Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Vasárnap hány órakor lesz az izlandiak elleni meccs? m1 fogja közvetíteni?
Köszi előre is a választ!
-
Traxx
őstag
Húvazzeg
Ez a sportág nem az én érzékeny idegrendszeremnek való...és a körmöm se nő 2 nap alatt valami sokat
Ez a meccs valami nagyon állat volt, az utóbbi évek egyik legnagyobb meccse. A spanyolon se sok hiányzott a szívrohamhoz, de ez valami csúcs volt...köszönjük srácok
A csoport meg érdekes lesz...Izland, szlovének, horvátok még mellettünk, papíron az utóbbi meccs lesz a legnehezebb. De nem lesz sétagalopp egyik sem. Ha a franciák akarnak még valamit ettől az eb-től, akkor fel kell alaposan kötniük a felkötnivalót. Kis szerencsével viszont ez a csapat elcsípheti az első 2 hely valamelyikét...akár az elsőt is...és akkor pedig...a csillagos égig
Egy tuti: ha valaki a múlt héten azt mondja nekem, hogy pontot szerzünk az oroszok ellen úgy, hogy azt bánjuk, hogy nem 2 lett, szintén pontot szerzünk a spanyolok ellen, és 3-mal verjük a csigazabálókat, megkérdezem, hol kapott januárban napszúrást
Ez az eb eddig a legszebb álmaimat is felülmúlja...nagyon-nagyon jó csapatunk van. Nincs világsztárunk, de ettől még jók vagyunk.
-
BéHGT
senior tag
Amit műveltek ma... csodálatos volt!!
-
fatal`
titán
Hahaha veretlenül 3 ponttal tovább a halálcsoportból, ez igen.
Gratulálok a csapatnak, mindenki óriási teljesítményt nyújtott!
-
XDmanus
tag
MAGYARORSZÁG 26-23 Franciaország
Micsoda GYŐZELEM!!!!!!!!!! SZÉP VOLT !!!!!!!!!
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #93 üzenetére
Meg hát.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #91 üzenetére
Meglett bazzeg.
-
venember83
nagyúr
Ki a jobb? Magyarok!
-
venember83
nagyúr
Ez kézilabda, nem a hasizom számít.
-
Traxx
őstag
Ezt muszáj belinkelni: [link]
Nagyon jó videó
-
peterszky
őstag
Miért, szerinted győztes? Volt esélye már párszor valami igazán jelentőset nyerni a csapatával, még nem jött össze neki. Mindig elbuktak vagy a döntő mérkőzésen vagy az elődöntőben, nem csak a Bajnokok Ligájában. Korábban játszottak EHF Kupa és ha jól emlékszem, akkor KEK döntőt is.
Most a magyar bajnokságot nem mondanám jelenleg nagy dolognak, mivel az ETO mindent összevetve közel milliárdos pénzből gazdálkodik, ha ezt összevetjük a második DVSC és a harmadik Fradi költségvetésével, akkor jól látható, hogy majdnem 5x pénz, de legrosszabb esetben is 4x. Ekkora különbségeket már szívvel nem igazán lehet ledolgozni. Amikor még 2-3x volt, akkor egyszer sikerült, pont nekünk.
-
fatal`
titán
Itt a női kézilabdáról volt szó, a férfiak kint vannak a VB-n (a németektől pont mi vettük el a lehetőséget)
Pálingerről: Igen, olvastam közben, sajnálom
De mindenképpen így cselekedett volna, ha kijutunk, akkor is. Még 1 évig lesz Győrben utána családot alapít, legalábbis a cikkben, amit olvastam ezt írták.
-
Traxx
őstag
válasz
venember83 #81 üzenetére
Pálinger Kati, Görbicz, esetleg Szucsánszki?
A Győr ugye vagy 5-6 éve eléri a BL 4-et, a Fradi kupagyőztes lett az idén. Oké, Szucsánszki azért nem ér fel Kristine Lundéval, de Kati és Görbe simán a legjobbak között vannak a posztjukon. Vérten szintén nem kispadmelegítő az ETO-ban. Szóval én azt gondolom, van emberanyag, de az is tény, hogy nem jut korántsem minden posztra világklasszis. Olyan jól nem állunk sajna.
Mod: peterszky megelőzött
hunfatal: sajnos igen...egyik nagy kedvencem
Az előző hozzászólásodra: a női bajnokság nem gyenge. A férfiaké sajnos az...3 éve nyer makulátlanul a Veszprém, ami a többiek kritikája is valahol, nem csak az ő érdemük...
-
peterszky
őstag
Az a baj Görbiczcel, hogy vesztes. Lehet, hogy fáj ezt kimondani, de az. Amúgy aláírom, hogy jelenleg is az egyik legnagyobb tudású játékos, de ez sajnos kevés.
Minden szinten megy a rohadás, elég komoly gond, hogy egycsapatossá varázsolták a bajnokságot, véleményem szerint ennek isszuk most a levét. És ezt nem irigységből mondom!
Klasszisok megvannak most is, lehet, hogy nem akkorák, mint Görbicz, de vannak. A szélen Vérten, egyik legjobb a maga posztján. Tomori, ha jól kezelik, akkor szintén fantasztikus dolgokra képes. Zácsik azért nem mutatott semmit, mert még nem jött helyre, ahogy Elek Gábor is mondta, ezen a nyáron fogja "helyretenni" és a következő szezonban talán újra régi fényében ragyoghat, megviselte a szlovéniai sérülése, valamint az idei gyomorbetegsége. Pálinger Kati még mindig a legjobb kapus az egész világon, nagyon sajnálom, hogy lemondta a válogatottságot.
És Szucsánszki Zitát nem említettem, mert lehet, hogy Ő nem klasszis. De alázatos, igazi csapatember és győztes alkat (24 évesen magyar bajnok, EHF Kupát és KEK-et is nyert).
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #81 üzenetére
Görbicz pl. az egyik legjobbnak számít a posztján.
Tökmindegy, klasszisok nélkül is ki kell jutni egy vbre. Egyébként ez nem foci, nem gyenge a magyar bajnokság.
Itt nem (csak) a játékosok a felelősek, sokkal inkább az MKSZ és a szakvezetőség.
-
venember83
nagyúr
Klasszisok? Mutass már pár olyan játékost innen, aki meghatározó egyéniség, kihagyhatatlan az európai topcsapatból (EHF BL szereplő), ahol játszik? A nőknél mindenki itthon ragadt, senki nem játszik a dánoknál, norvégoknál, spanyoloknál, ez elég sokat elmond szerintem a jelenlegi felhozatalról.
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #78 üzenetére
Egyértelműen az MKSZ és a szakmai stáb a felelős ezért.
-
Traxx
őstag
válasz
venember83 #78 üzenetére
Klasszisaink most is vannak. Itt sokkal inkább valahol fejben voltak komoly gondok, meg valahol biztosan a stábnak is van felelőssége (fel lehet hozni az EB-t, ahol csak tizedikek lettünk, de ha az utolsó meccset nyerjük, akkor megvan az elődöntő...ez is, az is irreális lett volna szerintem. Nem vagyunk ma a legjobb 4-ben.)
Viszont tény, hogy ez az eredmény nagyon nagy csalódás
-
venember83
nagyúr
Nem tudom eldönteni, hogy a klasszisok hiánya vagy a szakmai stáb nem megfelelő munkája tehető felelőssé. De szégyen mindkét gárdának.
-
fatal`
titán
Szégyen, nem tudok mást írni. Az elmúlt 18 év legmélyebb pontja
-
fatal`
titán
Hajrá Lányok!
Picsázzátok el ezeket a németeket
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #71 üzenetére
26-24 lett. Nagyon kemény lesz a visszavágó.
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #69 üzenetére
Emberhátrányban vagyunk. Egyébként leszállóágban van válogatott szinten, de a németeké is. Remélem a jövőhéten nyerünk (több góllal mint amennyivel most kikapunk), mert, ha nem akkor az óriási baj.
Ferlinget nem értem miért van pályán, mindent mellé/fölé lő...
-
venember83
nagyúr
Nagyon megnyomják a németek, nem bírja a magyar csapat a végén a tempót.
-
venember83
nagyúr
Nézem ezt a német-magyar női kézilabda meccset, és nem rossz ez a magyar válogatott, de hiányolom a magyar oldalon az igazi klasszisokat. Lemenő ágban lenne ez a magyar sikersportág is?
-
peterszky
őstag
Este 21.50-kor érkeznek Ferihegyre, megyünk köszönteni őket
-
fatal`
titán
Szép volt csajok!
-
Szólista
senior tag
KEK-gyöztes a FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép volt lányok!Gratula! -
fatal`
titán
Na akkor:
HAJRÁ FRADI!!!
-
peterszky
őstag
Holnap KEK-döntő
Ma meg férfi kézin megvertük a Tatabányát a bronzcsata első meccsén! Pénteken lehet, hogy elmegyünk idegenbe.
-
peterszky
őstag
Íme: http://ulloi129.wordpress.com/2011/04/13/kek-metz-kimehetsz/
Vasárnap telt ház, már elfogyott minden jegy. Jó lesz. Remélem holnap azért sikerül a Debrecent is megverni
-
peterszky
őstag
Kb. egy oraja ertem haza, majd irok beszamolot az egesz hetvegerol.
-
fatal`
titán
Metz-FTC 27-31 (12-17)
Közelebb kerültünk a KEK döntőhöz
-
peterszky
őstag
Tegnap kisebb csodát éltem át a Népligetben, imádott csapatom kiejtette az elmúlt két év Bajnokok Ligája győztesét, a Viborgot a Kupagyőztesek Európa Kupájából! Ha jól tudom, akkor eddig magyar csapatnak két meccses párharcban nem sikerült kiütnie ezt a dán csapatot (amúgy elég "multikulti", 10 légióssal álltak fel), bár az igaz, hogy az idén kissé meggyengültek, ezért sem jutottak tovább a BL csoportjukból (egy gólon múlott).
66-66-os összesített eredmény, idegenben lőtt több góllal továbbjutott a Ferencváros! Kint 34-33-as vereség, itthon 33-32-es győzelem, utolsó másodperces hétméteressel. Az utolsó perc a youtubeon.
Telt ház, fantasztikus hangulat, Fradi-szív diadala és Zácsik Szani hétméterese után filmszakadás, fogalmam sincs mi történt utána
Hazafelé ünneplés, egy kis koccintás is belefért a nagy győzelemre. Hajnali kettőig nem tudtam elaludni, úgy rángott kezem/lábam, ahogy ment ki belőlem az ideg, a kézicsarnokban fogok egyszer meghalni...
Csodálatos Ferencváros!
-
Napfénysüti
nagyúr
Kár hogy a franciák nyertek. A dánoknak örültem volna.
Azért nagyon nagyot küzdöttek, elismerésem érte. -
Integra
titán
kicsit kivoltak tegnap a kollégáim
-
Napfénysüti
nagyúr
Csodálatos volt a tegnapi győzelem! Minden tiszteletem a srácoké!! Ria Ria Hungária!!!
-
peterszky
őstag
Megérdemelten nyert a Tatabánya
Nekünk még sok a két komoly meccs rövid időn belül, Tóth Józsi, Igor Kos is nagyon hiányzott, a Magyar Kupa siker a Szeged ellen sokat kivett a csapatból, elfogytunk.
Viszont ami miatt megkerestem a topikot:
UNDORÍTÓ SKANDINÁV KÉZILABDA MAFFIA!
Én a válogatott helyében a mai meccs után hazajönnék, ilyen undorító bundát!!! -
baluka26
veterán
Sajnos
De holnap (szuper)rangadó a férfi NB1-ben, Tatabánya - FTC.
HAJRÁ TATABÁNYA
Februártól, Nagy Kornéllal esély van második helyre is
vikvuk: Jobbak a Norvégok sokkal-sokkal. -
vans?
őstag
Ekkora verést...
-
Donfuli78
tag
Ez azért már pofátlanság!!!!!
Nagy László sérülés miatt kedden lemondta szereplését a magyar kézilabda-válogatott szlovénok elleni, júniusi két világbajnoki selejtezőjén. A magyar szövetség honlapja szerint "Nagy László bejelentette Mocsai Lajos szakmai igazgatónak, hogy a Barcelona csapatorvosa által megállapított gerincbántalmai miatt nem vállalja a szereplést".
Most már én is azt mondom hogy lehetne korrekt és megmondhatná hogy mizu!!!!
Most hajtanám el a p@csába hogy menjen ahová akar!!!!! -
RpPRO
őstag
Majd HA megkeresik a klubunkat ES a klub rabolint, akkor mehet Lowenbe. Ugyanis 2011 nyaraig koti Vp.-hez Sesumot szerzodes. Eddig nem volt megkereses sem. Ha Sesum menni akar, akkor meg eladjuk ot, jovore ingyen mehetne.
En is sajnalom, nagyon ertekes jatekos, Mocsai tehet rola, h mashol fogja extraklasszisat megmutatni. Holnap bejelentes, Nandi remelem marad, ha nem, azt is Mocsainak koszonhetjuk majd, de akkor ki is fog dolni a bili.
Csaszar egyertelmu erosodes, Laluska profi kettes vedo, mellesleg balkezeskent valthatja par percre Vujint. Nagy Kornel mindenkinek talany... Mocsai kerte, h jojjon.
Normalis jatekosrotacioval, Mocsai megujulasaval es a hatos falon kivuli vedelmi variaciokkal van CSAK eselyunk feljebb lepni a malac BL sorsolas mellett.
-
Donfuli78
tag
Sima volt a meccs.
A jövöről beszélni még korai.Az szinte biztos hogy jövöre sem lesz itthon ellenfele a fotexnek.
Illetve az eddig bejelentett igazolások után abban is biztos vagyok hogy megint csak nem lesz bl döntös a csapat.
-
Kicker
őstag
Holnap ismét MKB Veszprém - Pick Szeged
Az egyik cimborám volt Szegeden is, a meccs után átkiabál a szegedieknek:
"... azt hittem szorosabb lesz... "
-
RpPRO
őstag
válasz
Donfuli78 #26 üzenetére
El kell ismernem, h jo napot fogott ki a Szeged es gratulalok ahhoz, h 11 emberrel is majdnem nyertek. Kb 10 meccsenkent jol jatszik Nenadic, tehat a kov. 9-en ismet kutyauto lesz. Dobott 9 golt, a kov.-n dob 2-t es 10 a kulonbseg.
Viszont nagyon nem voltam elegedett a vedelmunkkel, Lapac es Zsenya ma nem volt tul hatekony, masreszt 13 golt dobnak balszelrol, ahogy Barcaban is Garcia, ez nem lehet mas, mint vedekezesi hiba. A 18 perc kiallitasbol messze nem volt 18 perc jogos. A szegedi oldalon meg 12 perc volt. -
RpPRO
őstag
válasz
Donfuli78 #23 üzenetére
Azon a hullamvolgyon mar tul vagyunk. Masreszt azon a meccsen a birok egy kalap ****t sem ertek. Hulyesegeket fujta ide is oda is. Vagy 4 golunkat nem adtak meg, visszafujtak.
Raadasul az edzojuk korul all a bal, Krivokapics sem jatszik.Akkora kulonbseg van most a 2 csapat kozott, h 10-bol 10x nekunk kell nyerni.
-
Donfuli78
tag
Ki nézte tegnap a ffi döntö elsö meccsét?Azt hozta amit várta sima veszprém győzelem.Sőt megkockáztatom hogy söpréssel fogja behúzni a bajnokságot a veszprém.Ebben a magyar mezőnyben nincs ellenfele.Aminek örültem hogy olybá tünik elsimultak a kapusok közötti gondok
-
RpPRO
őstag
ELVILEG nyomast akar gyakorolni a MKSZ fele. A valogatottak javadalmazasarol es a sportbiztositasrol van szo (pl. mi van ha valogatott meccs soran serul le - nem kell messzire menni, Vujin fel eve egy ocska valogatott meccsre ment ra, ezzel lehet, h a Veszpremnek a Final Four es egy csomo penz ment el). Tehat az MKSZ terfelen pattog a labda, csomo minden rendezetlen es kaosz. De ezt csak rebesgetik. Ha ezzel van baja, miert nem all elo es mondja ki vilagosan?
-
Kicker
őstag
válasz
Donfuli78 #18 üzenetére
Nem azért egy egész országot, szakmát, csapattársait hülyíti ezzel. Eddig nem mert neki beszólni senki igazán, most megkapta a közönségtől. Kiváló játékos, de ezt rosszul kezelte. Ha két éve annyit mond, hogy kipróbálom magam spanyol válogatottban senkit nem érdekel az ügy. Így viszont mindenki megutálta.
-
RpPRO
őstag
En mg a H-ban ultem asszem 6. sor, alattam alltak a Barcasok bemutatasnal. En nem hallottm.
-
Kicker
őstag
nem tudom, hogyan nem hallottad a buzi vagy lacit, és a nándi, nándi rigmust, teljesen egyértelmű volt. Én a b2-ben ültem, azaz
/__________________/..........B2..................
A nándizás nem volt fair, viszont nagy laci szidása jogos, mivel ezt el kellett volna kerülnie réges - régen, nem pedig nyitva hagyni a kérdést .
-
RpPRO
őstag
Magyarady jelezte, h nem kivannak egyik kapustol sem megvalni. Nagyon 22-es csapdaja a kialakult helyzet. Kivancsi vagyok, ki kezd a Szeged elleni bajnoki donto 1. meccsen.
Amugy kint voltam a Barca elleni hazain. Majdnem szemben ultem B kozeppel, nalunk nem lehetett hallani a Nandizast, de a B*zi Lacizast sem. Mindketto elitelendo, de az ezerfeju mindig megmondja a velemenyet. Ez van.
-
Donfuli78
tag
Vmi már várhato volt.Perics nem bírja a kispadot emiatt többet véd mint Nándi.Viszont amikor nem megy neki akkor is véd ahelyett hogy cserélnének.Ebből lett elege Nándinak illetve a szurkoloknak.Sajnos ezt csak ugy tudják majd megoldani ha vmelyik távozik.Újabb ok ami miatt jövöre nem vszínű hogy tovább jutnának a bl-ben mint idén.
-
Kicker
őstag
Na, tessék, a Nándizás eredménye:
"A kezi.hu állítja, hogy Fazekas Nándor a kevés játéklehetőség miatt nem szeretné kitölteni 2012-ben lejáró szerződését. A magyar kapus szeretné, ha a klub megállapítana egy kivásárlási árat, amelynek fejében távozhatna Veszprémből.
Pericsnek sem „ízlik" a kialakult szituáció, akit elsősorban az zavar, hogy a veszprémi szurkolók „riválisa" mellett állnak ki.A szerb kapus egyeztetett a klubbal, és közölte: noha korábban Veszprémben képzelte el játékos-pályafutása utáni jövőjét (kontraktusa 2011-ig szól) kapusedzőként, erre most már semmi esélyt sem lát, mivel kényelmetlenül érzi magát a szurkolók „Nándizása" miatt.
„Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretnénk az értesüléseket. Kétségtelen, hogy mindkét játékosnak vannak problémái, Fazekasnak a kevés játéklehetőség, Pericsnek pedig a játékostársát éltető kórus, ami felhangzik a meccseken. A napokban az ügy megoldásán dolgozunk, de annyit elmondhatok, hogy az egyesület egyik játékostól sem kíván megválni" – kommentálta az esetet Dr. Magyarády Péter, a Veszprém gazdasági és operatív elnöke."
Perics nem tudom miért vesztette el a B közép szimpátiáját, én kifijezetten szeretem, igaz ez posztja miatt is van, de amikor vezetik rá a labdát, és parádésan véd, majd indít is, egyszerűen olyan plusz a csapatnak és szurkolóknak is, hogy az valami elképesztő, azért mert Barca ellen nem fogott meg 13 ziccert, csak 4-et az nem az ő hibája.
-
Kicker
őstag
Sajnos kevés volt a Veszprém, egyszerűen rövid a kispad, míg másik csapatok 14-16 világklasszissal tudnak dolgozni, a Veszprém "csak" 8-9-et tud felmutatni, akik emiatt el is fáradnak.
Véleményem szerint szabályváltoztatás kéne, hogy ne ennyire a lóvén múljon a dolog.
Nagy Laci effekt pedig nagyon vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, érdemelte a fújolást, mert ez a hezitálás tényleg elég gusztustalan, viszont a mi válogatottunkban sem csupa magyar van... de tény, hogy ha az elején azt mondja, hogy kedves honfitársaim, kipróbálom magam a spanyol válogatottban is, 3 nap múlva nem érdekelt volna senkit sem.
Attól függetlenül köszönöm a csapatnak az élményt amit adott!
-
Kicker
őstag
Ez a kézilabda téma elég pangós lesz, készül valaki meccsre a fórumról rajtam kívül?
-
MmDorian
őstag
Én kéziztem.
jött egy másik edző, nem volt szimpi, úgyhogy inkább abbahagytam, már bánom. néha elgondolkodok, hogy vissza kéne menni.
-
Kicker
őstag
Úgy gondolom kell egy ilyen téma a fórumra, válogatottaink, és klubcsapataink megérdemelnek néhány szót.
Aktuális most az MKB Veszprém - Barcelona párharc, az első meccsen 6 gólos hátrányt szedtünk össze, a visszavágó május 1. 16.20-kor. Pikantéria, hogy a Veszprém edzője Mocsai Lajos a válogatott edzője/segítője és a Barcelonaban játszó körüludvarolt Nagy László esetből mi lesz, azaz lesz-e még magyar válogatott Nagy Laci, akit véleményem szerint a veszprémi szurkolók nem fognak tapssal fogadni mint például más magyar válogatott játékosokat akik az MKB ellen léptek pályára (pl.: Császár Gábor).
A küldetés lehetetlen, de én a helyszínen drukkolok a csodáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- PH! Szakszervezet
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest