- Micro Four Thirds
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juan D
tag
(Nekem P4-em van, de) ha le tudod szedni a lapról az NB hűtőt, akkor inkább tegyél rá egy passzívat (persze csak ha va a házadba elég légmozg!, és nem túl meleg!) Sok ismerősömnek van NF7 és mind Zalman NB-47-re cserélte! (Nincs vele gondjuk). Azt, hogy nem jön le az hogy lehet, mármint hogy van felfogatva?
-
Juan D
tag
Sega! A csatik eltávolításához (elvileg) szerszám kell! De minenféle képpen valaki eszköz (én egy tollal szétszedtem órán, de nem pillanatok alatt! Tehát ha megnézed, hogyan is tartja a vezetékekekt magába, akkor könnyen rá jössz, hogy is kell azokat a szét''menő'' fém ''szárnyakat'' (sajna nem tom a szakszerű +fogalmazását) összenyomni, hogy a kábelt ki lehessen húzni! Ha +nézed a radikalmodon a modblogok között a befejezett munkák között a gépemet, akkor láthatod az enyimét is
(ez a reklám helye)! Én úgy oldottam, meg, hogy lefestettem! (Mivel fehér, ezért elég jól fedte a festék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Micro Four Thirds
- Filmvilág
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest