- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
válasz
ngabor2 #7764 üzenetére
Nekem is kalandos pecám volt hétvégén. Egy komplett szereléket beszakítottam (egy hal behúzta bent valami akdóba) 40 méter zsinórral, amit másnap kifogtam egy másik pecámmal, persze már hal nélkül.
Majdnem eltörtem a rod-podomat, épp jöttem ki a vízből egy ponttyal, amikor megcsúsztam és ráestem a rodpodra... Vízbe ejtettem az egyik elektromos kapásjelzőmet, ami megnémult teljesen utána és állandóan világított...nap végére már adott ki hangot magából, gondolom ahogy száradt kifele, úgy tért magához, de még megfázott veréb hangja van (barátnőm szerint), ezenkívül ismét a vízből gyalogoltam kifele egy megszákolt ponttyal, amikor ismét megcsúsztam, dobtam egy oldalast, és eltört az úszós botom spicce. A barátnőm legalább jókat nevetett, én kevésbé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest