-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #36589 üzenetére
Hopppááá hoppá!
Vasárnap nyitásra megrohamozom az Aldi-t, hogy legyen mindenből a méretem.
Erről a kabátról tudnál nekem nyilatkozni, hogy valóban légáteresztő e és szélálló is egyben??
Kék színben nem rossz, mert akkor még látható is maradok mikor az autós télen 1 biciklisre se számít jobboldalt.
Ilyesmit Dechatlonban lehet kapni valami 500 vagy 1000Ft-ért, nekem ilyen van feketében. Gondolom ez az a 100% polyester anyagú. (Pamut nem jó, mert nem ereszti át az izzadságot).
Polár pulóver vagy ilyesmi a neve.Erről tudsz esetleg nyilatkozni?
Mert ha itt az Aldiban ennyi pénzért be tudom az összes cumót szerezni az főnyeremény, mert akkor 10k körül megúszom a téli felszerelést.
Elviekben egy ilyen szélálló szettnek kb -10 C fokig teljesen jónak kell lennie.
Én valahogy így gondolkodtam az öltözködésben: rövid mez (nincs más), szélálló dzseki, alulra meg a szélálló nadrág.
Ahhoz már brutál hidegnek kell lennie, hogy felvegyem a polár pulóvert sí aláöltözetet alulra-felülre, szerintem ha így fullra beöltöznék akkor még a -20 Cfok is teljesen jó lenne.
A dzsekit használtad -10 C fok körül?? Milyen volt?
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest