-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Scream007 #1114 üzenetére
10essel simán ki lehet 40mről a potykát szedni, ez tuti, persze nem fenekezőbottal. A titok nyitját még nem találtam, meg a szerelékkel nem lehetett olyan nagy baj, mert ugyanazt a szerkót használtam mint a walter tamás, szóval, valószinüleg nem rossz.
Vízrétegben is mindent próbáltam, éppen csak érintőt fenéken fekvőt, mindent, eredményt eggyik sem hozott, illetve kárászt. Arra tudok gondolni, hogy a halak, nem ott tartózkodtak, és ezért nem fogtam valószinüleg ez lehet.
Owner, régen nem használtam Ownert, én mostanában Prestont és Gamakatsut használok, sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest