- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt74 #87061 üzenetére
Egy ismerősömnek van egy Turbo Levo-ja, azzal mentem egy rövid karikát. De a legnagyobb tapasztalatom a Bosch-al van, mivel jelenleg is ilyenem van.
Próbáltam több féle agymotorost, Shimano Steps-et, Yamaha PW-t.
Az új Shimano E8000-hez viszont még nem volt szerencsém, illetve a Yamaha PW-X-hez sem.Elég sok teszt van, de ezek inkább angol nyelvűek: [link] Illetve én is próbáltam összefoglalni valamennyire a logout-os cikkemben.
Hegyi körülmények között nem próbáltam még ki a Brose-t, de ami feltűnt, hogy jóval halkabb mint a Bosch.
Ez a belső szíjhajtásnak köszönhető. Tesztek alapján mindenhol azt olvasni, hogy a Bosch CX a legerőteljesebb, és én is így éreztem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Bosch a legjobb, de egy érv mellette.
Viszont a Brose és az új Shimano E8000 jobban integrálható, pláne az E8000, jelentősen kisebb és könnyebb. Ezáltal rövidebbek lehetnek a láncvillák mint pl egy Bosch esetében, ami jót tesz a kerékpár fordulékonyságának. Ez mondjuk leginkább MTB felhasználásnál lehet szempont.
Neked milyen bringában van a Brose?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest