- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz ígyvanferi #3399 üzenetére
Oh, en abban a hitben voltam, hogy az M4 adja. De most latom a Sport1.
-
Andris837
senior tag
Ma kezdődik a férfi kézi VB! Nézitek a nyitómeccset?
-
TaliGa
aktív tag
Neagura nem lehet védekezni, (ha jó formában van) ez a vébén is látszott, szinte egyedül megverte a dánokat úgy, hogy követő emberfogástól kezdve mindent kipróbáltak. Ma még Manea is jó volt, és van két jó kapusuk - ami nekünk nincs. Ezen az EB-n számtalan példa volt rá, hogy egy gyenge védelmet felhozott a kapus, de ha mindkettő betlizik, akkor ez van. Ettől függetlenül a helyzeteket még mindig be be kéne dobni... Félek a norgék nem állnak meg +20-ig!
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
Hát ez eddig bukó.
Szétszedik a védekezést, Neagu meg szenzációs sajna (a gyenge kapusszázalék a védekezés hozadéka: ma nálunk Woltering is hasonlóan védene). Támadásban hozzuk az EB-s formát: nem nagyon van elképzelés.
Remélem, legalább nem aláznak meg: azért ne legyen 10+ közte..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
A dánok ellen nem védett rosszul: volt nem kevés nagy védése. Janurik a csehek ellen tök gyenge volt (mondjuk nem sokat volt fenn).
Simán benne van a pakliban, hogy a következő meccsek valamelyikén Kiss lesz a meccs legjobbja."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Szikora sztem pont hogy nem jo a gyors inditasban, a vedesi orome miatt sokszor el is felejti, hogy inditani kene... :S Nem mintha Kiss jobb lenne.
Egon: en nem aggodom, nem sokat varok ettol az EB-tol (persze a kieses a csoportban nagy szegyen lett volna), ilyen decimalt allomannyal. Csak bosszus vagyok, hogy ennyire szegeny embert meg az ag is huzza helyzetbe kerult a csapat.
-
Egon
nagyúr
válasz WonderCSabo #3390 üzenetére
Nyugi. Elég ritka, hogy két egymást követő meccsen így védjen egy kapus (sajnos a Pálinger-korszaknak már vége: Gin esetleg képes lett volna ilyesmire, amikor élete legjobb formájában volt): szerintem sokkal nagyobb az esély, hogy most Kiss Éva fog extrát nyújtani. Ha meg nem, ott lesz Szikora, aki szintén képes magas szinten védeni.
Inkább a belső posztok miatt aggódom (beálló, hármas védők, átlövők stb.)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
Megserult Janurik, vege az EB-jenek. Hihetetlen...
-
ígyvanferi
addikt
Megkövetem, aki Janurikot védelmébe vette. Egyúttal köszönöm Kingának, meg a többieknek a mai meccset, és hogy összehoztak még pár órányi néznivalót ezen az eb-n. Szép volt, lányok!
-
TaliGa
aktív tag
Látta valaki tegnap a holland-franciát? Az első félidő 25. percéig, 4, azaz négy gólt lőtt összesen a holland gárda, aztán a francia edző megtette azt a szívességet, hogy kért nekik egy időt (ők már kettőt elhasználtak), és lassan visszataláltak a meccsbe. Annyira, hogy a franciák a 2. félidőben megismételték a holland bravúrt, és 4 gól 27 perc volt az arányuk asszem. Nem kellett más csak egy jó kapus, nyilván a védelem is jó volt előtte, + mák, francia bénázások.
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Ezt nem vitatom, de úgy rémlik volt egy pont ahol Klivinyire kijöttek követőre, aztán Triscsuk akkor csinált egy rossz váltást, amiből labdaeladás lett, és utána ezt már nem erőltettük. De nemigen láttam a pipától, lehet hogy nem így volt . Amúgy nem a mutatott játékon bosszankodtam, belefért volna a gyenge kapusteljesítmény is, ha beverjük legalább a ziccerek felét (azokat is, amikből hetes lett).
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
-
TaliGa
aktív tag
Borzasztó volt nézni, hogy Kovács az ajtó-ablak ziccereket sorban belelövi a kapusba. Görbe mikor hagyott ki utoljára ennyi hetest, és Klivinyi meg omg (Szabó Edinát ki kellett volna vinni felhergelt állapotban, tudjátok, amikor a hangja a Holdig elhallatszik, aztán ráereszteni ezekre a süldőkre az egyik időkérésnél , szent meggyőződésem, hogy Klivinyi azért teljest jól az Érdben, mert retteg a nőtől). Kiss azt hiszem 12%-kal védett, az mi? A védekezésünk, amikor nem bambultunk el, na az legalább jó volt.
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
Igen, pont ezért bosszantó, hogy kikaptunk: verhető volt az ellenfél. Komolyan mondom, ezért volt jó az olimpia: ha ki se jutunk, legalább nem idegeskedik az ember...
Azt mindenképp hozzátenném, hogy a bírók, khmmm, már megint..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
Magyar-Dán:
nem bírtuk megugrani, pedig nyerhető meccs voltkapus %-unk elég silányra sikeredett, heteseket be kéne dobni, ziccereket szintén, és az egyenlítésért vezetett támadásoknál észnél lenni - volt pár sanszunk, de nem tudtunk élni vele
ezek a dánok semmi extrát nem mutattak, sőt elöl védekeztek, ami nekünk elvileg kedvező lett volna
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3381 üzenetére
Elvileg az M2 adja.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ígyvanferi
addikt
Jól érzékelem, hogy a tetves foci miatt nem adja élőben a tv a ma esti meccset?
-
Egon
nagyúr
Megpróbáltam volna Klivinyit irányítóban, Triscsukot ballövőben, Hornyákot jobblövőben. Egy próbát megért volna, Klivinyi-Szeki cserével védekezésben (Kisfaludival beállóban meglett volna a két hármas védő, ha Klivinyi beragad, Triscsuk hármasban, Kinga meg kettesben vagy a szélen).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TaliGa
aktív tag
Nem látok rá esélyt , de cáfoljanak csak rám nyugodtan. Pálinger óta, csak "jó" kapusaink vannak, klasszis nincs, irányítóposzton megint betli, Klivinyi jó lenne irányítóba, de akkor ki lesz bal oldalon. Ehh Görbe fiatalodhatna tíz évet hirtelen (na jó, 5 is elég).
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
Kingának az első 4 (sic!) lövése nem jött be, ahhoz képest azért utána volt egy elfogadható szériája: nagyon fontos és nem mellesleg szép gólokat szerzett, de aztán a végén ő is elfogyott...
Szerintem hiba volt vele jobbátlövőben kísérletezni: kb. ugyanúgy, mint Hornyákkal irányítót játszatni (inkább fordítva próbáltam volna meg).
Persze utólag könnyű okoskodni.
Jó lenne egy olyan feltámadás, mint anno a moszkvai vb-n. NA volt a szövkap. az első meccsen ugyan sz*rrá vertük Ausztráliát, de utána ippeg csak megvertük a(z akkor még elég gyengus) brazilokat, majd a szlovénokkal úgy ikszeltünk, hogy Pálinger időn túli hetest védett. A dél-koreaiak és a norgék (talán a két legjobb csapat az előzetesen elkönyvelt erőviszonyok alapján, a házigazda oroszokat leszámítva) következtek: többen úgy gondolták, hogy a csoportból sem jutunk túl. NA formaidőzítése jól sikerült: nagyon elvertük Dél-Koreát, a norgékat pedig egy inkfartusos meccsen vertük ha jól rémlik 2 góllal (tán az volt az utolsó, hogy valódi téttel bíró meccsen legyőztük Norvégiát). Tartok tőle, hogy idén nem lesz ilyen..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Egon
nagyúr
Kovácsot az első félidő végén becserélték, akkor semmit sem produkált. Utána volt egy jó 10-12 perce, dobott pár gólt, de aztán az utolsó igazán fontos 10 percben kb. a kapu felé sem mert nézni.
Klivinyi legalább próbálkozott: persze sokszor olyankor, amikor nem kellett volna, így nagy volt a hibaszázalék. Görbe is elég gyengus volt: 1-2 jó megmozdulására sok hiba jutott (valahogy helyezkedésileg sem volt az igazi: gyakran túl közel játszottunk a falhoz)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
ilyen még nem volt, a Kossuth rádión (!) hallgattam a meccs hajráját:
az eredményen való kikészülésemet is feledtette a "kommentátor", aki nem bírta megszokni 60 perc alatt sem, hogy kézimeccs van és nem foci: állandóan "szabadrúgás, kapufára rúgja a labdát, mellérúgta", stb...ON a kapuskérdésre : szerencsére sok a jó kapusunk, és valóban egymáshoz közeli a tudásuk, sőt a napi formájuk is. Kiss Éva kiemelkedik pillanatnyilag, de kapaszkodik a nyakára az ifjúság, keresik hozzá a sámlit...
ON az újoncokra (akik nem feltétlenül fiatalok): kell a vérfrissítés, és Kovács Annát pl. nem nyomta agyon a szereplés (nem láttam ugyan, de a cikkek alapján azt hozta, amit bajnokikon is tud)
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3369 üzenetére
Egyébként csak most kapcsolok: milyen fiatalokról beszélsz? Görbéről vagy Szekiről, esetleg Triscsukról?
Hagyjuk már ezt. Azért mert van 1-2 szélső, jobbára kiegészítő jelleggel kint, még semmilyen valódi fiatalítás nem történt. Sem Klivinyi, sem Hornyák nem igazán számít már fiatalnak. Bódi és Kiss Éva majdnem 30, Erdősi sem sokkal marad el korban tőlük. A kezdőcsapatban kb. a nulla felé konvergál a fiatalok száma.[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
Knedlikova átlövés!!! gólt dobott, azt hittem a pofám leszakad. A hiányzók közül egyébként egy is elég lett volna, hogy átbillentse ezt a meccset, a 43. percben a +2-ért támadtunk, kétszer. A szöv. kap döntései, nos Görbe is mikor próbálkozott befejezéssel? , naná hogy pont akkor, amikor ő volt a kapus cseréje. Eléggé szétestünk, és igazából középen nincs cserelehetőség, kipróbálta Hornyákot irányítóba, még rosszabb lett, aztán vitte az ár . Nem akart beletörődni, de tegnap ahogy mondod a cseheknek minden bejött, mi meg futkoztunk mint a fejetlen csirkék, lőni pedig már senki nem mert a sok kapufa és kihagyott ziccer után.
A hollandok is megcummantották ugyanígy a németekkel, de a tegnapi dán-monti sem a kézilabda magasiskolája volt, még bármi lehet. Akár 3 vereség is..., B-csapattal, új edzővel ha ennyi jön ki, hát ez van.Azt tudja valaki, hogy pontegyenlőségnél ki jut tovább a csoportból, tehát a gólkülönbség vagy az egymás elleni számít előbb?
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3369 üzenetére
Blani rendkívül rossz formában van mostanság: még a fradisták is elismerték, hogy jogos a keretből történő kikerülése.
Szikora volt a harmadik behívott kapus, ha jól emlékszem: a keretszűkítésnél esett ki. Janurik elég jól védett az utóbbi hónapokban. Esetleg még Oguntoye lehetett volna a cseréje Kiss Évának, de ő - egy hosszabb jó sorozat után - meglehetősen hektikus teljesítményt nyújtott a bajnokikon (pl. a Vác ellen is).
De nem gondolom, hogy ezen bármi is fog múlni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ígyvanferi
addikt
Én azért szívesen fogom nézni a fiatalokat, még ha ennyi is lesz a szereplésük ezen az eb-n.
Amit nem értem, hogy hol van Szikora vagy Bíró Blanka? Azt ne mondja nekem senki, hogy Janurik jobb kapus náluk. Csak azt tudom elképzelni, hogy nem akartak még egy fradist a keretbe rakni. Viszont így nem igazán van Kiss Évának cseréje, ha épp szükséges.
-
Egon
nagyúr
Ne is mondd, sokkot kaptam, és még mindig nem tudok/akarok róla beszélni.
Mindenesetre az tisztán látszik, hogy - sérülések ide vagy oda - a sportág gondjai nem feltétlenül az eddigi szövetségi kapitányokban keresendők, illetve egy új - más közegből érkezett, ígéretes - szövkap. még messze nem garancia a sikerre.
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy szvsz eléggé problémás volt a bíráskodás, illetve a cseheknek minden bejött (ahogy mifelénk mondják: a sz*r is az élére esett): ezt talán leginkább az utolsó góluk érzékelteti legszemléletesebben (abból a szögből, az a játékos, kb. 10-ből 9-szer kihagyná Kiss Évával szemben), mi meg dobtunk vagy 10 kapufát...
Nem igazán értettem a szövkap döntéseit sem: a sok technikai hiba szerintem abból is adódott, hogy néha azt se tudták a csajok, hogy ki hol van... Volt hogy beálló nélkül támadtunk (Triscsukkal beállóban), 1-2 támadásig 7 mezőnyjátékossal, Janurik behozatala sem igazán indokolható (az, hogy a cseheknek bejött Malacka becserélése, még nem indok nálunk a kapuscserére), stb.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lesz a hátralevő két meccsen (sajnos jó eséllyel több meccsünk nem is lesz), még ha nem is biztos, hogy jó mazochista módjára ismét leülök majd a képernyő elé...[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
Senki nem akarja kibeszélni, mekkorát égtek tegnap amazonjaink a csehek ellen
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Gondoltam EB előtt kidumálhatnánk, hogy milyen szép dolgokat oszt az élet: végre van normális edzőnk, csak a csapat fogyott el . Ma olvastam, hogy Triscsuknak vállsérülése van, max védelemben bevethető, Misi egyértelműen itthon marad, Zita a kezdéskor szintén nem lesz (talán, később csatlakozhat, ha lesz még mihez...). A szövetség végre értelmes volt, jussunk túl a csoportból, állítólag ennyi a cél.
"So say we all"
-
ígyvanferi
addikt
Ha valakit érdekel a keddi Győr - Kispest meccs, van egy fölös jegyem (99%, hogy szabad). Ajándék volt, én sem kérek érte semmit, csak viselje el a társaságom arra a másfél órára a jelentkező.
-
Egon
nagyúr
Komló - Vác: még hogy a nők nyújtanak rapszodikus teljesítményt...
10. perc: 7:0 (!).
22. perc: 8:7 (!!).
28. perc: 13:7 (!!!).[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
Omg, ez a holland meccs mi volt? A 160 centis irányító átlövés gólja után azt hittem, ennél nem lesz lejjebb, de igen volt, sőt -6-nál, kettős emberelőny, stb. meg lehet köszönni, hogy nem alázott szét minket egy félamatőr csapat.
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz Neoteric #3361 üzenetére
Hát, én ugyan csak az NSO cikkét olvastam (megemlítve benne a norvég interjút), de érzek egy halvány, nagyon halvány reménysugarat
„Szeretnék klub- és válogatott szinten is visszatérni a szülés után. Úgy gondolom, még jó pár évem lehet a legmagasabb szinten. Az első terhességem után már kitapasztaltam, mit kell tennem a visszatérésért, így ha minden rendben megy, ugyanúgy fogok most is edzeni, hogy hamar visszanyerjem a formámat.”„Meglátjuk, mi lesz, de elképzelhető, hogy hamarosan megszületik a megállapodás, és a közeljövőben visszatérünk Norvégiába” – mondta Löke a VG-nek. Hazájából a bejelentés után nem sokkal már több megkeresést is kapott, korábbi klubja, a Larvik volt az első. „Nem szempont, hogy a Larvikkal a BL-ben játszhassak. Olyan klubot kell találnunk, amely minden tekintetben megfelelő.”
"So say we all"
-
Neoteric
addikt
Egy norvég interjú szerint hamarosan hazaköltözik, odahaza akarja megszülni a gyerket, és utána levezet vmi helyi klubnál. Larvik máris megkörnyékezte, de azt mondta már nem lesz szempont, h bl csapat legyen. Szóval győri mezben szerintem már max csak egy búcsúztató félén láthatjuk Lökét.
Tuti lesz hozva valaki beállóba.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
TaliGa
aktív tag
válasz Neoteric #3359 üzenetére
Egy olimpiai ciklus még bőven benne lesz Lökében, nekem úgy tűnik örökmozgó/elpusztíthatatlan. Amúgy sztem ezek a 2. félidei feltámadások az ETO-nál a jó erőnlétnek köszönhetők, és h Mörknek pl. egyáltalán nem kell védekezni, na meg, hogy Duda is pihentetve van néha. Viszont az egy szem Broch kevés lesz beállónak, azzal az intenzitással, ahogy ő középen védekezik, márpedig oda nagyon kell, biztos nem bír 60 percet.
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
GYO-BUC:
most meg Kiss Éva hozta a meccset az utolsó negyedórában, meg persze ugyanekkor a támadósor sem nagyon bírt belehibázniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
Az ETO-nál robbant a bomba, Heidi terhes, szóval most "nagyon" örül mindenki . Iszonyúan fog hiányozni. Amíg Mörk így lő, mondjuk addig nem fáj annyira. Mindenesetre remélem fog még a Győrben kézilabdázni.
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
a Győri utolsó 10 perc azért ott volt,
Grimsbo hozta a meccset a Győrnek, pedig -3 -nál már láttam elúszni a hajót.
végül is nagy skalpot húztak be, nem lehet elvitatni
-
A Veszprém meccsen -5-nél én is alázást tippeltem,
de ott kikapni belefér.
Ha nincs ilyen napja de Vargasnak, lehet másként alakul az 1. fi, ezáltal az egész meccs.
Végül is a 2. fi-ben a 3 gól kül. beállt, volt több holtpont, de sajnos nem sikerült közeledni.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Néztem a Győrt, de csak egy félidőig bírtam. Görbe és Tóth Gabi olyan lassan mozog, hogy nézni is rossz. Míg előbbinek vannak jó megmozdulásai, addig utóbbi terített betli.
A Veszprém meccsét se fogom sokáig bírni. Ahogy nézem, alázás lesz, nem kizárt a 10+ közte. Ha ez a Veszprém BL-t nyer ebben a szezonban, az lesz a világ 8. csodája."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TaliGa
aktív tag
-
ruti
Közösségépítő
Vardar-Szeged:
megint végig meccsben volt a Szeged, nagyot küzdött,
de elég rágós falat ez a Vardar,
egy x-et mindenképpen megérdemeltünk volna abban a katlanban a meccs képe alapjánSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
Veszprém-Kiel nem volt egyszerű menet
a hajrában amikor egy 0-3-as sorozattal kezdett x-hez közeledni az ellenfél, kicsit beparáztam h jön a Sabate-hatás: volt egy ötlettelen 5 perc tanácstalan támadás, de szerencsére azzal a becsorgó Ilics góllal megtört az átok
Elején Putics szépen lőtte az alsókat, 4/4 körülig nem hibázott,
mondjuk ehhez kellett, h gőleg az 1. fi-ben Landin is benyelt olyanokat, amiket nem szokott
Nilssonnak nem jöttek a ziccerek, vsz ez is hiányzott a biztosabb vezetéshezSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Picit behalt a topik, dehat csak most kezdodott a BL szezon.
Vardar-Fradit en is neztem, meglepo az eredmeny, grat a csajoknak. Snelder nagyon jo igazolas volt, ez mar most latszik, ahogy Misike is. Biro Blanka is jol szallt be, bar csak rovid idore volt "ziccerkapus", meglatjuk egy teljes meccsen mit tud, de en bizakodo vagyok.
-
ruti
Közösségépítő
de régen is volt itt hozzászólás...
mai Vardar-Fradi:
kár azért az üreskapus kapufáért, de az 1 pontot is aláírtuk volna látatlanban
dicséretes, hogy nem engedték el 2-3-os Vardar vezetéssén a meccset,
Bíró Blanka jól szállt be élete első BL meccsén,
Szucsánszky révén lehettünk partyban a végjátékbanhétközi DVSC-Érd:
nem fogadtam volna hazai győzelemre, de majdnem megcsinálták...
az Érd indiszponált volt önmagához képest, sokat hibázott, idegesen játszott,
a Loki pedig bátran,
mindkét oldalon kiugró kapusteljesítmények voltak,
a hazai szurkolók trágár csürhe módjára bírtak TV-s meccsen k.anyázniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Ez az idény is jól kezdődik: de Sousa-nak j eséllyel elszakadt a térdszalagja...
Nem hiszem el, hogy minden szezonra jut egy súlyos sérülés, gyakran még a szezon előtt (lásd Tóth Eszti), vagy az első meccsek egyikén (Hornyák Dóra)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Nem akartam írni a meccs kapcsán de nem tudom magamban tartani. Egy ilyen meccset csak magyarok tudnak elcseszni (most tök mindegy milyen nemzetiségü játékosokról beszélünk, a csapat MAGYAR) Felsejlik előttem a magyar női kézi válogatott..... Bár ez szerintem rosszabb és "elveszíthetetlenebb" volt. Nem tudom és nem is akarom tudni mire gondoltak a játékosok az edző.... ez kész. Mikor látták, hogy szűkül a kabát akkor csak végigalibizett hosszú támadásokkal, is ki lehetett volna húzni. Ez katasztrófa és most nagyon úgy gondolom, hogy SOHA nem lesz BL győztes a Veszprém.
Ilyen fórt csapazt nem kap a világon és (bár nem néztem utána) teljesen biztos vagyok benne, hogy valamire való tétmeccsen még nem volt olyan, hogy 9 kólos előnyt basszon el egy gárda negyed óra alatt. Erre NINCS magyarázat.Ez nem egy elveszített BL döntő volt hanem egy szégyen. Tuti, hogy rajtunk röhög az egész világ. Szerintem erre rá is mehet a csapat. Nem csodálkoznék ha alap emberek elmennének vagy Sabate lemondana (ez utóbbit csodálom is, hogy nem tette még meg)
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Scrake^;DD
aktív tag
Mit művelt a veszprém te jó isten, 9 el mentünk... amikor kikaptunk a kocsmába repültek a székek
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
B0V9B
tag
A klubszékházban is nagy lehetett a balhé, le is mondott a vezérigazgató.
Azért így kikapni nagyon csúnya... és ezt évekig-évtizedekig fogják ismételni, hogy honnan jött vissza a Kielce.
Mentálisan nem vagyunk rendben! Ezzel kellene már foglalkozni utánpótlástól kezdve, nem körbe-körbe futtatni a gyerekeket. -
ruti
Közösségépítő
most kezdek magamhoz térni...hát ez mi a szentszar volt ??!?!?!?!!?44!?!
45 perc gála után dráma
az, hogy én elhiszem, hogy "ez már zsebben van", és rábontok egy ünnepi sörre, az ok, mert én egy pöcs szurkoló vagyok, aki előre iszik...
de ilyen szinten nebasszamámegavilág, ez nem a női mezőny!!!!
hogy fordulhat elő ilyen világválogatott szintű játékosokkal?Sabate-ben mikor tudatosult, hogy ez a hajó elmehet? mert az ET2 utolsó időkérésénél olyan volt, mintha semleges néző lenne...
mivel -agyérgörcs közeli állapotban- kikapcsoltam a TV-t, nem láttam a lefújás utáni reakciókat, mostanra már felfogta, hogy kiszoptak?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
-
Egon
nagyúr
Nem tudom sajnálni a Veszprémet. Zsinórban KILENC gólt kapni nem lehet ezen a szinten.
De ami még ennél is jobban bosszantott, az az elszórakozott emberelőny volt a hosszabbítás 2. félidejének elején (ott lehetett volna akkora előnyt szerezni, amit már nem nagyon tudtak volna ledolgozni).
Nyilván könnyű utólag okosnak lenni, de Terzic-cel dobatni hetest?!? Nem volt más, bárki technikásabb, aki elvállalja?!?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Sdi
addikt
Nem sikerült
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
-
Sdi
addikt
Csak meglett
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
TaliGa
aktív tag
Videóbíró az FF-on: [link]
Elég furcsa ötlet, hogy a játékvezető jogköre kijelölni a kétes eseteket - ahol jól működik, pl. NFL, ott az edző kérheti ki az időkérések rovására, de idővel tisztulhat/jobb lesz talán majd...
Amúgy meg hajrá Veszprém
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
Legalább a 7. helyet behúztuk. Nem mintha lett volna bármekkora jelentősége, de legalább a szánk íze jobb lehet egy picit.
Remélem jövőre sikerül előre lépni - legalább egyetlen helyecskét..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Azért van némi diszkrét bája annak, hogy az év kézilabdázója címre pont az a két játékos jelölt a Győrből, akik kihagyták a heteseket a döntőben... Még akkor is, ha nyilván nem egy meccs alapján illik megítélni az éves teljesítményt (akkor sem, ha a legfontosabb meccsről van szó).
Mindazonáltal szvsz Groot megérdemelné ezt a címet: egész évben nagyon jó volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem volt érdemi átlövés teljesítmény, anélkül meg nehéz, hiányzott a Tomori nagyon, Amorim nem mer felugorva bombázni, balkezes átlövő, na az se nagyon van Győrben.
-
TaliGa
aktív tag
-
vans?
őstag
Mindig az ETO!
hábm bábm
-
Egon
nagyúr
Szerintem túl sokat kivett a csapatból a tegnapi meccs, míg a románok az utolsó percekben már "lazíthattak". Ezzel együtt is nüansznyi dolgok döntöttek, de a hosszabbításban 2 gól előnyt nem lehet leadni ezen a szinten. Egyetlen játékosunk icipicit jobb teljesítménye elég lett volna ma a sikerhez.
Más tészta, de szerintem ha mi kapjuk a Vardart az elődönőben, meglett volna a döntő is - és nem vagyok biztos benne, hogy nem a Buducsnoszt ellen...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Nem figyeltem, de eddig az volt, hogy a magyarok görcsöltek rá ilyenkor a hetesekre, a "nyugatiak" (főleg a norgék) a közgondolkodás szerint sokkal jobban "rendben vannak" mentálisan a mieinknél (hogy ez minek köszönhető (pszichológus stb.), az más tészta) - ehhez képest...
-
Egon
nagyúr
A mai meccsből is lejött, hogy mennyire rosszul gondolták...
Löke hetese pályázhat minden idők legrosszabb hetese címre... Grootot viszont sajnáltam, neki leginkább pechje volt. Kár ezért a döntőért."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
válasz unravel #3315 üzenetére
nem ők azok (szerencsére), de ahogy a bronzmecset nézem, még a 3. hely sem biztos számukra.
inkább szurkolok a vardarnak, ők nem olyan durván játszanak (nem csak erre a meccsre gondolok, hanem általánosságban túl brutális a bud) , szimpatikusabbak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ruti
Közösségépítő
válasz ígyvanferi #3309 üzenetére
most néztem meg az Újváros döntőjét felvételről,
eredményt direkt nem akartam megtudni előzetesen.hát nagyon jó meccs volt, igazi döntő,
jó lett volna élőben látninem tudom, hogy ezzel a gárdával meg formával hogy bírtak a bajnokságban elvérezni...
-
Egon
nagyúr
Azért nyert a Győr, mert több jobb egyéni teljesítmény volt náluk (főleg egy Groot-tal voltunk jobbak), és valljuk be, a szerencsével sem álltak hadilábon. Összességében a bíráskodás is a Győrnek kedvezett, bár tévedtek a kárukra is a sporik.
Neagu félelmetesen jó játékos, és Bulatovicsnak is volt 1-2 lökete, ami igazi klasszisra vallott. Kár, hogy nem ez a meccs volt a döntő. Mindenesetre a másik meccs eredményét elnézve, holnap is fel kell kötni a gatyát keményen."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
húúú, de húzós meccs volt...
sikerült végül nyerni, gratula a lányoknak!
nem tudtunk sajnos kimenni ezen a hétvégén, pedig szerettünk volna, mert más azért a hangulat élőben, mint a tv előtt.
az elmúlt hétvégén eljutottunk veszprémbe, ott is félelmetes volt a hangulat, a fiúk is kiharcolták a továbbjutást, gratula nekik is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Egon
nagyúr
Gratulálok az Újváros EHF-kupagyőzelméhez.
Egyben remélem, hogy a következő meccsüket elveszítik..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Elég necces volt a Veszprém továbbjutása (legalábbis a meccs eleji állás). Ennél jóval több kell majd a FF-ban.
-
TaliGa
aktív tag
válasz ígyvanferi #3305 üzenetére
A holnapi kupadöntőt se látom sehol kiírva. Régebben a kezilabda.com-on asszem kézilabda a tévében címszóval az összes meccs ki volt gyűjtve, de eltűnt. Hiányzik...
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Jól sejtem, hogy a holnapi ETO-Érd meccset egyik tévé sem adja?
"So say we all"
-
Neoteric
addikt
válasz ígyvanferi #3300 üzenetére
Van jó oldala is, így frissek leszünk és talán nagyobb sanszunk van, mintha pl előtte egy Vardar már leizzasztott volna. Meglátjuk.. mindenesetre szerintem reális esély van a dobogó legfelső fokára.
PSN: ne0teric_sAN
-
Egon
nagyúr
válasz ígyvanferi #3300 üzenetére
Sikerült a legnehezebb ellenfelet kapni. Nehéz lesz a döntőbe jutni (szvsz ha a Győr behúzza az elődöntőt, akkor meglesz az arany is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest