Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leslieke
Jómunkásember
Panaszkodunk itt a bírókra, pedig van ennél rosszabb is:
Aljas bíráskodás vitte el a pólós vb-aranyatSajnos ennek is mi, magyarok voltunk a szenvedő alanyai.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #294 üzenetére
Az a bizonyos beintés:
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
peterszky
őstag
válasz WonderCSabo #294 üzenetére
Nem a közönségnek mutatott be, hanem a zsűriasztalnak
Sajnos a válogatottnál nem tudják Zsuzsit kezelni, még a Fradinál sem mindig sikerül (lásd pl. a Larvik elleni mérkőzés). Nem szabadott volna a történteknél már a pályán lennie, előtte is hangosan minősítette az egyik bírót (amúgy jogosan, de ez ilyenkor nem számít). Ott le kellett volna ültetni, ehelyett ez lett a vége, sajnos.
What else you gonna do on a Saturday?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Sickboy25 #293 üzenetére
Én most meg azt olvastam, hogy Görbicz lehet, hogy már játszik.
Tomori azért nagyon hülye volt, ha minden igaz bemutatott a közönségnek, ezért tiltották el. Természetesen egyetértek, szarok voltak a bírók, továbbá a közönség is roppant sportszerűtlenül végig fújolt, az montenegrói csapatot meg már ismerjük. Kár, hogy olyan sok ideig aludt a magyar csapat.
-
Sickboy25
addikt
válasz peterszky #291 üzenetére
Sziasztok
Nah idetaláltam...
Görbicz úgy néz ki, hogy a románok ellen sem fog játszani, ki tudja mikor tér vissza... (ha 2 napja fosik, kell legalább egy hét, hogy az ereje visszajöjjön... ) lehet ezzel vége is az EB-jének...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
fatal`
titán
"Vincze Melinda helyett Triscsuk Krisztina került a keretbe"
Dilettáns ez az edző nem vitás. Ki lesz Vérten cseréje? Kovacsics?
Miért nem Bulathot cserélte?
-
fatal`
titán
"Tomori Zsuzsannát első fokon egy mérkőzésre eltiltották
Az Európai Kézilabda Szövetség első fokon egy mérkőzésre eltiltotta Tomori Zsuzsannát, a magyar válogatott átlövőjét. A kézilabdázó a Montenegró elleni mérkőzés 40. percében kapott piros lapot reklamálásért. A Magyar Kézilabda Szövetség fellebbez a döntés ellen. Amennyiben a határozatot az európai szövetség másodfokon helybenhagyja, az átlövő nem léphet pályára a magyar csapat keddi, Románia elleni Eb-középdöntő mérkőzésén."Gondolom a henteseket nem tiltják el.. EHF...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #284 üzenetére
Nincs mese, holnap meg kell verni a románokat és megvan a második hely.
-
peterszky
őstag
Tegnap voltam Újvidéken, büszke vagyok a csapatra, a hentesek ellen nagyon szépen helytálltak és az ellenszélben is sanszuk volt a pontra, pontokra a végén.
-
WonderCSabo
félisten
válasz leslieke #283 üzenetére
Egy döntetlent simán megérdemeltek volna a cserék utáni teljesítmény alapján. A bírók nem értem miért hagyták egyébként ennyire elmérgesedni a helyzetete, de valszeg pont ez segített a fellángolásban. Sajna a végén megint kicsesztek velünk, meg nem adott gól, lefújás, passzív engedése az ellenfélnek...
-
fatal`
titán
Jöhetnének a cserék, hogy kipihentek legyünk a románok elleni meccsre, mert ez elúszott.
-
fatal`
titán
Már megint borzasztóan kezdünk
-
fatal`
titán
HAJRÁ CSAJOK!!
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #273 üzenetére
Legalább Kovacsics is kap lehetőséget, Görbicz meg pihenhet egy meccset. Reméljük a románok elleni meccsre visszatér.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #272 üzenetére
Görbicz nem játszik, vírusos lett.
-
fatal`
titán
Most néztem meg felvételről a meccset, jól játszottunk, gratula a lányoknak!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #269 üzenetére
Most meg lehet szurkolni a németeknek, hogy legyőzzék a horvátokat. Küzdelmes meccset vív a két csapat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #266 üzenetére
Streamet nem tudok, de az M2 HD-n nagyon jó minőségben jön.
40 perc után 24-20-ra vezetünk, megérdemelten!
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #266 üzenetére
Youtube! Tök jó angol kommentátorral.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Mai meccsre tudtok jó streamet? Én csak ezt találtam, de nem a legjobb minőségű.
Szerk.: Sőt! Nem is adja a hivatalos online M2 a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Ez az!! Nehezen, de összejött a győzelem!
-
fatal`
titán
Óriási második félidő
-
leslieke
Jómunkásember
Valami történt, mert vezetünk....
-
fatal`
titán
Na kettős emberelőny, jó lenne meglépni...
Így nem... Hogy lehet kettős emberelőnyben gólt kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #259 üzenetére
Ráadásul a spanyolok nyertek ma, így ha kikapnak a lányok, akkor game over. Függetlenül attól, hogy mit játszunk a spanyolokkal.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
fatal`
titán
HAJRÁ CSAJOK!!!
Sokkal jobb játékot várok ma!
-
leslieke
Jómunkásember
-5-ről visszajöttek és aztán egy ilyen góllal kikapni. Ha nem látom, nem hiszem el.
-
fatal`
titán
Erre nem nagyon tudok mit mondani, főleg a végére, ilyen góllal kikapni.
Nagy valószínűséggel még a továbbjutásnak is annyi, mert ilyen játékkal a spanyolok 10-zel vernek meg minket, a németek meg 5-tel.
-
Traxx
őstag
Ilyen gólt a végén...amióta kézit nézek, még nem láttam Nem indul jól ez az EB...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
fatal`
titán
Sajnos nagyon rosszul játszunk
-
fatal`
titán
Bár gondolom a többség a foci bl-t fogja nézni, én viszont nem.
HAJRÁ CSAJOK!
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #247 üzenetére
Nyertek, de hiányérzettel...az egymás elleni mutatóban így jobb a Zágráb. Így meg létfontosságú lenne, hogy le tudják nyomni a Minszket. A Veszprém pedig nagyon brutál meccset nyert, ennyire napellenzős bírókat régen láttam. Viszont megvan a Kiel-lel szemben a pontelőny Kár, hogy nem most jön az Atletico, nem sok esélyük lenne, mert nagyon a padlón vannak.
-
leslieke
Jómunkásember
Digi1-en megy a Szeged-Zágráb meccs. Nagyon fontos, hogy nyerjenek a fiúk, kell a győzelem a 4. helyhez.
Rögtön utána, ugyanitt Celje-MKB Veszprém meccs következik!
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Nézem a Löwen-Kiel meccset, félidőben 7:14. Omeyer valami brutális, szerintem 60% körül jár. eddig laza THW győzelem van kinézőben...
leslieke: én a férfi BL-lel elvagyok, mint a befőtt, a női kézilabda nekem egy kicsit másabb világ. Lassabb, pontatlanabb. Viszont férfiszemnek bejövősebb
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Női kéziseink tornagyőzelemmel hangoltak az Eb-re
Ez remek hír! Remélem az EB is jól sikerül!
-
Sdi
addikt
Azért kezd már alakulni
A svéd edző majdnem felrobban az idegtől
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
leslieke
Jómunkásember
Szoros meccs!
-
leslieke
Jómunkásember
Digi 1-en most megy a Szeged-Barcelona meccs. Utána jön a Veszprém-Sävehof!
-
leslieke
Jómunkásember
Elkerülte egymást a Győri ETO és a Ferencváros
Ez egy remek hír!!
-
leslieke
Jómunkásember
Veszprém: sima győzelem, magabiztosan a csoport élén.
Szeged: az eljén nagyon jól ment a csapatnak, de a Barcelona (sajnos) megmutatta, hogy klasszis csapat.
-
Traxx
őstag
válasz WonderCSabo #229 üzenetére
Küldtem pü-t
-
WonderCSabo
félisten
A mai meccsre tud vki streamet?
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #227 üzenetére
Szerintem nem gyengült meg azért olyan nagyon a Barca...Sterbikkel nagyot nyertek, bár Sjöstrand se volt piskóta (személyes vélemény, hogy azon a poszton nagyon rendben volt a Barca...Saric is csak 35 éves, ami kapusoknál még nem annyira kor). Jó, Laci hiányát tuti megérzik, és Ugaldét is valamennyire, de az utóbbit könnyebb pótolni. Gurbindo nem annyira jó szvsz...azzal meg jó hülyeséget csináltak, hogy Igropulot elengedték.
Viszont az alapcsapatuk Lacit leszámítva kb. ugyanaz maradt. Nem lesz így sem könnyebb a Picknek, mint tavaly lett volna.
Az MKB azért meg fog izzadni Celjében, és azt se felejtsük el, hogy még jön az Atletico ide...és ők képesek idegenben is nyerni kb. bárhol. De az is igaz, hogy most nem megy annyira a szekér, és sebezhetőek, a legutóbbi bajnokin is csak eggyel nyertek, nem éppen világverő ellenféllel szemben. Na náluk viszont nagyon látszik Chema, Abalo, Dinart, Árpi és most már Hombrados hiánya...
-
leslieke
Jómunkásember
Így van, nagyon kell a 2 pont. A Kiel második veresége pedig azt jelenti, hogy ha a Veszprém mindenki más ellen nyer, akkor a Kielben akár ki is kaphat, akkor se előzhetnek a németek.
A szegediekre viszont nagyon nehéz meccs vár, hiába gynegült meg a Barcelona, még így is ők az esélyesebbek.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Ma pedig Veszprém-meccs...kíváncsi leszek, mit hoznak a srácok a svédek ellen. A Kiel tegnap kikapott Celjében...így ez a 2 pont most nagyon fontos lenne, hogy meglegyen. És ezzel az eredménnyel lenne esély a csoportelsőségre is, ami azért nagyon nem lenne rossz dolog, a további sorsolásokat tekintve
De előbb legyen meg a Sävehof elleni győzelem...utána is lehet álmodozni
A Fradiért kár, de Zácsik hiányában nem rossz ez, különösen a bírókat elnézve...
-
peterszky
őstag
válasz leslieke #224 üzenetére
Nem voltunk jók, Cifrát az elején kivették egy csúnya ütéssel. Meglehetett volna így is, de ezek a fehérorosz bírók minősíthetetlenek voltak. Nem baj, a KEK-ben is mindig a nehezebb útra tereltek minket, miért változna ez a BL-ben?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz leslieke #222 üzenetére
A végére elfogyott a kolozsvári csapat ereje, így lett egy könnyed 37–26 győri győzelem és csoportelsőség! Grat a lányoknak!
Most pedig a Larvik-Fradi meccsen lehet szorítani a vendégcsapatnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Digisport 1-en mindjárt kezdődik a Győri Audi ETO-U Jolidon Cluj BL meccs.
-
Sdi
addikt
Nagyon küzdelmes FTC-Volvográd 30-28
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
peterszky
őstag
válasz leslieke #217 üzenetére
Megmondom őszintén, nem tudok sokat várni ettől a mérkőzéstől, szezon előtt is gondoltam már rá, hogy nem túl jó időben van, most meg aztán végképp. De láttunk már csodát a csapattól Remélem azért jó meccs lesz.
Sajnos a Horváth - Marton párost küldték rá, ami egészen elképesztő, nem emlékeznek rá, mit műveltek a döntőn?!
-
leslieke
Jómunkásember
Ma este rangadó!! Sportklub 18:30 Győri Audi ETO - FTC Rail Cargo
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #214 üzenetére
Simán leverhettük volna jobban is a szlovákokat, volt a 2. félidőben olyan időszak, amikor nagyobb gólcsend volt. Laci és Császár jó volt, Iváncsik Geri is (2 kihagyott hetes után ő lőtte a büntetőket). Ja és 2 vagy 3 hetest hagytunk ki, meg jópár ziccert, közte lerohanást is Lajos elég furán meccselt, Nagy Lacit pl. nem sokat pihentette, és játszatta beállóban is - nem olyan sok sikerrel. Igazából mint az olimpián is, inkább a ballövő poszt volt az, ami döcögött, erőltette Ilyést és Nagy Kornélt. Puticsnak volt vagy 2-3 gólja az elején, utána egy rontás...Mocsai lehozta, és slussz, szinte vissza se ment.
Szóval a legnagyobb pozitívum a győzelem, a mutatott játék lehetett volna bőven jobb is. És aki hiányzott nekem, az Iváncsik Tomi...szerintem sokat tudott volna hozzátenni.
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #212 üzenetére
Nem láttam sajnos a meccset, csak összefoglalót. Viszont a fiúkét láttam, az északi szomszéd ellen. Sulc hiányát azért megérezték szerencsére...
Szép kézis hétvége volt ez
-
leslieke
Jómunkásember
Sävehof (svéd)–FTC-Rail Cargo Hungaria 32–34 (15–13)
Újabb nehéz, de fontos győzelem! Szép volt!
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #210 üzenetére
Nem voltam elégedett, mert simán közérakhattak volna 15-öt is, csak a 2. félidőben már nem koncentráltak annyira. Haraldsen és Radicevic nagyon jó volt, néha Lekic is, bár ő sokat tüzelt mellé...
Holnap meg hajrá Fradi
-
leslieke
Jómunkásember
Győri Audi ETO KC–RK Krim Ljubljana (szlovén) 29–22 (16–9)
Ma az egyik zöld-fehér csapat győzött,remélhetőleg holnap a másik is ugyanezt teszi.
-
Traxx
őstag
Németország–Montenegró 27–31 (11–17)
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #206 üzenetére
A végét kicsit ellazázták a srácok, de belefért. A lényegi dolgok eldőltek addigra. Mindenesetre szép volt
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Eddig jól alakul.
-
leslieke
Jómunkásember
A mai Magyarország–Lettország streamet tud valaki?
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #198 üzenetére
Igen, nagy meglepetés volt. Lényegében egyszer lett volna esélye a Veszprémnek, ha az 1. félidő végén -2-vel mentek volna pihenni, vagy esetleg fel tudnak jönni 1-re. De a 2.-ban nem jött össze semmi. Mikler nagyon jó volt, Sulc és Larholm is hatalmasat játszott. Összességében teljesen megérdemelt a győzelem.
A Veszprémnek meg semmi nem jött be úgy igazán, egyedül Laci nyújtott elfogadhatót. A védekezés meg nulla volt, Larholmék szinte amit rálőttek, az bement. Viszont gond nincs, a Veszprémnek jókor jött ez a füles, a Szegednek meg nagyon nagy pluszt adhat a BL-ben...ami továbbjutást érhet
A Győrnek Fradinak viszont szintén jár a gratula
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest