-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz BogyóBP #65782 üzenetére
Én azt figyelem, hogy megfelelő szöget zárjon be a bot spicce, és a zsinór. Tedd úgy hogy kézre álljon...
Elvileg a method zsinórokat úgy hirdetik, hogy kisebb a nyúlás, de itt már nem lehet tudni mennyi a marketing, és mi igaz. Monofil zsinór nyúlik..Mindegyik.
Keress egy spricnit, ilyen virágpermetezős, vagy kiürült szórófejes flakont. Mosógatószeres vizet keverj, és fújd rá a dobon lévő zsinórra. Jobb megoldás, ha becsévélés előtt mosogatószeres vízbe áztatott rongyba-zsepibe fogod a zsinórt, úgy tekered vissza, hogy közben áttörlöd. Jót tesz a süllyedésnek, azért süllyed nehezen az amúgy süllyedő zsinór, mert kosz, és egyéb szennyeződés van rajta.Jofi81: Az a baj, Tsuriból nincs nyeletős...... A Katskingot szokták dicsérni. Én ilyet vettem: [link] Bevált, 420-as feederre jó lehet a sekély dobbal.
Ha gyorsfékes is jó, nézd meg az Ultegra klónt, azt is dicsérik..... Szigorúan a 420-asra ezt is.
Szerk: smokiii1: Természetesen bárhova vehetsz területi jegyet, meg napi jegyet is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest