-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
Hasaggymeg #323228 üzenetére
Koszonom a valaszokat.
Hasaggymeg, Maximum1, Dark Archon
Ezek alapján nem túl biztató a dolog, de pl ez jobbnak mondható?
https://www.decathlon.hu/p/turakerekpar-riverside-120/_/R-p-300806Avagy van olyan kerékpár ebben az árkategóriában ami lényegesen jobban kiszolgál, vagy amit ajánlanátok helyette SS bringának?
Igazából főleg bubi helyett használnám városban szaladgálósnak, boltba, melóba stb. olyannak amit nem félek ott hagyni, lezárni bárhol stb.
Hosszabb utakra nem ezzel mennék természetesen.
De ezeknek a fényében akkor tudtok ajánlani mást kérlek? Avagy egyáltalán árban mit kéne megcélozni?
Hasaggymeg
Annyira nem ástam bele magam, ki tudod fejteni ezt kérlek:
"vékony kerekekkel-gumival, merev villával, teljesen lecsupaszítva is 11+kg és HiTen acél váza"Alapvetően miért gond, hogy vékonyak a kerekei? Városba van jobb választás a vékony kerekeknél?
Na meg ugye használtan 50 körül mozog, tehát én sem teljes áron venném. Ebben az árkategóriában egyébként maximum a vintage bicók vannak, amik lehet, hogy jobbak, de pont, hogy nem ajánlottátok őket az állapotuk miatt.Ha a Riverside-al összehasonlítva tudtok irni pár szót, az is segítség, de az pl ilyen 14-15 kg ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- PlayStation 5
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest