Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Pl így: ez az egy La Marzocco Mistral Seattle-ben. Az alapgondolat az egyidejű nyomás és hőmérés volt és először a Cremina-ra csináltam meg, aztán rájöttünk, hogy tökéletesen alkalmas két nyomásmérő (SEP és analóg) egyidejű használatára is (az ember nem mindig akar mobillal kávét rettyinteni), de szereti látni az aktuál nyomást. Csináltunk egy miniszériát belőle, amit rögtön szétkapkodtak. Most készül egy 100-as széria. Az e61-esen kicsit furán fog hatni, de nagyon sokan várnak rá.

A 9Barista most kölcsönben van és nem akarják visszaadni, úgyhogy nem mérős. Sorry! Emlékeztess egy hét múlva esetleg. -
kzoltann
aktív tag
válasz
Toobee
üzenetére
Szerintem vegyél ilyen ragasztos szalagot a fejhomero helyett, vagy a masik opcio hogy nem rakod fel a nyomasmerot. (nekem nem volt itthon hoallo teflon szalagom és nem tudtam felrakni 2 hétig de teljes oké volt nelkule)
Én kimértem az ml/sec-t az elejen és inkabb csak a flow-ra megyek ra hogy az kb mennyi. (ha nagyon elrontom az örlöbeallitast akkor latok nagyon mas nyomast, tul gyorsan / tul lassan épul fel).
De nekem a flow kimeres (negyed fordulatonkent kiszamoltam mennyi viz jön/sec) utana Smart Espresso Profilerben (vagy acaia appon) nezni mennyi g/sec jön ki jobb input mint magat a nyomasmerot figyelni. (bar lehet total tévuton vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest