Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.lac
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A robot nagyon világosra is igazi, ha hajlandó vagy előmelegíteni a kosártartót, a kosarat és a dugattyút. Egy ilyen fullos workflow a pulthoz lépéstől a két adag szervírozásáig nálam 11:30 perc. (Így pl. egy casmo filter pörkölésű kávé "csak" 94 fokos vízzel készül, ebből láthatod, hogy van még hőtartalék.)
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, olvastam, kérdeztem, nekem ez jött le (egyiket se próbáltam):
- 58 electric workflowban a legegyszerűbb, világos pörikkel is működik csak q drága
- robot közepes vagy sötétebb pörikkel simán elboldogul hókuszpókusz nélkül, de ha világosabbakkal is akarsz akkor elő kell melegíteni mindent is, így a workflow bonyolodik. Csak spéci (9.5cm-nél kisebb) mérleg fér a lábai közé. Van, akiken kényelmetlen a két kar húzása -
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A classic nagyon elérhető áron van és ami szerintem a legjobb benne hogy elég durva őrleményt kér, magas a pogácsa és szinte elronthatatlanul tudod csinálni az egyszemélyes kis tömegű shotokat vele.
Az 58 szerintem workflowban mindent ver, de drága és 40%-ot drágult megjelenés óta -
billyjoe
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem, az előmelegítésre gondoltam. Simán lehet vele casmo filter szintet húzni, csak kicsit macerásabb mint az 58. Sok víz fér bele a kosárba, úgyhogy gond nélkül lehet vele 50+ grammot húzni.
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem tudom, kinek mi, Kb. egy hete én is feltettem ezt a kérdést, szvsz volt mindenféle vélemény, bár én alapból a 9B-Robot között gondolkoztam, azután képbe került a Flair is, vélemények szintjén.
Azóta jött egy Robot, nálam van pár napja, és nekem jobban tetsző világos, filterre pörkölt (pl. CasMo-tól) kávékat iszok, mint a GC-ről (ami, ne essünk félreértésekbe, NEM teljesen tuning GC). Nekem azzal a Workflow nem vészes, a dugattyú előmelegítést egyelőre nem erőltetem, a kosarat+tartót pedig fejjel ráfordítom a vízforralóra, aztán ott hagyom olyan 10-15 percig, ezzel pont olyan meleg, hogy még kényelmesen meg tudom fogni a kávé betöltéséhez.
Ha van lehetőség, ki kell próbálni, én mondjuk ezt a részét kihagytam, szerencsére nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest