Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WonderCSabo
félisten
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1896 üzenetére
Az EB-n azért egész jól szerepeltünk.
Ellenben furcsamód a VB-t a Hypo nyerte.
-
WonderCSabo
félisten
Kézilabda: a nőknél élen állunk a klubrangsorban - mondjuk ezt eddig is tudtuk, kár, hogy a VB-n ez nem reflektálódott..
[ Módosította: #40993792 ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #1893 üzenetére
Mocsai drámaina látja a válogatott helyzetét
Sztem Császár nyilatkozata sokkal korrektebb.
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #1891 üzenetére
nem tetszik Mocsai nyilatkozata, már most azt hinti, hogy az esetleges majdani rossz szereplésnek mi az oka...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
A férfi válogatott a mai meccsen totál szétesett a végére, a lengyelek 7-tel vertek minket, ez csúnya volt. Pedig sokáig nem ilyen volt a játék képe. Úgy érzem mentálisan is fejlődnünk kell még, ha fel akarunk nőni az EB-hez.
-
Neoteric
addikt
Közben játszott egyet az ETO a Fehérvárral, első félidő elég gyíkfing lett győri részről, Fehérvár 15:11-re vezetett első félidő végén, de aztán persze feljött a győri első sor és hoztuk amit kellett. Végül 26:33 ide.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
ruti
Közösségépítő
nálunk Vác-Dunaferr volt, eggyel kikaptunk...
-
DE qrvára fel vagyok háborodva!
a játékvezetést egységnyire tudom értékelni,
azaz EGYESRE!
-
undorító módon elcsalták a meccset!
hihetetlen, hogy az Érd mellett már a Dferrt is tolni kell, nehogy egy kisvárosi csapat véletlenül bejuthasson a TOP4-be
-
és nem azon múlott, hogy utolsó pillanatban piros lapot osztottak, és időntúli hetest adtak...
egész meccsen engedték a Dferr mocsok alattomos játékát, meztépést, nyakra ütést, kar rángatást levegőben, stb...
-
ma verhető volt a Dferr, Bulath-ot még úgy-ahogy kevés gólon tartottuk (5 akcióból),
Ferling volt a nyerő emberük, mint fénykorában...
kezünkben volt a meccs, elbuktuk, mert elfújták...ennyi...
szép történet, de tudom, senkit nem érdekel, pláne nem a szövetségben
fújjjSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Na a mai meccset megnéztem, az első félidő meggyőző volt, a másodikban elaludtunk sajnos. De voltak bíztató játékosok, Császár, Nagy Kornél, Ancsin és Mikler nyerőemberek voltak.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #1881 üzenetére
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #1882 üzenetére
Szomorú dolog ez.
-
Neoteric
addikt
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #1880 üzenetére
Főleg így - Mocsai Tamás Veszprémbe igazol, Nagy Laci helyettesítésére
Érdekes...
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #1878 üzenetére
hát ez nagy érvágás lenne, remélem csak a csoportellenfeleket altatjuk ezzel a közleménnyel
-
WonderCSabo
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
A VB ALL STAR-CSAPATA
Kapus: Bárbara Arenhart (brazil)
Jobbszélső: Vu Szun Hi (dél-koreai)
Jobbátlövő: Susann Müller (német)
Irányító: Görbicz Anita (Görbicz 2003, 2005 és 2007 után negyedszer lett a világbajnokság legjobb irányítója.)
Beálló: Dragana Cvijics (szerb)
Balátlövő: Szanja Damnjanovics (szerb)
Balszélső: Maria Fisker (dán)A torna legjobb játékosa: Eduarda Amorim (brazil)
-
ruti
Közösségépítő
példaértékűen viselte eddig is a betegséget,
tanítani való a gyógyulásba vetett hite és a pozitív gondolkodása,
nagyon nehéz lehet...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
[Nemá']
. Pedig nagyon nagy szükségünk lenne rá. A sors szokás szerint...
"So say we all"
-
leslieke
Jómunkásember
Grat a brazil csapatnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Senki se lőtt annyit a braziloknak, mint mi
De még ez se volt elég.
-
TaliGa
aktív tag
A lengyel meccs ha nem is katasztrófa volt, de nagyjából ausztrál színvonalon játszottak a lengyelek. A brazilok legalább megizzadtak egy kicsit a dánokkal. Mindenesetre az látszik, hogy egy jó sorral, mindenféle formaidőzítős/taktikázós számolgatás felesleges, végig pörögni kell minden meccsen, és el lehet jutni a döntőbe. Én remélem Amorimék hozzák a döntőt, és akkor elmondhatjuk, hogy mi, egyedül tudtuk megszorítani a világbajnokot.
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Neoteric #1858 üzenetére
jaja, mindkettőt, semmiről nem maradtál le.
mindkettő tükörsima volt,
a lengyelek egy félidő alatt bírtak 6-ot dobni,
a végén kozmetikázni próbáltak, voltak 4-re is az 55. percben, mert a szerbek visszavettek, de amúgy semmi extra
a brazilok végig vezették, és be is húzták, nem semmi...Nascimento=7, Amorim=3
ezek nem osztályzatok, hanem a lőtt gólok számaSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Neoteric
addikt
POL 18 - 24 SRB
BRA 27 - 21 DENLemaradtam mindegyikről. Nézte valaki?
-
leslieke
Jómunkásember
-
TaliGa
aktív tag
Másodjára megnézve Kova lépéshibáját, elég szerencsétlen ütemben jött ki a szitu, de sajnos egyértelműen ellépte. Utólag azonban azt mondom nem (csak) ezen múlt. Tomori, Zácsik, Görbe, és az egész csapat is gyenge formát mutatott a vébén - voltak persze jó villanásaik, de a szaggatottról Zsuzsi nem a kapufát szokta szétkapni, Görbicz pedig az idei BL szezonban egy kézzel is jobban muzsikált. Nagyon hiányzott Pálinger - szélről, olyan szögekből Nacimento zseni vagy se, de nem szabadna egy gólt sem kapni. Védekezni az utolsó két meccs alapján azt mondom már megtanultak a lányok, de együtt támadni még nem.
A norvég zakón is el lehet merengeni, mert hogy a szerbek, ha 100 évig játszanák újra és újra ezt a meccset, soha a büdös életben nem nyernék meg még egyszer. De ilyen ez a vébé, kell egy 20-30 perces mágia és minden lehetséges.
"So say we all"
-
WonderCSabo
félisten
Az a csoda, hogy ennyi hibával a brazilok nyertek meccset. Pontosabban ez sajnos a mi játékunkat minősíti.
Egyébként sajnos ez a meccs nagyrészt Görbén és Tomorin ment el, rengeteg labdát eladtak, hetes hibázás, helyzetkihagyás. Tomori mondjuk legalább dobott sok gólt. Sajnos a többiek is hibáztak, Kovacsicz pl. eldönthette volna a meccset, de ellépte... Igazából akit meg tudok dicsérni, az most Herr mert jól védett, Cifra az 5/5 góljaival, illetve Sóska jól játszott többnyire amikor bennvolt. A többiek sajnos nagyon sokat hibáztak, vagy nem tettek hozzá a meccshez.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Megnéztem felvételről, ennyi hibával nem lehet meccset nyerni.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #1848 üzenetére
nemá, csak megnézed a döntőt
(a Montenegro-Norvég is mekkora meccs volt az EB-n)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo #1846 üzenetére
tipp:
a dánokon már nem mennek át a brazilok, ráadásul ki is vett belőlük a 80 perces meccs, életük legjobbja megvan így is...
vsz a szerb-dán döntő, fincsi leszSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Elég durván meglepetés eredmények születnek... Az a siralmas, hogyha most nem kapunk ki, a legkönyebb utunk lett volna a döntőig... A mai meccset is simán hozni kellett volna.
"A világbajnokság negyeddöntőiben:
BRAZÍLIA-MAGYARORSZÁG 33-31 (12-11, 26-26) - kétszeri hosszabbítás után
Lengyelország-Franciaország 22-21 (11-8)
Szerbia-Norvégia 28-25 (15-16)
Dánia-Németország 31-28 (17-17)Pénteken Brazília-Dánia és Lengyelország-Szerbia elődöntőket rendeznek Belgrádban. A magyar válogatott a 8. helyen végzett, a negyeddöntőben kiesett további csapatok közül Franciaország, Norvégia és Németország ugyanis mieinknél egyaránt több pontot szerzett a csoportkörben."
Beszarás.
Mondjuk ezzela minimális elvárást minimálisan sikerült teljesíteni. 8. hely, szép... Nagyon mérges vagyok a lányokra.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
és a norvégok is mennek haza...
-
a szerb kapus élete meccse volt, az utolsó 15 percben kifogta a szemüket
megint tanúi lehettünk, hogy a szerb mentalitás félelmetesSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
én kommentár nélkül néztem, kíváncsi lettem volna mit mondanak a szakértők,
de a Kovacsicz lépést azért el szokták engedni
-
amúgy a rossz kezdés után még az X is csoda volt, dehát pont ezért szeretjük a női kézit
be lehetett volna húzni a meccset, ez a bosszantó
-
ja, és Lengyelek a négyben
-
Szerbia meg meccsben van a Norvégokkal, 15 perccel a vége előttSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
scope2007
addikt
A női kéziseknél mennyi lépéshiba volt....hiába a
nőknek megy a félrelépés!CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
WonderCSabo
félisten
Megérdemelten estünk ki, a meccs színvonala sokszor az N1/B-be se illett, 6x megnyerhettük volna a meccset... Mind Görbicz, mind Tomori iszonyat sokat hibázott, de sajnos a többiek is. Egyszerűen katasztrófa volt.
Grabber: Ja na, norvégok ellen 10 góllal zúgtunk volna ki ilyen játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
Ennyi lépés hibával és ennyi eladott labdával nem lehet meccset nyerni ilyen szinten.Ha meg igen,akkor a színvonal is olyan.Egy erősebb ellenféllel még hosszabbítás sem lett volna.
Sajnálom őket,pedig szívvel lélekkel mentek,de ez nem mindig elég.
-
Neoteric
addikt
Hát ezt besz*ptuk.
Nem játszottunk rosszul, ha épp el nem adtuk a labdát v nem léptük el.. simán megnyertük volna hosszabbítás nélkül is ha kicsit pontosabb a játék.
Szóval én azt mondom, h a brazilok megérdemelték a győzelmet.Gratu a csajoknak, legjobb 8 között lenni se kis dolog, sőt.
Lengyelek meg nem semmik, h megverték a franciákat is!
-
TaliGa
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
Ez van.
-
KisTücsök
addikt
Ezt többször is hozhattuk volna, de a döntő pillanatokban jöttek az amatőr hibák. Lépéshiba?! Ott ment el.
Emberelőnyben mi ez a sok kapott gólt? Többet kaptunk, mint lőttünk... Magunkat vertük meg. Grat a Braziloknak!
-
vans?
őstag
Bazmeg 76. percben emberelonyben ellepni... Tomorit mindket utolso lovesenel ket kezzel loktek szerintem. Herr-rol meg ami bepattant a vegen.
Megorulok!
hábm bábm
-
Andris837
senior tag
wáwáwá, hihetetlen..
olyan gyerekes hibákat követtünk el néha... ezek a lépéshibák. ÁHHH.
-
Andris837
senior tag
. (Dupla lett valamiért)
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Ennyi , ilyen hibákat....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
leslieke
Jómunkásember
Épp a hosszabbításra értem haza. De már most plafonon a vérnyomásom..
-
IreN!CuS
őstag
Hogy lehet két lépéshibát ilyen szinten csinálni , nekem ez nagyon meglepő.
Na 2 perc gyerünk....!!!!!!
Na kettős emberelőny lőjük már be!!
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Helyreteszi a vérnyomást a meccs.....
Áhhhh hihetetlen......
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
A Lengyelek mit játszottak azta
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Andris837
senior tag
Gyerünk csajok, mindent bele!
-
leslieke
Jómunkásember
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1821 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Nézheted HD-ban.
"Magyar-brazil: m1
Szerdán a Sport1 csatorna mellett a közszolgálati média m1 csatornája is élőben sugározza 17:30-tól a Magyarország-Brazília női világbajnoki negyeddöntőt. A találkozót mindkét adón Méhes Gábor, a Sport Tv kommentátora közvetíti." [link]
-
leslieke
Jómunkásember
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1815 üzenetére
A Sport1 nekem SD, nem ér annyit a HD amennyit a szolgáltatóm kér érte. Ha nem Gundel lesz, inkább nézem SD-ben.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1812 üzenetére
M1-en utoljára válogatott meccs a tavalyi, női eb volt, amin végig Gundel közvetített.
De én annak örülnék a legjobban, ha 1:1 átvennének mindent a Sport1-től, kommentátorostul. Akkor HD-ban tudnám nézni Méhessel
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1810 üzenetére
Azt nem tudom, gondolom Gundel.
-
fatal`
titán
Az M1 is adni fogja a holnapi meccset.
-
Neoteric
addikt
A Magyar Kézilabda Szövetségeben elkészítették a Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását. Csapatunk a Fehérvár ellen juthat be a négy közé.
Magyar Kupa, negyeddöntők
Siófok KC-Galerius Fürdő-DVSC TVP
Érd–FTC-Rail Cargo Hungaria
Veszprém Barabás KC-Dunaújváros KKA
Fehérvár KC–Győri Audi ETO KCJátéknap: 2014. február 26.
Négyes döntő: 2014. május 24-25.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Női kézi-vb: az előző 4 meccsen nem nyertünk a brazilok ellen
Ideje megtörni ezt a rossz sorozatot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #1804 üzenetére
Na ezt a meccset végre meg tudom nézni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Neoteric #1803 üzenetére
17:30-kor játsszuk a negyeddöntőt.
Na ennyi baj legyen.
-
Neoteric
addikt
-
WonderCSabo
félisten
De jó lett ez a kép. Jó lenne ilyeneket látni szerda este is.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #1800 üzenetére
Sajnos csak a világversenyeken. Több ismerősöm is van, aki csak ilyenkor néz kézit (mondjuk ők többnyire nem néznek férfit sem).
Én örülnék neki, ha népszerűbb sportág lenne, nem csak itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest