- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
anatre1 #36695 üzenetére
Maga a geometria kényelmetlen lesz és a tartás az egyeneskormány miatt, illetve nincs meg a 45 fokot bezáró szög sem ami ismét -2 km/h vesztést jelent.
Ha valaki most vesz, annak ne ajánljunk már slick mtb-ot.
Trekking, vagy outi. Vagy az újonnan kitalált fitness-t. De ezen 3 közül inkább outi, itt az ősz, most lehet értelmes vételeket kifogni.
-
anatre1
tag
válasz
---Lasali--- #36691 üzenetére
Aha. Gondoltam nem markolatot veszek, hanem tolok rá egy kis bandázst
-
anatre1
tag
Egyenes kormányt is szoktak bandázsolni?
-
rii
nagyúr
válasz
Morris #36687 üzenetére
nekem két apró észrevételem lenne:
1. ha 80%-ban városban használod, akkor inkább trekkinget, vagy országútit
nagyon szar lesz városban minden nap MTB-vel járni (tapasztalat) (geometriája sem erre van kitalálva szerintem, meg a gumik is túl vaskosak lesznek)2. az 50K-ból inkább használt fog jó kijönni
de lehet hogy szezonvége van, és lehet hogy most ki lehet fogni jó gépet
ha látsz valami amire ráírják, hogy -30% és így kerül 50-be, akkor az talán megéri
de ami leárazás nélkül 50.000, azt szerintem kerüld ....használtnál persze benne van az hogy cserélni kell rajta pár dolgot.
mondjuk ez egész jónak tűnikjárulékos költségek is vannak:
első-hátsó lámpa 5-10.000
bicajos felszerelés (kerós nadrág, 1 technikai póló nem árt) 5-10.000
sapka 10.000
pumpa 2-5.000
lakat 5-10.000
pótbelsők, javítószett 2.000 -
---Lasali---
Közösségépítő
Azta
nem mondok csúnyát
Iszonyat jó képek: "A csajok Grönlandon tekernek!"
-
Morris
veterán
Üdv az Uraknak!
Bringával kapcsolatos kérdésem lenne. A közeljövőben tervezek vásárolni egy biciklit, csak nem tudom, hogy milyet. Túlnyomórészt város forgalom lesz (azaz munkábajárós), de tervezek majd vele egy-két kisebb túrát is. MTB-re gondoltam, mégpedig Gepidára.
Tudnátok esetleg segíteni, hogy milyet érdemes venni. Legfeljebb 50k-szánok rá. Bár nekem már ez is bosszantóan sok!
A lényeg, hogy tartós, strapabíró bringát szeretnék. És, hogy ne szenvedjen a 110kilóm alatt!
Persze ez majd idővel szeretném ha lejjebb menne (ez a bringavásárlás másik oka) -
rii
nagyúr
válasz
Packersbay #36684 üzenetére
én ma reggel túlparztam a dolgot
felvettem egy vékony jégeralsót és egy vékony futónadrágot
meg erre egy vékony rövidnadrágotnekem sok volt ....
-
Packersbay
tag
Szerintetek,ha az aldi-s nadrág fölé veszek 1 másik nadrágot az már túl meleg lessz? Vagy elég csak ez a softshell-es naci?
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
csabi94
őstag
válasz
---Lasali--- #36680 üzenetére
Igen, én is néztem. Biztos ez kell ahhoz, hogy súlyban megfeleljen a szabályoknak...
-
szki
őstag
válasz
ludsimon #36671 üzenetére
-10 C fokban bicajozni elég kemény 1 órán túli tekerésnél. Pláne ilyen hideg általában széllel társul. A testen elég egy apró kis rész, ami fázik, és máris lőttek a komfortérzetnek. Így hamar szenvedéssé válik a bicajozás. Fázhatnak: lábujjak, talp, boka, térd, nyak, könyök, csukló, kézfej, ujjak, arc, szemek, fülek, fejtető. Az arcra maszk is kell. De a legrosszabb, hogy Ti Bp.-en közlekedtek majd a párás füstben, azaz szmogban. Teli tüdőre szívni azt a levegőt?!
Lehet csak nekem újdonság a csukott szájjal, azaz orron át lélegzés bicajozás közben. De télen muszájból csukott szájjal tekertem a torkom védelmében. Így csak 23-25-ös átlaggal tekertem.
-20 C fok sokkal hidegebb, mint a -10! Én bicajoztam -10 C fokban is. De akkor csak 30 percet, és elég is volt. -7 C fokban 2 órát bírtam ki. Aki -20 C fokban tud 1 órát bicajozni, annak megemelem a kalapom!
Teljesen más 30 percet tekerni, mint 120-at hidegben! 10 óra tekerés meg már nagyon kimerítő. Mind saját tapasztalat.
Szóval a lényeg a szervezet fokozatos hozzászoktatása a hideghez a mindennapos tekerésekkel. De itt is igaz a tétel, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a hőérzete. A vékony embereknek eleve nehezebb a helyzetük.Érdekes, de futni -10 C fok még komfortos. Többször futottam félmaratont ilyen hidegben, nagy szélben.
(#36674) rii : Nem volt azért olyan "semmilyen" a legutóbbi tél. Emlékszem novemberben 3 hétig köd volt éjjel-nappal, és a napot nem láttam. Persze azért járhatóak voltak az utak még erős mínuszokban is. Én főleg éjjel tekertem a szokásos 2x35-öst. Decemberben volt 2x csúszós út, és zakóztam is többször. Míg a január-február meg elég hektikus volt, de többnyire járhatatlan utakkal.
-
rii
nagyúr
január - febuár-ban 30 este (20-21-22 h körül) mentem el tekerni a III-ból a lágymányosi hídig meg vissza
lehet az idő megszépíti az emlékeket ... (-.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #36672 üzenetére
Ez is akörül volt... Persze csak áksziósan, mert ők nem annyira ilyen áron mérik a göncöket. Mondjuk eszetlen minőség abbiztos.
-
ludsimon
veterán
Hiába megvettem 2 éve atomdrágán a sí aláöltözetet, ha nincs olyan réteg ami megfogja a menetszelet akkor lőttek az egésznek. Hiába van ráírva, hogy kemény mínuszokra lett kitalálva, nem ér semmit.
A szélálló réteg a legfontosabb dolog télen, mert lehet akármilyen meleg, ha ilyen 30 km/h-nál szétfagy mindened a menetszéltől.
Sztem idén laza lesz a -10, -20 C fok beöltözve mindennel.
-
rii
nagyúr
és amúgy van aki -sikeresen- megoldja alternatív módon az öltözködés (alulra: jégeralsó+futónadrág, feülre egy technikai póló+pamut póló + vastag pulóver) vagy mindenki vesz bringás cuccokat?
-
Kakumix
senior tag
válasz
-HajTömeg- #36664 üzenetére
Én sem szívesen megyek ilyen helyeken még száraz, világos időben sem.
Szerintem Budapesten működő turn-by-turn kerékpáros navigáció jelenleg nincs.
Ha állandóan látszik a telefon (fel van szerelve a kormányra) akkor megoldás lehet a követlező metódus.
PC-ről belépsz a Maps-re, ott létrehozol egy "saját térképet" (Saját helyek gomb), ott szépen megrajzolod az útvonalat, használhatod az "Útra igazított vonal rajzolása" nevű eszközt (térkép bal felső sarkában a vonalas eszközt lenyitva választhatod ki) a felajánlott vonalat szerkesztheted is. Egyszerű odébbhúzod, abba az utcába, amelyikbe akarod. Ha kész elmented és a telefonos Mapsbe betöltheted egy rétegként, így látod merre kellene menned.ui. Ha a telefonos Mapsben letöltöd a térképrészletet (Offline mód), akkor a netes forgalmazással sem lesz gond.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
-HajTömeg- #36661 üzenetére
Ez nem nagy ördöngösség
Kitekersz a Hungária körútra (vagy ahogy azt arrafelé hívják) át az Árpád hídon, jobbra fordulsz a felüljáró alatt a híd budai végén, pár kilométer és ott is vagy, ha jókor fordulsz le balra a Szentendrei útról
Megnéztem az iGo Primo is ezt az útvonalat javasolta. Viszont, ha kalandozni akarsz, akkor kifelé indulsz a körvasútsor felé (Rákos patakon túl), a vasútat elérve balra fordulsz követed a síneket. A rákosrendezőtől kifelé lévő vasúti összevisszaságon átjutni kalandosabb, de a Google Mapsen látható kitaposott ösvényeket látva nem lehetetlen (és én idén egyszer már meg is tettem, de nem volt egyszerű), ha sikerült tovább a sínek mellett keresztül az Északi vasúti összekötőhídon (jelenlegi nevét nem tudom), tovább a keresztező Szentendrei útig, amin a továbbiakban ugyanaz, mint amit bármelyik navigációs program javasolna.
Én még nem találtam olyan navigációs programot, ami igazán jó kerékpáros útvonalat tervezett volna. A Primo kerékpárra egy pár száz méterrel rövidebb útvonalat ajánl, ill. ami még számíthat, hogy nem vezet át a Vidámpark mellett lévő felüljárón (M5), így pár kilométerrel kevesebbet kell megtenni a körúton, talán így biztonságosabb is. -
Packersbay
tag
Ezt a softshell-es Aldi-s nadrágot a sima nadrág alá kell venni vagy lehet hordani magában is??
-
-HajTömeg-
őstag
Van aki használ androidos bringa gps-t?
Melyik a legjobb?
A Bosnyák térről kéne eljutnom Békésmegyer Ófaluba -
carrot
tag
8as rendszeren, szeretnék első váltót cserélni. Egy Altus gatyit, egy régebbi Deore 531esre, ami 9es rendszeren volt. Számít ez? Vagy gind nincs. Köszi.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ludsimon #36656 üzenetére
Jah, és gondolom tisztában vagy vele milyen munkát végeznek.
Lapáttal egyengetik az aszfaltot. Magyar találmány az állítható magasságú csatornafedél, ahhoz képest mifelénk kizárólag tankcsapdák vannak mindenfelé.Szerintem ilyen munkára nincs szükség. Amit újonnan leraknak utat, azt is meg lehet b.szni.
-
válasz
Doki-HUN1978 #36651 üzenetére
+1
De be ám! Az talán elrettentő példa lenne. -
norbee2244
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #36651 üzenetére
Mint anno Könyves Kálmán idején
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
ludsimon
veterán
Ennél mocskosabb dolgot a verseny előtt lopták el a bringájukat...
Sry az egymás utáni hszért, de készülni is kell...
-
ludsimon
veterán
-
csabi94
őstag
válasz
_seth_ #36642 üzenetére
Hozzád most jött? Akkor lehet, hogy holnapra nekem is hoz xtr felszereltséget a montira...
Amúgy ha már így szóba jött, hetek óta várok a cipőmre. Egyszer csak ideér, de még a méretet is le kell egyeztetnünk, mert lehet, hogy szűk lesz. Akkor viszont újabb 3 hét amíg megjön nekik... -
_seth_
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #36643 üzenetére
A tudat... na jó a bovdenház lesz fehér
Ezek a BTS by Ashima tárcsák milyen az avid g2 sweephez képest? Eredetileg azokat kaptam volna de végül ezekell érkeztek a fékek.
-
Bati0501
őstag
Nem is olyan hülyeség,mert ha netán fejre esnek,akkor menne tovább:[link]
-
fpeter07
veterán
[link] Superman kicsit másként. Az egész videót ajánlom, úgy ahogy.
-
szki
őstag
Nagy kár, hogy a cseheknél technika gondod volt! Csak ámulok, hogy tudtál ott fixizni 100 km-t, és 300 km-t meg egyedül tekerni
Jövő május 2. felében lesz Lenti-Lendva 24 órás maraton kilencedszer. De ez amolyan buli esemény. Maraton, és nem verseny. Szívesen tekernék rajta! Az országban többfelé rendeznek hasonló 24 órás körözéseket. De azok nincsenek ilyen közel, és nehezen megoldható a support
#36631) Nyugdíjas: Ez nagyon kellemetlen szitu
-
válasz
ludsimon #36633 üzenetére
Kár, hogy munkából kell éljek, mert biztos hogy bevállalnám a RAAM-ot 2-3év múlva, ha csak úgy házhoz jönne a lóvé. Hihetetlen én is néha már meglepődök saját magamon.
szki - Mit is mondtál Nálatok mikor lesz a 24órázás, mert szoktatnom kell magam hozzá, ha azt akarom, hogy a profikra rápirítsak egy kicsit. Per pill. most úgy érzem sikerült volna, ha nem dobok egy perecet rögtön az első fél órában.
-
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #36631 üzenetére
2 haverral beálltunk a pékhez, sorba ... sajtos dupla-t akartunk venni, pont 3 db volt
az előttünk levő nő elkezd beszáélgetni a társával, hogy "hmmm de jól néz ki, de nem tudja melylik a jó, az e vagy a pizzás f*szomtdujamia a tosz"
haver egyből:
"hát én a pizzásfiszemf*szomot ajánlanám, régóta járok ide, s azt jól csinálják"így nem vették emg előlünk a sajtos dupla-t
de amit mondani akartam, hogy vannak, akik szemrebbenés nélkül képesek ilyenre és a végén meg csak röhögnek rajta )))))-.igaz, a srác eléggé kimerítő drog-kulturával rendelkezett, lehet az k*ra így el a morális érzékét
-
ludsimon
veterán
Tomi, tudtam, hogy léteznek gépek!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Lezárnám az első bikemag aprós élményemet... Korábban már irtam a tapasztalatokról.
Hát az biztos, hogy én soha többet nem hirdetek ott.
Megbeszéltem egy sráccal mára, hogy jön az alkatrészért. lelevelezetük, félretettem, megvártam. Tök normális volt.
Erre ,a felhiv valaki, hogy na akkor jönne, hova is kell. Kérdezem veled leveleztem? Azzongya jaja, igen.
Jön, megveszi, nem is kérdez semmit.Erre egy óra múlva megjön az ember akivel tényleg leveleztem (megbizonyosodtam azért róla, hogy tényleg ő az). Na most ilyenkor a kis p.cs (mert 15 volt a srác kb) belét kitaposnám. Ilyen kib.szott kellemetlen helyzetbe hozni... Égek mint a rongy basszameg.
Hát ezt álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire sunyi emberek vannak...
-
ludsimon
veterán
Na ez lesz majd a valami, nem a nyáron 24 órát tekerni.
Na jó nem gonoszkodok, de erre kíváncsi leszek majd. -
ludsimon
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #36627 üzenetére
Azt hiszem az lesz majd az igazi, ha majd nov. dec. januárban minden nap hazakecmergek 2 kor átvedlek beöltözök el egy 2 órás edzésre és haza levedleni.
Challange: accepted!
Nem lesz gyenge, de úgy érzem ha nem lesz ilyen rohadt esős az idő most bizony nagyon durván megvan az eltszántság, hogy végignyomjam az alapozó szakaszt, vagyis amíg mások elmennek okt, nov pihenni és leállnak, átáll kb 3. hét után raktározó üzemmódba a szervezet én addig folytatom tovább az edzést és decemberben nem kell csak az alapozásra fektetni a hangsúlyt.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #36627 üzenetére
Csak centrifugálni nem szabad meg elhagyni nem úgy ahogy én csináltam
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
ludsimon #36612 üzenetére
A dzsekit egész télen használtam.
Kell vegyek még egyet mert nagyon bevált.
-15 fokban egy hosszú ujjú póló volt alul, felette pedig egy pufi mellény+ egy thermo könyökvédő a karomon és nem fáztam bringán. (ha hosszabb távot mennék ennyi sem kéne)
A séta alatt -amíg a gyerekkel mentünk a suliig- volt egy kicsit hidegebb, de amint bringára pattantam nem fáztam.A táskától kibolyhosodott a háta, de más "baja" nem lett.
A kesztyű is nagyon jó, a legkeményebb hidegben egy decás 1000 Ft-os polár kesztyűt húztam alá és úgy lett tökéletes a szigetelés.
(#36625) cobranco
Gyönyörű képek!
(#36622) fpeter07:
Vettem egy Ironclad Cold Condition-t tavaly, hogy milyen baró lesz, aztán ez a Crane sokkalta melegebbnek bizonyult.
Unisex... -
cobranco
csendes tag
Az idei nyári Balkán-kör első része megtekinthető itt:
Balkán-körút.1 rész : A fekete hegyek birodalma 2012.(Montenegro) HD 720p
Néhány kép:
-
ludsimon
veterán
válasz
_seth_ #36621 üzenetére
Én csak attól parázok, hogy megveszem az L-eset és nekem vannak olyan rémképeim, hogy anno M-eset vettem a Lidlis rövid nadrágból és az jó volt már mint a betét.
A legújabb Lidlis- az XL-est vettem és bizony, hogy el is kopott, mivel nem ott ül fel a hátsóm ahol kellene, mivel nagyobb hátsóra varrták az XL-es nadrágot.
Ez az M-es viszont úgy vettem észre mint ha vágna.
Nem is tudom hogyan vagy miként, de egyszerűen kényelmes, csak néha bemegy a hajlatba és ki kell onnan szednem. Érdekes. De viszont nem dörzsöli ki egy ilyen 75 km-es út után sem az M-es, csak menet közben érzem, hogy nagyon passzentos.Állítólag kicsi hátsóm van, úgyhogy remélem az L-es mérettel nem fogok befürödni és rohanhatok gyorsan vissza M-esért.
Bár nem hiszem.
-
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #36589 üzenetére
Női vagy férfi téli sportkesztyű
Tényleg téli, vagy csak rá van írva? Mindenesetre tuti, hogy jobb lesz, mint a decás 2k ft-os kesztyűm. Azon átfúúú a szél. Remélem ide is jut belőle. Néhány hete csak egy foszlott futópóló volt, de mivel féláron volt, meg is vettem. -
_seth_
veterán
válasz
ludsimon #36619 üzenetére
Amikor én vettem a színekkel nem volt gond, csak fekete volt
Sebaj, megfelelt
Ui.:
Pulzusmérő óra: megtaláltam az energetics hightech intersportos darabomat, nehezen működésre is sikerült bírni az övet vele de most már mér rendületlenül. A kérdés csak az, hogy mit? Tegnap 133 feletti értéket nem láttam, ha a pulzusmérőnek hiszek akkor olyan 89-100-110 közötti értékeke voltak, bár tekerni is csak kényelmes tempóval mentem, amikor hosszan tekertem ugyanazt a fix tempót (nem ám 50-et hanem pl 25-öt) akkor épp 80 fölött volt valamivel. Jelzem nem vagyok csúcsformában kicsit sem. Értelmes adatokat mutat vagy inkább dobjam a kukába?
Sárvédő: ha már téma volt akkor érdekelne, hogy 26-os csak elsőtelós montira milyet érdemes felrakni? Hervises polisportot ismeri valaki?
Csomagtartó: túrázáshoz kellene valami nem túl speckó csak annyi lenne a feladata, hogy két oldalra feltegyek 1-1 oldaltáskát a tetejére pedig gumipókkal rögzítenék egy hátizsákot. Találtam otthon egy cruiser csomagtartót de az sehogyan sem akar passzolni a meridámra vagy ha rá is teszem akkor hajlítani kell rajta + lenyúzza a hátsó agynál lévő csavarja a festéket.
Tárcsafék: avid bb5-ös fékem elvileg ma érkezik de lehet csak holnap, 160-as tárcsákat kapok vele de láttam, hogy van aki 180-ast használ az első keréknél, ezt rá lehet tenni vagy valamit módosítani kell a féken? Az átmérője mégis csak nagyobb.
-
sanzi89
addikt
-
szki
őstag
válasz
ludsimon #36616 üzenetére
Rákeresel a topicban, hogy Aldi, és már tavalyról is rakás találatot fog kidobni tapasztalatokkal.
Jók a Crane cuccok. Pár napja vettem egy hosszú, kantáros téli bicajos nacit (400 Ft). Bár azt nem Aldibanszerk: Ja igen, ahogy előttem írják: szezon után még olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez a cuccokhoz. 1-2eFt-ot szoktak belőlük még engedni.
-
_seth_
veterán
válasz
ludsimon #36616 üzenetére
Ha jól emlékszem bár már régen volt de -12, -13 körül volt a leghidegebb amikor tekertem és hatalmas szél társult mellé. Kesztyűm nekem nem ilyen van ugyan hanem egy véknyabb, de öcskös még talán hidegebb időjárásban is tekert vele. Csak ugye ez már régen volt így hülyeséget nem akarok mondani. Terepen mentem vele télen, hóba-jégen, befagyott traktorúton így a nagy tempó nem igazán fűtött. A nadrág viszont nagyon passzolt rám anno de ahogy néztem annyira rugalmas anyagból volt, hogy talán még most +20 kilóval is rám fog jönni
Lidl-Aldi kerékpáro cuccok egész jók szoktak lenni. Még coolmaxos zoknit is ott vettem és nem ritka, hogy a vevőkört teljesen hidegen hagyja az ilyen speckó kerékpáros holmi amit az akció lejárta után azonnal akcióznak is nem ritkán félárra, sok cuccot sikerült így is beszerezni anno. A legutóbbi kerékpáros szemüveg (crivit) is bevált tegnap, még kényelmes is -
_seth_
veterán
válasz
ludsimon #36612 üzenetére
Nadrágom van ugyanilyen, teljesen jó darab, használható, télen tekertem benne párszor, nem fáztam és nem is izzadtam bele. Kabát szintén jó darab. Kesztyű talán pont ilyen öcsémnek van, elégedett volt vele télen is
Még van ilyen crane komolyabb kabátom is egészen hideg napokra és az is használható bár az anyagánál fogva már nem épp légáteresztő. (A vicc: ezeket pár éve vettem és akkor kb fele ennyiért voltak, a cuccok újak, 5 évig nem is tekertem az áruk a duplája
)
-HajTömeg-: ha jót akarsz magadnak és a bringádnak akkor a wd40-et kerülöd. Olyannyira univerzális szer, hogy igazából az ég világon semmire sem jó. Max ahol elektromos cuccoknáll kontaktot akarsz erősíteni de csak ott ahol nem éri víz tehát zárt részeken.
Röviden: WD40-et ráfújod a láncra, az az elvileg még rajta lévő olajat szépen leoldja, a wd40 kenni nem sokat tud viszont a láncról nagyon gyorsan elpárolog, ha víz éri szép lassan lemosódik. Amíg rajta van a por-kosz beleragad és még addig sem oldja meg a kenési gondjaidat. Hervisben pl most 599ért is van 1,5-2 dl kerékpárolaj, azzal bekened a láncot és kész. Ha utána is nyikorog akkor ott nem csak kenési gond lesz. -
-HajTömeg-
őstag
Sokat nyekereg a váltónál,ahogy bringázgatok.
Ha befújom wd40-el, az megoldás lehet?
( Hogy levegyem a láncot,szépen beolajozzam stb. az kizárt,lusta vagyok.) -
ludsimon
veterán
válasz
Hopppááá hoppá!
Vasárnap nyitásra megrohamozom az Aldi-t, hogy legyen mindenből a méretem.
Erről a kabátról tudnál nekem nyilatkozni, hogy valóban légáteresztő e és szélálló is egyben??
Kék színben nem rossz, mert akkor még látható is maradok mikor az autós télen 1 biciklisre se számít jobboldalt.
Ilyesmit Dechatlonban lehet kapni valami 500 vagy 1000Ft-ért, nekem ilyen van feketében. Gondolom ez az a 100% polyester anyagú. (Pamut nem jó, mert nem ereszti át az izzadságot).
Polár pulóver vagy ilyesmi a neve.Erről tudsz esetleg nyilatkozni?
Mert ha itt az Aldiban ennyi pénzért be tudom az összes cumót szerezni az főnyeremény, mert akkor 10k körül megúszom a téli felszerelést.
Elviekben egy ilyen szélálló szettnek kb -10 C fokig teljesen jónak kell lennie.
Én valahogy így gondolkodtam az öltözködésben: rövid mez (nincs más), szélálló dzseki, alulra meg a szélálló nadrág.
Ahhoz már brutál hidegnek kell lennie, hogy felvegyem a polár pulóvert sí aláöltözetet alulra-felülre, szerintem ha így fullra beöltöznék akkor még a -20 Cfok is teljesen jó lenne.
A dzsekit használtad -10 C fok körül?? Milyen volt?
-
válasz
deicide #36593 üzenetére
Én reggel az érdi lejtőn 50-el mentem lefelé, de az aszfalt ott tök jó. Viszont a Lovasberény-Nadap szakaszon ott kb. 25-el mernék menni a szar tekergős út miatt.
Kezdhetem restaurálni a mountimat. Teljes hajtás csere. Valamint a marokváltókat is cserélni kell valami jobbra , mert azok egy fabatkát sem érnek.Na meg valami esős gumit is kell rá f@szolni
Ja és az elengedhetetlen sárvédő...
-
rii
nagyúr
van a trekking kerómon két oldaltáska, 1000 Fg-os katonai vacak ... lehetne valmivel kezelni, hogy lepergesse a vizet?
pld. viasz?
-
Packersbay
tag
válasz
-HajTömeg- #36606 üzenetére
Gondoltam bele is fekszek hogy kipróbáljam mennyire tart melegen
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Packersbay #36603 üzenetére
Szerintem nyugodtan vidd a bringát is,tekerj vele párat a hűtőpult körül
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #36604 üzenetére
Elviszitek haza, felpróbáljátok és ha nem jó, visszaviszitek...
Blokkal visszaveszik.A felsőket én ott helyben felpróbáltam, kutya sem szólt.
-
Packersbay
tag
Szerintetek nem szólnak majd azért,ha 1-2 kibontok és fölpróbálom méretileg,hogy jó e?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Softshell nadrág ötezeré'? Hol itt az átverés? Ennyiért megvizsgálnom.
(#36595) TESCO-Zsömle
Fent van az oldalon. Készleten mi lesz, az meg szerencse kérdése. -
Doki-HUN1978
senior tag
Nincs mit, Uraim...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest