasról, nem lett semmi baja. Azóta sokkal jobban vigyázok. Azért választottam ezt, mert alig növeli a méretét, pl simán zsebre tehető, a fedele könnyen visszahajtható könnyű egy kézzel tartani, lapozni. A ráhajtós fület valahogy biztonságosabbnak érzem, mint a simát.
-
kovisoft
őstag
válasz
senki11 #12136 üzenetére
Valóban nincs PayPal-os fizetés, viszont valahogy úgy működik, hogy az aliexpress csak akkor utalja át a boltosnak a vételárat, amikor jelezted, hogy hibátlanul megkaptad az árut. Erre 60 nap áll rendelkezésre (szemben az ebay-es 45 nappal). Azt mondják az aliexpress-re, hogy akkora, mint az ebay és az amazon együtt. Szerintem biztonságos, én már több mindent rendeltem onnan gond nélkül.
-
Süvi
őstag
válasz
senki11 #12121 üzenetére
Szia!
Nekünk K3-an van fólia+szilikon tok és külső védő tok, vigyázunk rá.
A mostani Paperwhite2013-asra is tettem fóliát és védő tokokat. A fólia a Pw használatát nem nehezíti (kivéve ha buborékos), nem tükröződik tőle jobban.
A Pw-ra méretbe jók azok a fóliák, amik a k3-asra jók.Üdv
-
Degeczi
nagyúr
válasz
senki11 #11922 üzenetére
nem a K3, hanem az e-ink technológia korlátai miatt kínszenvedés a nagyítás/görgetés!
ebben ne számíts lényegi előrelépésre, mert az e-ink lényege, h fizikai mozgás történik a belsejében, és az nem megy gyorsan - ettől van fél mp körül a képfrissítés
egyszerűen nem valóak ilyen célra (legföljebb a nagyobb kijelzős típusok, persze - de azok méregdrágák)
30-40 éves életkor fölött pedig a nagyobb fölbontás sem segítene
-
-
feka007
veterán
válasz
senki11 #11918 üzenetére
De amúgy hogy kéne kezelnie a pdf-et? Mert szerintem ezen eléggé olvasható, mondjuk azért a kontrasztja lehetne jobb (legalábbis egy nem beszkennelt pdf-en némelyik sor világosabb-sötétebb, de csak ezt vettem észre mint különbség pc-hez képest, mást nem), de simán el tudom olvasni
-
biga
őstag
válasz
senki11 #11629 üzenetére
Szó sincs alacsonyra állított mércéről. Ettől a készüléktől egyszerűen nem elvárás az, hogy nem ebook formátumot korrektül kezeljen. Videot sem játszik és még sorolhatnám mennyi fájlformátumot nem kezel. De ez nem baj, hisz nem is ez a célja. Tehát igen is már önmagában az több az elvárhatónál, hogy egyáltalán megnyitja.
PDF-re egyébként ott vannak a PocketBookok, azok majdnem mindent megnyitnak. De igazán jó a pdf számítógépre (ahová tervezték) illetve tabletre való.
-
válasz
senki11 #11629 üzenetére
Ha jól láttam, ez rootolt Nook a videón. Arra olyan viewer-t teszel, amit szeretnél (és elindul a régi androidon). De az még a égi word-ot is szépen kezeli.
K3 - K PW, a PW-on a pdf-ek sokkal jobban olvashatóak, mint a Kindle Keyboard-on, de azt amin a videon láttunk, nem tudja (na itt kicsit elbizonytalanodtam, mert a PW a feleségemé... de a nagyobb felbontás, jobb kontraszt miatt a PW pdf szempontból sokkal jobb,
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest