-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
Eg kis szolgálati.
Rasasi Shuhrah egész jó. Kellemes tartós, egész nap érezni. A Daarejt kevésbé értem, viszont ez nálam bőven felette van. -
Mukucs
senior tag
válasz
Peterzon94 #12747 üzenetére
Van benne egy enyhe cseresznyeillat, ami miatt a Herod jobban tetszik.
-
summersam
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy Kriszti&Zoli parfümériában kapható Shay& Blue illatok,illetve vannak niche parfümök készleten vagy csak rendelni lehet?
Előre is köszönöm a választ. -
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Tudtok mondani pár bitangjó dohány-vanilla alapú illatot?
Dizájner vonalon!
-
orrlyuk
aktív tag
Vibrant: nocsak, a neten sincs még. A Fragranticán viszont megjelent pár új vélemény: a IV-től - állítólag - nem tudják megkülönböztetni.
Viszont az én is tapasztalom, hogy nagyon rövid életű, legjobb esetben 1-2 óra (milyen volna, ha nem lenne EDP???) (A Rich L. ilyen szempontból jobbnak tűnt valamivel.)
Szóval a 120 ml indokolt, ebben is a 4711-re hasonlít... Kifúj -> mosolyog -> 2h -> kifúj, stb. -
Jhonny06
veterán
Rendelünk csoportosan Aventus-t (250ml), akit érdekel minimum 50ml, pm pliz.
-
válasz
slick-adam #12738 üzenetére
Ácsi, nekem is maci volt a egyéni arcképeim előtt.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Paddington #12736 üzenetére
na majd en igazsagot teszek. bar felnött ember mackóval...
-
Azie
őstag
válasz
Paddington #12736 üzenetére
az hogy buzi vagy-e a saját preferenciád.
a szeder savanykásabb kéne legyen és kevesebb virág kéne ebbe a cuccba - vagy legalábbis másfélék, hogy hordható legyen - szerintem
-
Azie
őstag
vibrant leather- westendben nem volt, csak női. a női sokkal inkább vattacukros, mint ananászos
zara új teás - nem volt teszter, kíváncsi vagyok rá
zara pipeline vagy mi a neve. akvás roma variáció, bitnag gyenge, elég general, nem olyan vaniliás, mint a roma
zara új nem tudom mi a neve
full general, magamra nem is fújtam belőle
this is him - még mindig brutál erős, és jó is
gucci guilty absolute femme - hát nekem a szeder az nem ilyen a fejemben - pluszba szerintem nagyon feminin és nem csak a vége, hanem az elejétől kezdve.
mermes mediterrán - elsőre szimpatikus, még próbálgatni kell.
Ja fontos: ZARA: van újra WOODY a női részlegen, aki gondolkodott a CH Chic-en, annak inkább ezt javaslom. Meg aki nem gondolkodott rajta, az is szagolja meg - fügés, fás, könnyed illat nyárra-tavasz--őszre.
-
pohár
félisten
válasz
slick-adam #12733 üzenetére
oh, azt viszont nem láttam... akkor keresek kódot 15€ felett
-
pohár
félisten
skacok, aki rendelt az MFK oldaláról, attól kéthetnék kupont? már ha egyáltalán stackelődik több, nekem is van egy 14€-som
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #12728 üzenetére
Az nincs sajnos....
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #12723 üzenetére
Így is megkaptam tegnap páromtól hogy " mi ez a női pafüm rajtad...?" 🤔 c. kérdést
Mfk - Aqua Vitae Forte...
-
orrlyuk
aktív tag
Régen volt már "hírek a Zarából": A kissé (nagyon) érdektelenre sikerült idei tavaszi-nyári kék-zöld butykosok mellé visszatért a 3 féle leather, és - TÁDÁM a Vibrant Leather EDP verzióban, 120 milis, a Zarához mérten igényes (vö. a laposüveges leatherek undorító műbőr matricájával), mágneskupakos kiszerelésben.
Szagolgatom, szerintem tök jól sikerült, a nyitása citrusos-borsos, nagyon-nagyon szép. Ami utána jön az az ismert műsor az Aventus-klónok színes világából, kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akik ismerik a többi mutációt, meg persze az eredetit.
Az üveg külleme és mérete miatt biztosan best buy, az Arénában tegnap vitték, mint a cukrot. -
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #12723 üzenetére
Rózsa nalam alapból kiesik, sel marolin akkor nem nyerő ha édeskés a leszáradva...
-
gamegod
senior tag
ha valaki keresi a tavaszi illatot
pluszba most -10% kuponnal -
slick-adam
aktív tag
válasz
kk831228 #12722 üzenetére
egybe akartam a sok-sok illatot, de itt van röviden a Heeley tapasztalat (hosszabb fejtegetest nem erdemelnek... sajnos...):
- Cardinal: félúton Avignon es Full Incense között. leggyengebb a harom közül, felesleges. Avignon-t kell venni (szvsz)
- Iris de Nuit: hideg, földes, rooty írisz (a la Iris Silver Mist) + kicsit vajasabb, melegebb írisz akkord (a la Bois d'Argent). maga az illat gyenge, de meglepöen jo a szilllázsoája. nem köll...
- Chypre 21: erös oakmoss + kis citrus + rózsa. "fél orral" szagolva furcsa mód egy tipikus OUD+rózsa kombóra hasonlít. hirtelen Diptyque Oud Palao ugrott be rola levegöben elkapva (bar azt csak egyszer szippantottam, biztos csal az emlekezetem). hmm-hmm. jo, de van tengernyi jobb
- Hippie Rose: na ennek megörültem az elejen (erre irtam, hogy nyerö...). L'Artisan Voleur de Roses szillázsára / leszáradására hasonlit az elejen, ami jo dolog, mert a VdR-t nehez viselni (csak messziröl szagolva jo igazan, minel közelebbröl szagolja az ember, annal erösebb es földesebb a pacsuli es elnyom minden mast). jo VdR alternativa lett VOLNA, de a leszaradasra (ami hamar jön) csak egy olcsó borsos, pacsulis rózsa marad belöle ISO E tengerben (ez kabe a Perles de Lalique, ami rohadt olcso cucc...).
- Sel Marin: akva-tikk citrusos sós tengeri lebeny. a sima citrusos akva-tikk illatoktol különlegesEBB, de nem ültem seggre. es hamar atcsap egy unalmas edeskes es gyenge illatba.Heeley reszemröl le van tudva.
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #12708 üzenetére
Na, mi helyzet? Nem igaz hogy nem próbáltad még ki mindet egy nap alatt...
Négyet szoktam tesztelni egyszerre, általában...
-
Jhonny06
veterán
válasz
HurkaLES #12715 üzenetére
Aminek teljesen le lehet tekerni a szórófejét, ott a fecskendős megoldás működik, viszont a legtöbb parfümnek nem lehet. Ott ne cseszd szét azzal a szórófejet, hogy belenyomod a tűt, hanem ilyen tölcsérrel fújd bele az üvegbe.
10ml-es szórófejes üveget szintén Aliexpress-en találsz, pl.: [link]
Itthon is találsz, akár 50-100ml-es kiszerelésben, csak ez általában barna gyógyszertári üveg (nem mindenkinek jön be): [link] Szórófejet is találsz hozzá ugyanezen a webshopon.
Újra pedig soha nem használj fel parfümös üveget, még ha ki is tudod mosni, akkor se. Szórófejet pedig pláne.
-
HurkaLES
tag
Srácok. Hol lehet venni üveget szórófejjel? Vagyis igazából üvegem van, meg szórófej is, viszont ugye használt és az üveget csak csak ki lehet mosni de a szórófejen nagyon érződik a régi parfüm. Vagy ez nem számít? Illetve ez a 2 en veszünk egyet dolog úgy kell hogy egy kis üveg csészébe kifújni a felét és injekcióval belenyomni a parfümös üvegbe? Csak rá felé veszem magam egy buli parfümre. És az lehet hogy az ultra male lesz vagy esetleg a versace eros. Rengeteg helyen olvasom, hogy tartósság, hatósugár 10-es. Fiatalos illat.Mondjuk az EROS-t sokan mondják 1 milkóhoz hasonlít. De szerintem sokkal több van benne, sokkal másabb érzést ad.
-
Jhonny06
veterán
Rajtam sajnos a La Yuqawam nem működött tartóság terén, meg eléggé felment az ára. Egy 50ml-es TL decantot simán kapsz már ugyanannyiért, vagy talán még olcsóbban is. És ez olyan mennyiség, hogy kb. sosem fogy el.
Én baromira szeretem az Oud Wood-ot is, a maga kategóriájában mindent visz. A Tobacco Oud is nagyon jó.
-
mufi
senior tag
Tudom nem tel van de nem igazan van ihletem mit probalgatni a dutyban, van egy csomo marka amit nem is ismerek, ket csuklo es ket kezfej rendelkezesre allasabol kifolyolag meg kell gondolnom mit fujok magamra.
Tuscan Leather. Rassasi ide vagy oda, olcsobb meg jo alternativa...ertem mar miert kerul annyiba a TL...van benne valami melegseget sugarzo cucc, annyira jo blend, hihetetlen...nem is ertem miert eroltetem ezt az oud woodot meg tobacco oudot... -
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #12708 üzenetére
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Paddington #12709 üzenetére
nocsak! van femme is? ki köll probalni E
-
Paddington
csendes tag
Mancera Black Gold
1 Million utánérzésű kezdés, amely Gucci Pour Homme II szteroidokon-ként szárad le. Az aquatic jelzőt nem látom, őszi-téli illat. Crowd-pleaser, de semmi extra. Nem ajánlott.
...ellenben...
Gucci Guilty Absolute Pour Femme
A szeder itt tényleg szeder és végig kitart, kicsit savanykás-kesernyés, semmiképp sem édes. Férfi-illatként kellett volna kihozni, annak új és egyedi. Ha valahol feminin, akkor a leszáradás legeslegvégén, de ott már annyira bőrközeli, hogy senkinek sem fog feltűnni. Ha mérséklődik az ára, megér egy decant-ot.
-
slick-adam
aktív tag
hat ezek se tököltek, gyorsabban ideert a sima francia postaval, mint DPD-vel.
TEGNAP jöt az ertesites, hogy feladtak es ma mar be is zuhant a kis boritek.
2-t szagoltam eddig, az egyik instant winner...
majd irok roluk. meg a Chanel-ekröl is, amiket beigertem meg regebben. meg az egyeb kurrens szerzemenyeimröl. meg a mai nagy CdG szaglaszasrol. meg a meg a meg a mega.
-
mufi
senior tag
Draga ugye mert ez meg az eredeti verzio. Allitolag az illat ugyan az csak sokkal tartosabb. Ez a hataron tuli forrasomtol lenne. Mutatott meg valami ysl ldh flankert valami fekete uveg kek csikkal a kozepen, azt sem gyartjak mar azt viszont nem ismerem.
Mas: Akasterben dominans idovel a rozsa de olyan finom keverek hogy ajjaj...en nem szeretem a rozsas parfumoket de ez mas.
-
Mukucs
senior tag
-
Azie
őstag
Batch code 38G100
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date 2010-01
Age 8 years 3 months 23 daysElvileg ezt dobja.
A Code ugye 2004-ben jött ki. Szóval lehet akár eredeti is.
Ennyire olcsó, vagy ennyire drága, hogy ez ilyen must have információ neked?
)
a kupak, a szórófej illesztése, a műanyag sorjázása, ilyeneket nézz rajta, ha kézbe lehet fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- EAFC 25
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest