-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A szakító vagy a vékonyság, valamelyik úgyis kamu lesz, de lehet mindkettő."
Na igen, lehetetlen eligazodni köztük.
16-os J-Braid van a pergetőmön, ezt beszélték rám a boltban, de nagyon overkillnek érzem. Szeretnék valami vékonyabbat, viszont azért ~6 kg valós szakítószilárdság jó lenne legalább.
Próbáltam teszteket nézni, hogy melyik a legvékonyabb zsinór, ami tudja ezt, de a legtöbbször amerikai mérésekkel találkoztam csak, ott meg teljesen más adatokat írnak fel a dobozra, hasonló átmérőhöz sokkal kevesebb kilót..
És akkor még próbáld meg azt is kitalálni, hogy mondjuk a 4.8 kg 0.15mm melyiknek felelhet meg, amikor itthon se ilyen szakítóval, se ilyen átmérővel nem árulnak ugyanebből a zsinórból.Berkley Whiplash-t nézegettem még egyébként, a 0,06mm 10.9kg változatról olyan mérést találtam, ami szerint 0,18mm ~7,5kg a valós értékek.
De ha a J-Braid-em "csak" pár számmal van alulméretezve, akkor lehet nem is lenne értelme arra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- SONY LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest