Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo #2093 üzenetére
Nem bánom, hadd terjedjen: hátha önbeteljesítő jóslat lesz belőle...
Lehet hogy urban legend, de anno hallottam, hogy amikor egy nagyvállalat nyugdíjba vonuló igazgatója helyére kerestek utódot, egy dologzó elkezdte fűnek-fának mesélni, hogy ők akarják kinevezni, de ő nem akarja elvállalni. Kis idő múlva mindenki őt emlegette, mint nagy esélyest a posztra, és a végén ki is nevezték...
Persze nyilván tudom, hogy az analógia minimum sántít, de attól még álmodozni szabad... -
peterszky
őstag
válasz
WonderCSabo #2089 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy marad, biztosat nem tudok, csak a körülmények valamiért ezt sugallják nekem. Meg persze remélem is, nagyon
-
Egon
nagyúr
válasz
Nemnem, Tomori Vácra tart, Bulatovic-csal, Nascimento-val, Navarro-val egyetemben...
És akkor felébredtem...
-
Neoteric
addikt
válasz
Én is azt szűrtem le abból a videóból, h marad a Fradinál.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
peterszky #2087 üzenetére
Jaja, és a szurkolók is mindenféle kedvezményeket kapnak, akik fizetnek.Most megnéztem, a pest megyei diákok illetve kézilabdázók mehetnek ingyen. Mondjuk nem könnyü egy új csapathoz szurkolótábort verbuválni, nincs ezzel probléma, bár a kivezénylés már kevésbé szimpatikus.Egyébként ha már Érd, Edina szerint Krumbholz jó lenne szövkapnak.
-
peterszky
őstag
válasz
WonderCSabo #2085 üzenetére
Egyértelmű, hogy fizetett hirdetés. Jól néz ki a telt ház, csak azt felejtik el, hogy az utánpótlásban szereplő gyerekekkel és családjaikkal töltik meg a csarnokot. Ezzel amúgy nincs baj, én amúgy örülök neki, belőlük később akár szurkolók is lehetnek.
Onnan tudom, hogy egy barátom lányainak ebből lett problémája, az Érdben kéziznek, aztán ki akarták őket vezényelni, mire bejelentették, hogy ők aztán nem mennek, csak majd vasárnap a Fradi meccsre
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #2085 üzenetére
Az nekem is feltűnt, de legalább a 32-23-as győzelem jól néz ki.
-
WonderCSabo
félisten
Nicsak, az Index rájött, hogy jó dolog kézimeccsre járni. Mindenesetre örülök, hogy főoldalon van ilyen hír. Viszont van egy olyan sanda gyanúm (lehet én vagyok csak rosszszándékú), hogy az Érd fizetett hirdetése ez a beszámoló, minden jó benne, minden szép, még a rendőrök is csak mosolyognak.
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
Sdi
addikt
válasz
WonderCSabo #2078 üzenetére
Valóban gyengus csapat volt
és a 30 is sok
, de legalább nyertünk 10-el. Helyenként elég likas volt a védekezésünk és a norvégok is rájöttek, hogy a kapusunk nem igazán szereti az ejtett labdákat.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2078 üzenetére
Pont ugyanezt akartam írni.
-
Sdi
addikt
Szép volt lányok, gratula
.
-
WonderCSabo
félisten
-
Traxx
őstag
Rossz volt reggel rögtön ezt a hírt olvasni
Nyugodjon békében
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo #2070 üzenetére
Dehogynincs. A norgék kb. ennyit készülnek együtt (tán még többet is), a dél-koreai válogatott pedig hónapokat töltött együtt anno.
NA szerintem sokat "finomodott" az elmúlt években. -
WonderCSabo
félisten
Szinte biztosan ezt hitték, de akkor sem mennek még ők sem minden nap Dániába. Ez egy sosem visszatérő alkalom volt, remélem a temetésre legalább elmennek.
Én talán Vestergaardnak örülnék a legjobban, NA nagyon unszimpatikus és arrogáns alak... A "nyugatromán" pedig sztem már kifutott. Egyébként NA feltétele kb. az volt, hogy 10 hét összetartás legyen, amiben benne van a világverseny is. Ez valóban rengeteg idő, szerintem egy ország válogatottja sincs együtt ennyit. Mindenesetre remélem minél előbb bejelentik, mert egy új szövkappal azért elég sok idő összerázódni a csapatnak, és az itthoni EB-n nem kéne leégni, továbbá a hosszú távú cél megalapozását is el kéne már kezdeni.
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo #2068 üzenetére
R.I.P.
Lehet hogy ők is azt hitték, köztünk marad még egy darabig... Mindenesetre olyan szempontból kevésbé gáz lesz a helyzet így, hogy legalább nem KEB életében nevezik ki az utódját... Szerintem a jövő héten be is jelentik, ki lesz a következő szövkap (NA feltételei a kluboknak, különösen a Győrnek az érdekeit sértik, ezért szvsz valószínűbb a nyugatromán befutása). -
leslieke
Jómunkásember
elhunyt a női kéziválogatott kapitánya, Karl Erik Böhn
Nyugodjék békében!
-
Sdi
addikt
válasz
WonderCSabo #2063 üzenetére
Elég gáz meccs volt
, de azt, hogy a bud kapusa jól védett, azt azért ne ragozzuk, mert a 30 védéséből kb. 25 azért volt, mert a győriek szarrá lőtték. Majdnem a fejemet vertem a falba, mert állandóan oda lőttek, ahol a kapus éppen volt. Persze ezt lehet magyarázni jó helyezkedéssel, de szerintem a győriek dobtak iszonyú szarul
, szemben a bud dobóival. Az átlövések is szinte hiányoztak, mindent át akartak erőszakolni a falon, míg a másik oldal jó pár gólt szerzett kicsit távolabbról.
-
WonderCSabo
félisten
Győr örülhet ennek az 1 pontnak is, nagyon gyengén játszottak sajnos. A két orosz szőke bíróhölgy csinos és fiatal volt, de borzalmasan vezették a meccset, de mindkét oldal kárára tévedtek. A Buducnost szerintem teljesen megérdemelte az 1 pontot, bár lehetett volna 2 is belőle. Voltering nagyon jól védett, 55%, Lunde viszont magához képest semmi se volt, ahogy még oly sokan az ETOban (Bula, Görbe pl.).
Közben a Veszprém is kikapott a Metalurgtól a felkészülési kupán. Remélem a Fradi elpicsázza a norvégokat holnap.
-
Neoteric
addikt
Örülök is meg nem is az 1pontnak, mert ez sírból lett visszahozva, de ugyanakkor akár meg is lehetett volna.. Nem tudom mi volt a csajokkal az első félidőben, Lunde is csak a második félidőben kezdett jól védeni. Bírók meg finoman szólva sokszor nem voltak a helyzet magaslatán.
Himnusz minden ETO bl meccs előtt van, nem szokott ebből gond lenni, talán tavaly a románoknál idegenben volt az h végig dudáztak közben..
-
leslieke
Jómunkásember
Hát, legalább az 1 pont megvan. Ma nagyon nem ment a lányoknak.
-
WonderCSabo
félisten
Mit szerencstélenkednek ezek?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
peterszky #2058 üzenetére
Értem. Én azt hittem, hogy itt az is probléma, hogy kupameccsen tilos nemzeti himnuszt énekelni (amely indokot egy nagyon picit meg tudok érteni, de annyira azért nem, hogy elfogadjam.
).
Iszonyat bénán játszik a Győr, nem is értem mi van, remélhetőleg feljavulnak a második félidőre, mert ennél csak jobban lehet kézilabdázni.
-
peterszky
őstag
válasz
WonderCSabo #2055 üzenetére
Csak akkor van büntetés, ha emiatt megcsúszik az EHF betonba öntött programja, egyébként nincs.
-
leslieke
Jómunkásember
Még jó, hogy van még egy félidő. Ott lehet és kell is javítani.
-
WonderCSabo
félisten
Bazzeg ezek közveszélyesek... Közben 2-es emberelőnyben eladjuk a lasztit.
-
WonderCSabo
félisten
Na ja, mondjuk sok játékos játszik mindkét csapatban.
leslieke: Igaz, de ez tilos elvileg, régebben volt is ebből probléma.
A Győr egyébként eddig nem meggyőző sajnos.
Mehmedovic totál ellépte, azt még megadták, aztán egyszerre két játékost leütött, most legalább kiszórták.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2052 üzenetére
Én a montenegrói válogatottat is ugyanannyira utálom. Thaibox az, nem kézilabda...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #2052 üzenetére
Az Veszprémben is szokott lenni és nincs belőle gond.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #2050 üzenetére
Lemaradtam az elejéről, mi volt? Himnusz?
-
WonderCSabo
félisten
Na most ebből lesz EHF büntetés?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #2048 üzenetére
Vác-Fehérvárt majd adja a Sportklub jövő héten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #2047 üzenetére
Bocs, ezt nem tudtam:
Érd - Buxtehude szombat 15:00 SportKlub
MKB-MVM Veszprém - Metalurg Szkopje felkészülési meccs, szombat 18:45 Sport2Ha jól látom a Fehérvár-Vác meccset tényleg nem adja semmi.
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo #2041 üzenetére
Meg Érd-Buxtehude, Fehérvár-Vác...
-
leslieke
Jómunkásember
Sport 2-n megy most:
Nemzetközi torna, Szkopje, MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #2041 üzenetére
És mindkettő élőben adja a Digisport 1.
-
WonderCSabo
félisten
Hétvégi kézis program:
Győri Audi ETO KC : Buducnost, szombat 18:30
FTC-Rail Cargo Hungaria : Tertnes Bergen 19:15
-
WonderCSabo
félisten
Az, hogy idehozták Sierrát, számomra nem azt mutatja, hogy Roli marad, hanem pont az ellenkezőjét. Sztem a Szeged még nem tart ott, hogy egy Rolit vagy Sierrat padoztasson, Tatai Peti fog padozni továbbra is, Roli meg lelép. Egyébként is én Roli nyilatkozataiból nem azt olvasom ki, hogy annyira maradnia akarna. De ezek csak az én külső meglátásaim, feltételezéseim.
-
Traxx
őstag
válasz
WonderCSabo #2037 üzenetére
Én a Szeged vezetőségének helyében Tatait engedném el, és Rolival lepacsiznék vagy 3-4 évre
Tudom, hogy neki lejár idén a szerződése, Tatainak meg jövőre, de szerintem így jobban járnának...és Roli is, főleg ha a nyáron 1-2 hasonló kaliberű játékost le tudnak akasztani. Pastor vonzó név lehet, a Picknek és/vagy Csányinak pedig van elég pénze a csapathoz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #2037 üzenetére
Egyetértek.
-
Traxx
őstag
Sierra és Kallmann (utóbbi már a jövő héttől) Szegeden...alakul ott is egy tényleg komoly csapat
A Kallmann - Sulc - Ancsin - Zubai - Parrondo - Roli / Sierra (és a ballövő posztot direkt hagytam üresen) kezdősor szerintem nem csak itthon nagyon jó.
Ha azt, és az irányítót megoldják, mivel Sulc jövőre már nem lesz tudtommal, akkor szép reményekkel vághat neki a csapat a következő szezonnak
-
Egon
nagyúr
válasz
Neoteric #2033 üzenetére
Szerintem Bulatovicsot az sokkal inkább motiválja, hogy Popovicshoz hasonlóan, több csapattal nyerjen BL-t (a románok is nagy esélyesnek számítottak anno). Másrészt amikor Győrbe szerződött, azt nyilatkozta, hogy max. 2 évet akar még kézizni, utána szülni szeretne. Lehet hogy az utolsó szezont hazai pályán szeretné tölteni. Azt sem lehet tudni, mennyire érzi jól magát Mo-on (az idei játéka mindenesetre nem túl meggyőző).
Új autót lehet kapni 2-3 millióért, meg 200-300 millióért is. Ilyen értelemben, nem nevezném felsőkategóriának az A7-es Audit. Inkább középkategória teteje (vagy ha nagyon akarod, legyen a felsőkategória alja). Egy milliárdosnak (Bulatovics párja), max. középkategória (vagy még az sem).
Nekem perpill. mondjuk egy hatos Mazda is felsőkategória - de ez szubjektív. -
WonderCSabo
félisten
Most olvasgatom a kommenteket, gyakorlatilag minden játékosról leírták, hogy hova igazol, többszörösen is. LOL.
Neoteric: Audi A7 nekem se középkategória.
-
Neoteric
addikt
Szerintem motiválhatja, mert ha nem játszanának szerepet az anyagiak, akkor vszeg nem ment volna rekord gázsiért Podgoricából Valceaba, illetve miután az becsődölt, Győrbe.
Egyébként nem tudom te milyen körökbe mozogsz, de nekem egy ilyen 25-30 millás tütü azért már bőven túl van a középkategórián. Seggemet a földhöz verném ha ilyen középkategóriás autóm lehetne. -
Egon
nagyúr
válasz
Neoteric #2029 üzenetére
Bulatovics pasija Montenegro egyik leggazdagabb embere. Szerinted mennyire motiválja egy középkategóriás autó?
Szerintem az a valószínűbb, hogy visszamegy a Buducsnoszt-ba, de meglátjuk.
Ellenben a Fradinál azt pletykálják, hogy anyagi problémák vannak, így reális lehet Tomori távozása (ami nyilván nem tenne jót a csapatnak). Nagyon remélem, hogy nem az Érd lesz a Győr új "kihívója" (akkor százszor inkább a Fradi...). -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #2030 üzenetére
-
TaliGa
aktív tag
Ambros biztosan nem lesz kapitány, de Tomorinak sem kéne elmenni a Fradiból. [Friss hír, bár sztem a nagyja csak találgatás]
-
TaliGa
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2023 üzenetére
De ezek azért nem fórumos találgatások, és nem ez az egy van
-
TaliGa
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2021 üzenetére
Ööö, tévedsz. A találgatás kategórián azért túlmutat, hogy néhány kézilabdával foglalkozó oldal említette már Ambrost és Vestergaardot, illetve Némethet, mint jelölteket.
Lásd. [ez] -
TaliGa
aktív tag
válasz
leslieke #2019 üzenetére
Gondolom Németh András, és Ambros van a listán, illetve a hírek szerint Vestergaard. Ebből a háromból nekem mindegyik szimpatikus, na jó Németh A. kicsit kevésbé, de a lényeg, hogy aztán ne vmi Hajdú, Mátéfy féle félmegoldás szülessen. Kéne egy jó kapitány na. Van vkinek konkrét infója egyébként a jelöltekről?
-
leslieke
Jómunkásember
-
Egon
nagyúr
Szerintem KCS-vel jó az irány, és ez a védekezésen látszik leginkább.
Fülöp Andi élete formájában van, Kamper is látványosan feljavult tavaly óta. Nikcevicnek szerintem áttörés volt az Érd elleni utolsó másodperces gól: azóta eléggé jól termel (előtte nem volt jó meccse, csak max. jó félideje). Virág Noémi is használhatóbb támadásban, mint tavaly (bár tény, hogy a Fehérvár elleni produkcióját nem tudta megismételni).
Támadásban kellene igazolni még 1 jó átlövőt (nem ártana, ha balkezes lenne), megtartani a csapat nagyrészét (Tápaival és Marával kiegészítve: remélem jó formában térnek vissza), és jó lesz ez.Ami a délszláv különítményt illeti: Niksic nem rossz játékos, csak szerintem túl sok kritikát kap, és ez láthatóan elveszi az önbizalmát (túl gyakran le is kapják, 1-2 hiba után). Ha Rebi lába bírja, akkor lehet hogy nem kellene Anát megtartani. Mara jól játszott, amíg meg nem sérült, szerintem ő kellene a csapatba. Nikcevic pedig a védekezésben fontos elem. A jövőjük szvsz nagyban függ majd attól, hogy mennyire válik be Drávai, illetve a már említett játékosok milyen formában térnek vissza (no meg attól is, hogy tudunk-e ütősebb játékosokat igazolni: végülis tavaly Posztnova meg Vizitiu neve is meg lett említve...
).
-
ruti
Közösségépítő
Nikcevic 8? hihetetlen...
amúgy annyira nagy a teljesítmény hullámzás Konkoly alatt, ami szvsz a személyiségére vezethető vissza, hogy nem látom, jó az irány vagy sem...
én az ex-jugo különítményt továbbra is átgondolnám, Ana-val együtt,
vagy pedig sokkal bátrabban használnám a széleket, ha már bőven vannak szép és gyors szélsőink...
ja, és nem dobtunk be hetest?
-
ffi döntő:
na, akárki akármit is mond, ez óriási játék volt a franciák részéről
minden bejött, iszonyatos lövő%, szegény Landin csak pislogott
Porte 9, Abalo 7 mezőnyből
annak ellenére, hogy az 1. félidőben eldőlt, nem lehetett otthagyni a TV-t, mert csak jöttek és jöttek a szebbnél szebb megoldások
a franciáknak a legjobb formájukat, a dánoknak a legrosszabbat sikerült időzíteniük a döntőre
-
év játékosa 2013: Lekics-Görbe-Lunde a sorrend, de a 4. Bulatovics és az 5. Löke is Győri. Hmmm...., nem semmi... -
leslieke
Jómunkásember
Se jó, se rossz ellenfelet kapott a kéziválogatott
A szlovén csapat lesz a magyar férfikézilabda-válogatott ellenfele a 2015-ös katari világbajnokság selejtezőjében.
Az oda-visszavágós párharc első meccseit június 7-én vagy 8-án, visszavágóit pedig 14-én vagy 15-én rendezik. Az első mérkőzés lesz Magyarországon.
-
WonderCSabo
félisten
Bréking, Kossuth Lajos levágta a szakállát. [link]
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #2012 üzenetére
a kivétel erősíti a szabályt, néha mond okosat is -
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #2010 üzenetére
nem tudom mit mondhatott, mert nem láttam a meccset,
de én azóta nem adok a szavára, amikor kijelentette, hogy "magyar ffi válogatott meccset nem néz, ha NL hazajön"
történt mindez az ugye olimpia előtt...
-
most meg:
"Nagy Lacinak ez a negyedik világversenye, amelyen nem vett részt vélt vagy valós indokokkal. Tavaly az olimpiai szerepléshez jóformán semmi köze nem volt, az Izland elleni hosszabbításban 20 percig nyújtotta azt, ami tőle várható lenne. Londonban a szerbek ellen betlizett, és ha Mocsai Tamás élete meccsén nem dob kilenc gólt, akkor nyolc közé sem jutunk. Felejtsük el azt, hogy Nagy Laci milyen fontos a csapat számára, mert az elmúlt négy évben nem tett semmit a csapatért, sőt."
-
szerintem: köszönjük, Laci bácsi, KEK, olimpiai 3. hely, minden elismerésünk, sőt Váci kötödések is, ok,
de manapság kérnénk, hogy inkább csak olvassa a sportsajtót, ne nyilatkozzon...
-
Tóth Timi nem beszélt? -
WonderCSabo
félisten
Laurencz hogy kiosztotta az érdi csapatot az RTL-en.
-
ennyi...
a másik eredményre is kíváncsi leszek, de ha elenénysző lesz a különbség, akkor nem kizárt, hogy a dán marketing nyer, hiába lenne amúgy jobb kicsivel az ellenfél.
már csak abban reménykedem, hogy a döntőben belefutnak egy vereségbe a franciák. jók, de akkor sem tudom kicsit sem megkedvelni őket... -
ruti
Közösségépítő
Canellas vitta a vállán a spanyolokat, valami 10/11-es százalékkal dobált,
viszont a kapusteljesítmény hiányzott spanyol részről
míg Omeyernek és megint Dumoulin-nek voltak jó időszakai, és bravúrjai
-
pl. Tomas magához képest nagyon gyenge volt a szélről, és 59:00-nél elszórt egy sorsdöntő labdát,
ennyi.... -
WonderCSabo
félisten
Senki ne sértődjön meg a kacsintgatás miatt, csak mondom, hogy mindegyik oldalnak megvan a maga véleménye, én nem állok egyikén se. Én kívülálló vagyok teljesen.
(Jó páran vannak most ex-fradisták a Siófoknál, mivel ilyen kvázi fiókcsapat lett belőle, bár valszeg ezt Te is tudod.
)
ruti: Nem, de látatlanba is hajrá spanyolok a franciák ellen.
-
ruti
Közösségépítő
nézitek a fra-spanyolt?
1. fi közepén 10-5 francia vezetésről félidőre 12-14 a spanyoloknak, jó lesz a vége -
Egon
nagyúr
Na ja. "Apró" szépséghiba, hogy ennek a meccsnek - köszönhetően az eddigi pontvesztéseknek, különösen a Dunaferr és az Érd ellen (ismert körülmények között) elvesztett 3 pontnak - szinte semmi jelentősége, sajnos...
A Fehérvár elleni meccsek, meg a Debrecen elleni derbi sokkal fontosabb (a hazai meccseket kell mostantól mind nyerni, és akkor ott leszünk az 5. helyen - ennél előrébb jó eséllyel ha fejreállunk sem tudunk már kerülni - legfeljebb akkor, ha a Fradi és a Győr ellen (idegenben!), pótoljuk az elvesztett pontokat, ÉS az Érd botlik, mondjuk a Dunaferr ellen...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest