- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #44021 üzenetére
Jó választás. Szabályozatlan meder, ennek megfelelően változatos mederviszonyok a jellemzőek, és hal is akad (mélyebb részeken ponty is, sekélyebb szakaszokon paduc, szilva). Nálunk, a középső szakaszon gyakorlatilag egyenes, szabályozott, csatorna-szerű a meder, rohan a víz, semmi hal nem áll meg benne, hiába is telepítik. A duzzasztott részek halai meg addig maradnak meg, amíg a szlovák úgy nem dönt, hogy elereszti a vizet a zsilipein (hogy száradna le a keze...
). Szóval az a felső szakasz jó lehet. Csak ne legyen előtte hirtelen zuhi, mert gyorsan bezavarosodik (ott fent még csak egy szélesebb patak szinte).
Fonott csapó témához: egy ideig használtam, mostanában próbálkozom vastagabb monofillel (a korlátozások miatt), illetve kipróbáltam Döme (...
) vastagodó zsinórját, nem rossz, csak nem tudom, milyen kötéssel kellene a két monofil zsinórvéget összekötni? Most a fonott-monofil kötést használom, de akkora a csomó a vastag dobóelőke zsinórján, hogy néha akad a dobon dobás közben, az meg elég veszélyes... Ti mivel kötnétek össze két monofilt? (0.18 és 0.29)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged