- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
válasz
galervin93 #88590 üzenetére
Szia! Igen, kizárólag pergettem már több, mint 10 éve. Legszívesebben újravenném a pergető cuccaim, de ez több százezres vagy akár milliós tétel is lehet. Tavalyi éven anyagi szempontból nagyon szarul alakult, ezért nem szeretnék nagyobb kiadásba belemenni. Feeder cuccom van, peca nélkül nem szeretnék maradni, ezért gondoltam, hogy idénre marad a folyóvízi feederezés. Egyébként kedvem is van hozzá.
Boloval már egy ideje szemezgetek, sok YT videót is megnéztem a témában, de ahhoz semmim nincs, mindent meg kéne vennem.
Azért köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest