Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Talala #26253 üzenetére
Simán jó, 2-3 fújás és bírja a napot. Nem atomfegyver de még délután is érezni.
A Guerlain alul van értékelve, nagyon jó illataik vannak, szép összetevőkkel.
Most voltam a Neroliba kipróbálni Sedleyt, sejtettem hogy nem lesz kedvemre, ugyanolyan átlagosan semilyen, mint a többi PdM, egy Xerjoff Torino21 vagy MFK acqua celestica forte kenderbe veri....
-
niof
veterán
-
Menadrin
kezdő
válasz
Talala #25900 üzenetére
Edt és limited editionom van.
Edt- szar kezdés, erős szintetikus valami, fél óra után atalakul kellemesse. Tartósság egész jó, de nem dobok tőle hátast.
Le- konnyedebb kezdés, nincs az a szintetikus valami, kellemes, több ananász van benne így jobb illat sokkal. Tartósság jónak mondom, de ettől se dobok hátast. Az illata jobb az edtnel, de a + árát nem nagyon éri meg (szerintem) mert ha az edt nyitása lecseng, akkor nagyon jó illatta alakul. -
Menadrin
kezdő
-
Takuun
aktív tag
válasz
Talala #25702 üzenetére
Nekem volt, de eladtam, párom szerint "kisebbségi szag".
Egyébként nem volt rossz, baromi erős és tartós darab. Szövetkabátra fújtam 2-4-et, 3 napig szekrényben állt, mert használhatatlan volt a kabátom, olyan erős volt az illat. Unisex, férfiasnak mondják, de szerintem eléggé feminin.
10eft körül, alatta meg pláne ajándék. -
jolti
senior tag
válasz
Talala #23863 üzenetére
Eszméletlenül jó illat!
A női ismerőseim imádják. Meg persze én is!
Két telet használtam, most ezen a télen el fog fogyni. Persze sok más mellet használom.
Én inkább alkalmi illatnak mondanám. Vagy elegánsabb ruhához.
Persze, ha te elegánsabban öltözködsz a munkából kifolyólag, akkor simán mehet. ( Nekem hülyén nézne ki a mentőben... Mondjuk néha legalább kicsit csillapítaná, mikor a részeg drogos beok@dik...) -
paatrick
őstag
válasz
Talala #23863 üzenetére
Én kb 1 éve megvettem az összes Valentino illatot (Uomo, Uomo Intense, Born in Roma Yellow, Uomo Acqua)
aztán akkora homeoffice lett belőle hogy azóta itt állnak a polcon. Most gondoltam hogy felrakom őket eladásra, a bolti ár feléért legalább másnak is jót teszek. Majd a jó karmát megkapom tőle.
A sima Uomo a kedvenc, én nem bírom a nagyon fűszeres erős illatokat. Az Uomo Intenset amolyan randiillatnak vettem, de kb 5 fújás hiányzik belőle
hasonló az Uomohoz édeskés de szárazabb.
Ha tudod próbáld ki valahol, aztán ha tetszik írj rám hátha még meglesz
-
-
Safranek
aktív tag
-
Vamos92
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- ASUS notebook topic
- Mozilla Firefox
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest