Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
nem lehet csatornásodás?
plusz két gondolat: ezt a WDT, meg egyengető, meg palmtamp dolgot (ha valakinek van indíttatása) szerintem legjobb világos pörkölésen próbálgatni. A Casmoval én szívtam annyit, hogy az őrlemény-lefolyás kísérletekre ott látom legkönnyebben, hogy mi okoz érdemi változást/javulást.
Másik: volt már olyan tapasztalatotok, hogy baromi csöpögősre állítottatok egy kv-t, ami egyébként baromi szépen folyt le nyitott karral mégis savanyú lett? Majd visszadurvítva az őrleményt, szintén szép lefolyás mellett meg nagyon finom. A szög a fejemben ugye az, hogy az egyszerű logika alapján inkább keserűnek kellett volna lennie, vagy üresnek (túloldott). Nem nagyon értem, de most így jártam a Casmo etiópjával. -
And06
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
én a szitálásnál tapasztaltam ezt, hogy állitani kellett az őrlőn. amúgy ez(a szitálás) lenne a legjobb megoldás, mert minden tekintetben jobb lesz az eredmény, de én erre mondom azt, hogy még hétvégén sem fogok ennyit p.csölni vele, a WDT +5 másodperce engem nem zavar.
ha a következő próbánál is gyorsabb a WDTvel, akkor állits utána az őrlőn és úgy vesd össze a két kávét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest