-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #26296 üzenetére
Először nem tetszett annyira, inkább Interlude a kettő közül, most viszont már a Jubi tetszik jobban... 😅
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #26293 üzenetére
Jubi jöhet tovább...
Opus hanyas?
-
Elektrosokk
veterán
Megjött a Zoszt fèle Amouage felfedező szett.
-
niof
veterán
válasz
Viiktor1989 #26287 üzenetére
Jó, hát azért nem vagyok krőzus...
-
TomDeNemm
csendes tag
Kipróbáltam a Lidl-s illatgyertyát és pálcás illatosítót. Kellemes csalódás, bár a pálcás kicsit gyenguszabb, de ha épp bent jársz és nincs más megér egy próbát.
-
niof
veterán
válasz
Misogi #26285 üzenetére
Nekem is bejött, mind tartósságban, mind illatban. Majd ha rendeset fújok belőle, ki kell kísérletezni, hogy mennyit szabad, mert a Nerolis 1ml-es mintát csak 2* hozzáérintettem a nyakamhoz mindkét oldalt, és egész nap éreztem. Csak hozzáteszem, pl. az ilyen tulajdonságok emelik ki ezeket a termékeket a designerek közül, ott relatíve kevés van, ami ilyet tud. Bár, ilyen durva még a niche illatok közt is ritkább. Ha ebből mondjuk elég 2 fújás (valószínűleg inkább fél-fél lesz az oldalanként), akkor egy üveg elég több szezonra (3-4?). Én mondjuk egy Light Blue Intense-t jellemzően elhasználtam mondjuk májustól október végéig, ha nagyon belendültem. De abból simán fújtam 6 fújást magamra. 2 jobb-bal, 1 nyak elöl, 1 tarkó.
Gondolkodok még valami egészen könnyű, légies illaton is nyárra, ami mondjuk esti programokhoz jó lenne. De persze itt is kéne 6-8 óra tartósság alaphangon. Kellemes, friss, könnyű, légies, esetleg citrusos, ilyen jellegű illatok tipp? Aventus és klónjai kíméljenek, már uncsi. Meg kéne újra néznem a Hacivat-ot, nem nagyon emlékszem már rá...
-
niof
veterán
Megjött a Megamare, meg még rendeltem mellé Seminalis mintát. Hát, papírról nem nagy durranás. Édes, vattacukrot idéző. Volt egy kis laktózosság, mikor a papírra cseppentettem, de az hamar eltűnt. De azért bőrön is adok neki egy sanszot.
-
guriburi3
csendes tag
Dior Sauvage Elixir Parfumről mi a véleményetek? Tényleg eltér az eddigi Sauvage vonaltól?
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Most találtam csak rá erre a topikra, pedig oda meg vissza vagyok a parfümökért. Épp most rendeltem párat cirka 60 ezerért a vivantisról, de ahhoz képest, hogy 9.-re ígérték ami az eddigi tapasztalatok alapján tartható is lett volna, még ma sem jött meg. Ti tapasztaltatok mostanában csúszást a packetánál? Üdv mindenkinek!
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #26279 üzenetére
25 - ért van emagon 100 ml
, akkor olyan 10-15000-ért jó lehet...
-
Misogi
aktív tag
Egy ideje már nem nagyon veszek semmit, eladtam az összes Ganymede üvegem (bánom egyébként), Reflection Man-t is, PdM Pegasus-t is.
Van még eladó Tom Ford Neroli Portofino 100ml és Tom Ford Ombre Leather Parfum 100ml, ha bárkit érdekel. CSERÉLNI szeretnék, nem eladni inkább.
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #26269 üzenetére
Szerintem ebből hamarosan nagyon sok kupak nélküli verzió lesz a hölgyek körében...
-
niof
veterán
válasz
Elektrosokk #26269 üzenetére
Tudom, láttam.
-
Misogi
aktív tag
Ezt látta már innen valaki?
The Nose - Searching for Blamage
Dokumentum film Alessandro Gualtieri-ről, ahogy dolgozik a nasomatto blamage parfümön. -
tibbike01
őstag
válasz
Talala #26253 üzenetére
Simán jó, 2-3 fújás és bírja a napot. Nem atomfegyver de még délután is érezni.
A Guerlain alul van értékelve, nagyon jó illataik vannak, szép összetevőkkel.
Most voltam a Neroliba kipróbálni Sedleyt, sejtettem hogy nem lesz kedvemre, ugyanolyan átlagosan semilyen, mint a többi PdM, egy Xerjoff Torino21 vagy MFK acqua celestica forte kenderbe veri....
-
Talala
senior tag
válasz
tibbike01 #26250 üzenetére
szintés sokszor előkerül, de még sose jutottam vásárlásig. a 2 közül melyik lehet jobb, eléggé hasonló illatjegyek alapján. GUERLAIN HOMME EDP vagy a L'Eau Boisée
-
tibbike01
őstag
Még mindig azt mondom, hogy 13.5k-ért tökéletes nyári parfüm ez ->
Guerlain Homme L'Eau Boisée -
ToBeY
nagyúr
válasz
Petyuska111 #26244 üzenetére
Köszi az ötleteket valószínű D&G light blue lessz mert az még nem volt.
A többi vagy már próbáltam: pl acqua di gio volt tetszett, de abszolút nem tartós rajtam,
vagy nem jött be: pl Prada Luna rossa vonal
Pedig arab vonalról volt Armaf-tól kettő illat is.Mind a kettő tetszett is,tartós is volt, viszont piros foltok lettek tőle rajtam -
niof
veterán
válasz
Petyuska111 #26244 üzenetére
Én még ajánlanám a Bvlgari Pour Homme Extreme-et, bár az nem fér bele a keretbe. De ennyiből a Light Blue sem.
Amúgy az Extreme egy nem túl tolakodó, nagyon friss és relatíve tartós, citrusos illat. Évekig használtam, nagyon szerettem. -
Petyuska111
tag
Designerből szerintem a legjobbak, amik tartósak is:
-D&G Light Blue Intense (csak az Intense a tartós, a többi Light Blue verzió nem), számomra ez a legjobb nyári illat mind közül
-Acqua di Giò Profondo (EDP)
-Acqua di Giò Pour Homme EDP (az eredeti parfüm változata)Kicsit gyengébb tartósság, de még elfogadható:
-Versace man Eau Fraiche (ez a legolcsóbb és egész jó!)
-Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche for Men EDT
-Prada Luna Rossa (levendulás-narancsos-mentás, ha valaki esetleg nem szereti a nagyon citrusos cuccokat, mert a fenti az mind az!)Gyenge tartósság, de nagyon jó illat (citromos limonádé):
-Dior Homme Cologne vagy az olcsóbb klónja: Jimmy Choo Man IceBoss az nem tartós, az a baj, 1-2 óra csak. Arab cuccokat én nagy ívben kerülöm, semmit nem ajánlanék, ami arab, de majd rájössz... Niche vonalon meg van egymillió nyári parfüm, csak hát az árak ugye...
-
TomDeNemm
csendes tag
Designer nyári illatnak elég sok variáció van, az egyik ilyen a jól kitárgyalt Armani - Acqua di Gio, esetleg Hugo Boss vonalon is több fajta lehet, pl. Boss - Tonic, de én nem voltam sose Boss párti. tavaszi illat, amit korábban vettem D&G Pour Homme 2012-es kiadás, ez is egész jó nyárra, bár én a levendulát kevésbé szeretem már, ezért nem venném. Nyári illatnak, ami nekem nagyon bevált Gentleman Givenchy vonalon, az Only Givenchy. Tipikus letisztult "templomba járós, vasárnap fehér inggel" illat
vagy Dolce & Gabbana "K" még ami elég népszerű, esetleg Dolce & Gabbana Light Blue
-
Menadrin
kezdő
Van innen valakinek bármi tapasztalata a perfume parlour gyártóval? Állítólag nagyon jól másolja nagyon jó minőségben az illatokat.
-
dirtboy86
tag
-
dirtboy86
tag
Lehet azt érdemes lenne ilyenkor még leírni, hogy mekkora mennyiség érdekel - ha 15-20k -d van és 20-30ml keresel szerintem elég nagy a választék és ahogy volumenben megyünk felfele arányosan csökken az elérhető illatok száma
mi az kompromisszumos méret amire még azt mondod, hogy 15-20k nem sok érte.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Nyárra tudtok ajánlani valami jó illatot 15k max 20kig? -
kk831228
addikt
válasz
freelanced #26229 üzenetére
Ha Pesti vagy Arena vagy Mammut Douglas, Tom Ford Neroli sorozatot szagold meg, esetleg...
-
freelanced
addikt
válasz
Elektrosokk #26195 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, megnézem.
kk831228
Köszönöm neked isNyári illatnak eddig egy Mugler Cologne volt itthon, meg is van még, de valahogy annyira nekem ez nem jön be, túlzottan friss, citrusos és üde. Amogyan savanykásan csipős. Inkább egy kicsit mélyebb, narancsosabb, kesernyésebb, sötétebb karaktert keresek anélkül, hogy túlzottan tolakodó lenne.
-
kk831228
addikt
válasz
Viiktor1989 #26211 üzenetére
Már majdnem mondtam, hogy miért keresel hasonlót, mikor a Roja drágább, de most nézem, hogy nem... 😅
-
tibbike01
őstag
válasz
dirtboy86 #26210 üzenetére
Köszi!
Layton és Herod, nekem ez a két illat érthetetlen, többször próbáltam, de mindig csak a mainstream tonkababos vonal jött le. Mondjuk én alapból a lakásillatosító jellegű parfünöket szeretem, amelyek elmennek egy erős irányba, pl dohány, oud, virágok. A Layton és a Herod sem mer kilépni a komfortzónájukbólfélnek egyediek, merészek lenni ezért megmaradnak a közkedvelt vonalon. Ezért is szeretik sokan.
-
pohár
félisten
válasz
dirtboy86 #26215 üzenetére
én ezért vettem 10-10ml-t mindkettőből eleinte, aztán majd kialakul
pont belefutsz egy félig tele üvegbe jó áron, ki tudja... én 110€-ért húztam be ~60ml Sedley-t szállítással együtt, pont ma jött meg (az Oman Luxury mintapakkommal együtt, holnap meg vagy 5 üveges érkezik
)
-
-
guriburi3
csendes tag
sziasztok!
illatmintákat honnan érdemes rendelni?bocsi a triviális kérdésért, de teljesen új vagyok a témában
-
niof
veterán
válasz
Elektrosokk #26213 üzenetére
Jól értem? Belenyúltak az Epic-be?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #26209 üzenetére
-
Viiktor1989
aktív tag
Halihó. Van esetleg tapasztalata valakinek a Roja - Reckless pour homme parfümmel? Azt írják hasonló a Clive Christian X man-hez. Nekem az az illat nagyon tetszett. Szóval valaki próbálta már? 😀
-
dirtboy86
tag
válasz
tibbike01 #26200 üzenetére
Pont most fujtam magamra pár napja Neroli- ban Sedley-ből. Nekem PDM közül több is top illat
a Pegasus-t pl sokan Istenitik nekem az 212-VIP men 3x annyi árért de a Herod és Layton iszonyat jó. Ebből kiindulva bíztam a Sedley-ben. Őszintén ? Ha lenne most rá keret rögtön vennék egyet - nagyon finom , és PDM hez hűen szuper tartós volt a csuklómon. Nem az a tipik gyümölcsös hanem inkáb tenger jegy uralt , finom levendulával
Én a pdm házból a Greenley re vagyok kíváncsi - nem volt teszter épp kirakva.
-
kk831228
addikt
válasz
freelanced #26190 üzenetére
Csak ez egyik se igazán fűszeres füstös...
-
kk831228
addikt
válasz
freelanced #26190 üzenetére
Szinte bármiből lehet már itthon is kapni decant-ot, esetleg ha itthon mégse lenne akkor Parfumo.de.
Hacivatot nyomják legfőképp meg Mefisto-t, nyáriból...
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #26198 üzenetére
Újra kell szagolnom ezt az Epic - et...
👌
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Crypto Trade
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Parfüm topik
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- ASUS routerek
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest