- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Pénteken végre átvettem az új bringát, Scultura Disc 4000, idei modell.
Fantasztikus érzés volt vele menni a hétvégén, könnyebb, gyorsabb mint a Speeder, igazából gyorsabban megszoktam mint vártam. Pedál még csak egy sima taposó, majd tavasszal szerzek be egy ehhez illő pedál+cipő kombót. Amit még szokni kell, a kormány, alsó fogásban kicsit idegen még, ahogy fekszek, de nem kényelmetlen. Alig 40 km-ert mentem csak vasárnap, igazából kis izomlázat érzek a nyakamnál, mert jobban hátra kellett hajtanom a fejem, hogy lássak előre, mint eddig.
De ez csak megszokás kérdése. A kormánymagasság gyári, az ülést lőttem csak be és nem érzek semmi olyasmit, ami méretproblémákra utalna, egyelőre. M/L méret, a 184 centimhez úgy tűnik, tökéletes. A pedál talán még közelebb van, mint a Speederen, ezért kanyarnál figyelni kell, hogy a lábam ne akadjon bele a kerékbe, de ez általában csak akkor okozott problémát, ha előrecsúsztam, egy SPD-s pedálnál ez már nem hiszem hogy gond lenne (meg most se az, csak meg kell szokni). Szóval le vagyok nyűgözve, imádom ezt a gépet. De örülök hogy megvettem, így jövőre már nem kell ezen agyalnom. Jöhet a tavasz!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest