Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botee
tag
válasz
Latyakos
üzenetére
Az a baj,h elég régen horgásztam már ott...nem tudok sajna semmi konkrét tippet adni.Mostanában is szinte csak a törpe megy?Vagy gyűlnek a fehérhalak?
Mondjuk ott szépen lehetne finomszerelékezni,de ha tényleg ilyen hinaras,akkor nem éri meg a kockázat..nemtom mi lenne a legjobb,de a csatijn sztem a könnyű úszó/feeder a legjobb,fenekezni(mármint a klasszikus fenekezés) sztem nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ott szépen lehetne finomszerelékezni,de ha tényleg ilyen hinaras,akkor nem éri meg a kockázat..nemtom mi lenne a legjobb,de a csatijn sztem a könnyű úszó/feeder a legjobb,fenekezni(mármint a klasszikus fenekezés) sztem nem érdemes.
Steady74