- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Napfénysüti #256970 üzenetére
nem mi, hanem ki. én!
-
Tin
veterán
1000 km, kerek 3 hónappal az első biciklire ülésem után elértem. Totál nulláról, 20+ év kihagyás után.
A másik célom is sikerült, a 25 km/h-s átlagot átlépni:
Holnap ugyan fájni fog, de megérte. És lehet, hogy sokatoknak se a táv, se az átlag nem akkora szám, de nekem ez nulláról ennyi idő alatt már valami.
-
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #256988 üzenetére
Akkoriban még nem tudtam, mit kell nézni!
p
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
andrisbandi #256994 üzenetére
Rox 11: be is állíthatod, hogy ez a magasság, oszt jó van, illetve beállíthatsz kedvenc koordinátákat magassággal. Ha a környéken ébred az óra, akkor hozzászinkronizál, ezért vártam.
Rox12.1: automatikusan beáll, de az isten nem fogja megmagyarázni, hogy a kézi beállítás hogy működik, mert jóváhagyás után valami random más magasságot mutat. Persze a Rox 11-es kedvencek már nincsenek benne. Mindegy is, 212m-re állt be, "fair enough" -
-
andrisbandi
őstag
válasz
-=RelakS=- #256993 üzenetére
Anno volt egy starting point, ha mindíg ugyan onnan indult az ember, ezt lehetett dedikálni, így pontosan tudta a gps a magasságot, nem kellett jelre várni. Lehet a mostaniak menüjében is van ilyesmi.
-
-=RelakS=-
veterán
Magasság méréshez:
210m-ről szoktam indulni.
Ma bekapcsoltam az órát: 145m-t mutatott, amíg meg nem találta a gps, hogy hol van -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dom1n0 #256989 üzenetére
Én nagyon szeretem. Shimano SPD SL-ről váltottam, ha jól tudom ez az egyetlen pedálrendszer ami fordított elven működik: itt a dokkoló mechanika a cipőre kerül fel.
Nagyon személyre szabható és nem kell hozzá stoplit csereberélni!
Ja, ráadásul kétoldalas. Nekem sokkal biztosabb érzést ad a kioldás ezen mint az SPD SL-nél, meg becsatolni is jobb.
Két negatívuma van: elvileg karbantartásigényesebb, én is szoktam olajozgatni időnként a mechanikáját. Illetve nálam az a gumi ami az alját védi fogyóeszköz, időnként elkopik vagy elhagyom.Ha árban belefér akkor nagyon megfontolnám a helyedben, a profik is eléggé szeretik (és nem csak mert a szponzor adja).
-
fulton
addikt
válasz
Csepel logó
---
Volt már itt vknek lánc szakadása? Milyen szituban jött elő, terhelt kiállt vagy sima hajtás közben. Mit okozott? (Küllő...borulas stb..) -
dom1n0
őstag
válasz
Napfénysüti #256988 üzenetére
Mi a velenyed a speedplayrol?
Nekem az spd-sl nem palya a bokam miatt, most magped-et hasznalok/nek -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Friczy #256980 üzenetére
Speedplay Zero.
Tin: felesleges szerintem. Van bármi értelme a szelepsapkának? Mivel minden tekerés előtt fújom a kerekem engem csak zavarna hogy állandóan le- meg fel kell csvarni.
velizare: ja.
Áhh, amúgy nem iszom alkoholt ha tekerek. Két gyerkőc van, észnél kell lennem főleg a magyar közlekedési kultúrában.
parandroid: az rajta van már 5 éve. Múltkor nem lested meg mikor együtt tekertünk.
-
Sleek
senior tag
válasz
Dark Archon #256939 üzenetére
Poroltó üzemi nyomása 15-18 bar. A palack próbanyomása 27-28 bar
jó hogy nagyobb bajod nem lett.
-
válasz
Napfénysüti #256977 üzenetére
nem vittél vizet, hogy megállhass sörözni. rafkós!
-
.LnB
titán
válasz
szuszinho #256983 üzenetére
Most már legalább én is tudok nevetni rajta.
Konkrétan, képzeld el, hogy valami MTB-s utat követtem, bent az erdőbe. És hallod ki is volt írva az egyik táblára, hogy Keszthely, csak azt nem néztem, hogy MTB. Amikor meg leesett, akkor már úgy el voltam kavarodva, hogy ihajjj..
Ja a másik meg, megyek az erdőbe a földúton. Lenézek, aztán akkor vettem észre, hogy a pumpám meg nincs ott. Az Tokod-on maradt.
Szóval ha ott az erdőbe defektet kaptam volna, szerintem ott is alszok.
-
Tin
veterán
válasz
Napfénysüti #256977 üzenetére
Múltkor én is itthon hagytam, szerencsére csak pár km-re voltam amikor észrevettem, de hazajöttem érte. Most megyek mindjárt, de ma kettő kell, túl meleg van. Remélem nem hagyom itthon én is
Szép bicaj, de miért nem használsz szelepsapkát?
-
parandroid
félisten
válasz
Narancssárga matrica a tárcsáról!
p
-
Friczy
senior tag
válasz
Kitámasztó, mi más?
Milyen pedál ez, eggbeater?
-
.LnB
titán
válasz
Te.
Vagy én. Mert el tudnék viselni egy Canyon-t én is.
-
válasz
gázpalack + csomagtartó.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ha szabad a gazda a megfejtés: kulacs.
Én hülye ma otthon hagytam a tervezett 2 órás tekeréshez. Feleségem még otthon odébb rakta a bringát aztán elflejtettem kivenni a hűtőből a kulacsot.Szerencsére két kutat tudtam út közben. De hogy szegény embert az ág is húzza: kaptam egy defektet is ma hátul, viszont marha gyorsan betömítette a tej, alig spriccelt ki valami. Néztem is a lyukat de nem láttam benne semmi, most se tűnik így 6 óra eltelte után hogy engedne szóval szerintem ez rendben lesz.
Ja és teszteltem a Castelli nyári sapit. Tényleg jó cucc, csak ha benedvesítem hamar megszárad, gyakran kell vizezni hogy tényleg hűtsön. Viszont egész kényelmes viselni és nem fő meg benne a fejem a naptól.
Maximum1 : a hátsó felnim cserés volt kb 3 hónapja azért más a felirat ott.
-
6030D
őstag
válasz
Belső?
-
Maximum1
őstag
válasz
Szelepnél a DT felirat más + a szelepsapkák, és persze a kitámasztó.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #256968 üzenetére
Mvdp-Philipsen duo verhetetlen
-
Tin
veterán
válasz
Napfénysüti #256972 üzenetére
Azt akartad hallani, hogy Te?
Amúgy szép bringa, elfogadnám. A színe is forró.
-
Tin
veterán
válasz
Így elsőre a kerékről a prizmák, az első fehér prizma, a hátsó prizma, ha az nem egy lámpa, meg a szelepsapka.
-
lsebestyen
addikt
Azért ez a sprint sem volt semmi.
Lehet meglett volna Cav-nek, ha Jasper nem áll be mögé, amit ugye úgy sikerült, hogy Ghirmayt leszorította. Gyakorolni kéne az egyenesen biciggglizést.
-
lsebestyen
addikt
válasz
parandroid #256963 üzenetére
Brytonos időmben hányszor segítettem ki Garminos sporttársakat a fit fájllal....
-
.LnB
titán
Sikerült feltölteni!
bakker, de ez is?! Downgrandelrem az apk-t egy 2.14-es Bryton appra. Valami 2012-es verzió. Azzal sikerült! Úristen, most látszik, hogy mennyire eltévedtem.
nagyon gáz!
-
Maximum1
őstag
-
válasz
Hasaggymeg #256960 üzenetére
újlipótban is ugyanez volt a probléma, az alárendelt útról rendre berongyoltak a kereszteződésbe, aszt ami rossz helyen volt rossz időben (védett útvonalról érkező jármű, babakocsis anyuka, kerekesszékes, stb.), az így járt. egyedül az működött, hogy megemelték a kereszteződések szintjét.
-
Friczy
senior tag
Nyugi, amikor én életemben először (és azóta is utoljára) feltekertem a Kékesre, fent derült ki, hogy a fényképezőgépben lévő elemek lemerültek
(Akkkoriban nem volt természetes telefonban a fényképezőgép) Az hagyján, hogy nem tudtam képet készíteni, de teljesen felesleges súly volt.
Mindegy, én tudom, hogy fenn voltam. Legyél te is így a Balaton-körrel. Gratulálok hozzá, amikor én először próbáltam, nem ment. Másodjára már igen. -
6030D
őstag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dark Archon #256915 üzenetére
Lehet túl nagy az a 6kg, nekem asszem valami kis 750ml van, felpumpálom 8-9 bar környékére és működik. Igaz ez meg lehetne kicsivel nagyobb, valszeg olyan 1-2 kilós lenne az igazi. Nekem talán 400ft-ba került az egész diy booster.
-
.LnB
titán
Körbetekertem a Balaton-t. De nagyon rövid leszek, mert magam alatt vagyok idegileg. Fizikailag nem, simán ment. De úgy eltévedtem az elején, hogy... Vörs, Sávoly fele. Nem kis kitérő volt. Aztán még sokszor eltévedtem, de kicsiket. Azok nem is számítanak. 8 óra alatt akartam végezni. Ez volt a terv. Ebből lett 8 és fél óra.
De a slusszpoén. Ami annyira felcsesz, hogy kb ordítani vagy sírni tudnék az az, hogy ez a g*** Bryton, nem tölti fel az utat. Így ki se tudom tenni Strava-ra...
És az se lesz megoldás, hogy kábellel letöltöm róla. Mert amióta megvettem, a PC-m nem ismerte fel. Lehet, hogy az eladó adott rossz adatkábelt hozzá. De ami otthon van nekem (vagy 4 féle) azokkal se sikerült. Úgyhogy most se fog..
Ennyivel tudok szolgálni sajnos:
Nem álltam meg csak amikor vizet töltöttem. Még pisilni se.
Egyszer vettem boltba Vizet és Powerade-et. Az, volt a legnagyobb állásom.
-
válasz
szimpláncsak #256948 üzenetére
fekvőrendőr kellett volna ehhez a melóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest