Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni
tag
Csuma !
Coolink cool u2vs hűtőm van 4800-on hasit, szabalyozhato. Az zavar csak benne hogy rohadt hangos. Megolajoztam meg minden, de ugyanolyan. Lattam egyik oldalon ilyen szilikon hanygszigetelo alatet vagy mi. Az segithet szerintetek? Esetleg a házat lehet teljesen hangszigetelni?
[Szerkesztve] -
Süni
tag
Szevasztok !
Moddolást tervezek. NAgyon kezdő vagyok. Egyelőre semmi extra, csak kábelek rendezése, csatlakozok lecserését tervezem. Az lenne a kérdésem, hogy molex csatlakozokat hogy kell megfeleloen kicserelni? Ja es egy masik erdekes kerdesem is lenne, Abit nf7-sl alaplapi coolerét hogy lehet leszedni? meg akarnam olajozni, de nem mertem feszegetni, eleg masszivnak tunik..
elore is koszi
Süni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- ALPENFÖHN MATTERHORN Black Rev. C - processzor hűtő!
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest