Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Tudom hogy minden drágult évről évre, de 10 ezerért már nem akarok tesztpörit venni ahol a fajtát se tudom.
-
-
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
világbajnok áfa, extraprofitadó, új ársapkákNem csodálkozom hogy itthon drágább. -
JackFeryll
őstag
válasz
BBpeter
üzenetére
Ha a hordozhatóság szempont a Flair58 lehet kiesik. Sok helyet foglal a pulton, nem is jól csomagolható.
Nem fair az összehasonlítás mert használt rusnyatápos verziót kapni 180-ért az új meg 250-330k körül van. A robotból meg az új manométeres verzió kerül ennyibe.Robot negatívumok:
-gyárilag rossz helyen a manométer
-kezek nélkül kényelmetlen
-csak keskeny mérleg fér be alá
-melegíteni kell, bár van aki szerint nem
-portafilterhez való kávés kiegészítők, horror kosarak, unifilterek nem játszanak, ez lehet pozitívum isFlair negatívumok:
-ár
-méret, hordozhatóság, táp, a V1nek a kontrollere elfelejti a beállítását ha áramtalanítod
-meghajlik nyomás közben és nem középen folyik le
-elforog a dugattyú x darab húzás után (v1) ez volt a legzavaróbb benneAmúgy mindkettő jó és szuper kávét lehet velük főzni.
-
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Kicsit off mert nem klasszik de Ohanaban ittam valami fermentált brazilt és teljesen meglepődtem hogy ilyen is lehet. Eddig inkább szitokszó volt nálam
-
JackFeryll
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Üveg legyen a könnyű melegítésért (én olyankor mikrózom, de ha a melegítés más akkor mindegy) meg sűrű háló benne. Nekem Timemore 3.0 van az jó.
Ikeás is jónak tűnik csak kevésbé mikrózható.
Timemorenak hátránya hogy a fekete borítás a tetején a fémen elkezd hámlani róla mosógatógépben mosva. -
JackFeryll
őstag
Van face-en (home barista) egy szétszedett Mini Gaggia olcsón. Aki ért hozzá nézze meg.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ennél is olcsóbb őrlőt (DF64V2) még egyszer sem tudtam megakasztani 20 gramm akármivel. Nem kell 3000 euró ahhoz hogy legyen nyomaték.
-
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szerintem csak emberi tulajdonság hogy nem elég hogy elégedett az ember a döntésével hanem kell másoknak az elismerése is hogy igazolja magát valamilyen formában.
Amúgy szerintem az a durva ezekben a dugattyús gépekben hogy sokan elmennek a falig (decent, high end őrlő, unifilter stb stb) aztán valami kőbuta cuccal meg egy kézivel húznak olyan jó kávékat mint a sokszor annyiba kerülő, komoly szervizigénnyel rendelkező gépekkel. Ezért lehet a megérkezés érzés. Vicces.
szerk: mondjuk valósabb helyzet hogy egy mai szemmel kőbuta nagygépben kevesebb a lehetőség mint egy manuálisban
-
JackFeryll
őstag
válasz
BBpeter
üzenetére
Évről évre drágábbak a gépek és ez egy pár hónapos darab.
Új bianca pár éve még 650 volt, most 850, jövőre gondolom 900 felett lesz.
Mara X is 300 ról drágult 450-500-ra. Egyébként emlékeim szerint 350-400 közt árulták őket használtan, de azok gondolom inkább pár éves és nem pár hónapos darabok voltak. -
JackFeryll
őstag
Megválnék a Nanofoamer PRO-mtól, tartalék szűrővel, 35ezer.
Az apró hibái engem idegesítenek, helyet meg konnektort foglal miközben french pressel is tudok microfoamot gyártani. -
JackFeryll
őstag
válasz
Mano66
üzenetére
Na most mi van itt az újhullámos emberek panaszkodtak hogy 3-as arány felé nehéz menni manuális vonalon meg karos (rugós) géppel

Sajnos az összes nem kávés ismerősömre igaz hogy nem szeretik a világos pöriket. Vagy a tejet szeretik vagy a cukrot.
Jó tejjel meg bármit meg lehet inni. -
JackFeryll
őstag
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
Szintén. Kérsz egy presszót és valami híg lét kapsz, de semmi olyat amit szándékosan készítenek mások. Automatákból jön olyan hosszú kávé amit ők karos géppel ügyeskednek össze.
Persze nem a bécsi speciality vonalról van szó. -
JackFeryll
őstag
-
JackFeryll
őstag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Nekem is nagyon szimpik a manuál eszközök. Főleg hogy már lassan 1M felett kezdődnek azok a pumpás gépek amik meg tudják közelíteni ezeket. Mondjuk őrlőben a kézizést hamar meg lehet unni.
A párom viszont biztos nem fog szórakozni ilyenekkel reggel álmosan, főleg hogy azért ezekhez erő is kell azért. Ilyen szempontból a Bianca sokkal kezesebb volt. -
JackFeryll
őstag
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
Szerintem a sima nanofoamerre gondolsz. A V1-es nanofoamernek volt a hibája hogy sokszor meggörbült a szűrő. Ott azért kell ügyeskedni a jó tejhabhoz, nem mindegy hogy tartja az ember.
-
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én szerintem eredeti áron meg fogok válni az enyémtől. 2 nagyobb tejes italhoz már kevés, vannak apróbb zavaró dolgok (mint pl a tej miatt rendesen el kell mosni a belsejét) és néha ha 2mm-el máshogy teszem rá a tetejét akkor nincs elég alacsonyan a lapát a mágneshez és nem forog.
Ehhez képest tudom hogy a french press-es tejhab jó lesz, elég lesz és nem bosszant fel.
A 80 ezres árról meg ne is beszéljünk. Mondjuk már egy faék Bellman is 65. -
JackFeryll
őstag
válasz
kk831228
üzenetére
Nekem volt flair classic, robot, 58. Árban nagyjából 1x, 2x, 3x.
classic: hordozható, az egyetlen ezek közül amivel bátran húznák szimplákat (12-13g) mert magas apogácsa, durvább az őrlemény, utazáskompatibilis a kis táskájában.
Egymás utáni shotokat húzni ezzel a legkellemetlenebb. Ez annyira tökéletes gép belépni a kávés világba egy kézivel és nem is kell 18-20 grammos duplákkal etetni.58: rengeteg helyet foglal hosszában és vertikálisan is, plusz a táp és kábelek. Standard portafilter. Ha leszámítom hogy a dugattyú elfordul minden húzással és időnként helyre kell igazítani itt van a legkényelmesebb munkafolyamat. A nagy erőkar miatt sokkal kényelmesebb nyomni mint a classic-ot és nem kell foglalkozni az előmelegítéssel. Egy picit kellemetlen a "memória nélküli" kapcsoló. Mivel nagyon hamar felfűt a kép ezért nem olyan zavaró.
robot: nagyon kevés helyet foglal a pulton. Hiába 58-as nem tudsz játszani a kiegészítőkkel, de talán az is az előnye hogy a szűrő és a víztartály egyben van és nem kell 2-3 kosár közt váltogatni dózistól függően.
Ha jó helyre át van rakva a nyomásmérő akkor felülről két karral nem nehéz nyomni, csak kell neki venni korong "kezeket".
Sokkal jobban tetszik a munkafolyamat mint a flair classicnál.Szerintem mindegyik gép kiváló vétel az árkategóriájában manuális vonalon.
Toobee nekem az külön tetszik, hogy egy unifilter után egy ilyen faék szűrővel iszod a legjobb kávéid

-
JackFeryll
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Idézőjelbe raktam hogy tompítsam az élét
Ott azért előfordulhat egy-egy nem tuti tétel és abból 5 kilóban keresheti a folyamatban a hibát ha nem is ott van. Ha ez 5 különböző 1 kilós tesztpöri lenne az rendben van.
Végleges casmo pörik kilós tételben teljesen korrekt áron vannak, persze speciality kávé árakhoz képest. -
JackFeryll
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
"Elrontott" tesztpörkölésekből ne vegyél 5 kilóval, max ha kávés tejbe kell olcsón

-
JackFeryll
őstag
Nekem ilyesmi áron a DF64V a szimpi, elég hangosnak tűnik a sima DF64 meg nem is legszebb őrlő. Használtan niche zero ha nem világos pöriket iszol.
Ha az otrombaság és a kényelmetlen állítógyűrű nem zavar akkor ezek az átalakított major-ok még jobb áron mennek.
(a nagy 151C kés néhány másodperc alatt végez, az elég gyors workflowt ad a lassabb/kisebb késekhez képest) -
JackFeryll
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Szerintem kávés körökben szinte mindenki duplázik egyedül is ha 58-as gépekről van szó, 15-18g a kicsi dupla.
Egyszerűen stabilabb az eredmény na meg mondjuk egy 2-es 2.5-es arány mellett nagyon kevés ital lesz 7 grammból.
Amikor flair classicom volt, sokkal durvább őrleménnyel és magasabb pogácsával akkor 12-13 grammot ittam. -
JackFeryll
őstag
válasz
Fross
üzenetére
Igen ez az. Most a nanofoamer pro-t használom, de 3.5-es tejjel nekem az volt a receptem hogy 3 teljes lenyomás (ez visz bele sok levegőt) és utána sok nagyon pici rövid utas az alján, de ezt úgyis kitapasztalja az ember. Ha megvan a recept és a hozzávaló tej meg a mennyiség akkor teljesen konzisztensen hozza ugyanazt a habot.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Fross
üzenetére
Üveg Timemore French Press 3.0, teljesen jó mikrohabot lehet vele készíteni.
V2-es nanofoamer lenne a következő lépcső (20e felett van), utána nanofoamer pro (80e felett (nekem ez még 100 dollár körül volt elővételben)).
Vannak még gőzgépek is. Kuktaszerű is (bellman, durva hogy már egy ennyire buta és korlátolt eszköz is 70 ezer forint) meg profibb is (WPM MS-130T, vagy olcsóbban a Dualit nem automatája).
Nagyjából ez a mikrohabos körkép, B opció csak gőzért tartani egy presszógépet
még lehet olcsóbb is mint egy buta kukta. (remélem eleget ekéztem a bellmant
) -
JackFeryll
őstag
Valaki árul face-en egy Eureka Mignon SD-t SSP MP-vel 170-ért. Fázom picit a mignon-tól, pedig jól hangzik ezen az áron egy világos pöri/filter kombó képes gép. (annyi hogy 1650-en forog)
-
JackFeryll
őstag
-
JackFeryll
őstag
válasz
vrob2
üzenetére
Elizabeth , MaraX, Bianca , 250-300/350-400/600-ért, olcsó korlátolt DB, E61HX, E61DB.
Én biztos Biancát vennék ezekből.
Reálértéken sose volt ilyen olcsó és az elmúlt időben volt néhány darab hetekig hirdetve 600 környékén, régebben ezeket feltették és már el is vitték mondjuk 1-et egy évben. -
JackFeryll
őstag
válasz
cptskorzeny
üzenetére
Ha számít a több shot húzása akkor még egy chamber. Ha 2-nél több ember is várható akkor egyértelműen robot és ott még akár nagy shotokat is lehet kétfelé "csapolni" és könnyen kiüthető. (mondjuk egy motoros őrlő sem árt)
A classic egy főre tökéletes.
Amúgy most annyira nosztalgia érzésem lett hogy elgondolkodtam egy robotban
. -
JackFeryll
őstag
válasz
cptskorzeny
üzenetére
Ezek közül én használt flair classicot vadásznék, vagy signaturet. Durva őrleményt kér, magas a pogácsa már 12 grammtól is értékelhetőt lehet húzni.
A pro2 szerintem nem deal, nem jobb csak nagyobb a tartály és drágább.A robotból a nyomásmérőset kéne venni ha tényleg kísérletezgetni is szeretnél a kávékkal. Kivéve a nyomatékkulcs kezű szerelő szakiknak. Lehet egy jó tamper sem ártana ami megint plusz pénz.
Jó cucc ez, de majdnem 200 ezer egy jó tamperrel azt meg sokallom.Az 58 ergonómikusabb mindegyiknél, a robothoz képest szerintem nem annyira drága.
Nálam ezek az egyértelmű "kazános" gépek-> mini gaggia, GC rézbojler/arduino,marax, bianca. -
JackFeryll
őstag
válasz
pető bá'
üzenetére
A V1-ben a legidegesítőbb hogy a szűrő meghajlik és könnyen le tud esni. Aztán halászhatod a tejből
. Ja meg a gomb hack is kellett neki hogy ne kelljen izomból nyomni.
Soha nem vennék V1-et. Tejhabra jót tud, de kell hozzá gyakorlat a timemore full üveg+fém french pressével 3 nagy pumpából meg sok kicsiből tökéletes habom volt konzisztensen a nanofoamerrel meg figyelni kell nagyon.A PRO-t még csak egyszer használtam, kényelmesnek tűnik de most csak filterezem.

-
JackFeryll
őstag
válasz
pythonubung
üzenetére
Egy 30 kilós E61 után a mini is nagyon könnyen pakolható és kis helyet foglal
. -
JackFeryll
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Sokkal nagyobb a kar mint a classicon, pont ezért sokkal kényelmesebb is mint a classic. Felállítva kart nem biztos hogy befér bármilyen konyhaszekrény alá a pultra. Pl nekem 46 centi hely van a szekrény alatt, a karnak meg kell kb 62 centi hely, de volt olyan pult részem ami felett nem volt szekrény. Mondjuk a majorral ugyanez volt a helyzet a magasság miatt, plusz még egy babtöltésnek is legyen hely.
-
JackFeryll
őstag
válasz
public NMY
üzenetére
20 grammból hogy lehetne megtalálni az ideális paramétereket ?
-
JackFeryll
őstag
Felraktam egy C késes cukrásztölcséres majort. (130)
Illetve a pides mini gaggiát picit jóárasítottam (110). -
JackFeryll
őstag
Felraktam apróra egy segédrugós wifis pides naked karos mini gaggiát. Ha valakit érdeklne. (120)
-
JackFeryll
őstag
válasz
verti1
üzenetére
Azt nem tudom miért nem gyors, főleg hogy portafilterrel minden szabványos és egyszerű.
Ergonómiája is köröket ver a többire, de nagy, bonyolult és drága.Egyébként vicces hogy fejlődött pár év alatt a HC kávés piac. A niche volt az etalon most meg lassan eladni se lehet mert nem olyan kés van benne ami most népszerű.
Sokáig a flow controllos E61 volt a csúcs, most meg ha nem lehet programozni rá profilt az már elavultnak számít. Már csak az ár miatt nem váltott mindenki Decentre (meg az esztétika), de ha a sok kickstarteres projekt beérik lehet eljön a változás.Persze mindez a HC, majd a mainstream megveszi ezeket a "régi" dolgokat is.
-
JackFeryll
őstag
Espresso vonal leépítése miatt lesz pár eladó holmim, de a Biancával kezdem addig nem nyúlok a többihez.
Sorban:
C késes cukrásztölcséres Major
Mini Gaggia wifi-s pides, segédrugós, naked karos
JX-Pro -
JackFeryll
őstag
válasz
Serpenthelm
üzenetére
Az üveg Timemore 3.0 french press. Azt hiszem 3 nagyot pumpálok vele aztán sok picit úgy hogy plusz levegőt már nem igazán viszek bele, lance hedrick videó alapján. Nekem jobban bejött mint a nanofoamer (v1).
-
JackFeryll
őstag
válasz
Petyb00
üzenetére
(kávé kezdőknek topik lehet jobb irány)
Kérdés hogy van-e jó őrlőd, mert az legalább olyan fontos ha nem fontosabb.
A legolcsóbb őrlő amivel érdemes is 55 ezer forint és kézi (K6), ha nem kézi kell akkor drágább.
Egyik bojleres gép se fog 10 percnél hamarabb hőstabil lenni (inkább 15-45 perc), okos konnektor lehet a megoldás.
A legolcsóbb HC kávés espresso-s setup egy jó kézi őrlő és egy manuális dugattyús gép (flair, cafelat robot stb) amihez külön kell vizet melegíteni, de ez is picit túlmutat a kereten.
A tejhabosításra meg egy french press (nekem most ez a kedvenc ami nem gépi) vagy egy nanofoamer lehet jó irány.
(átlag speciality kávé úgyis 12-20K/kg az azért 6 számjegyű tétel éves szinten, ezért sem érdemes annyit a gépek árával foglalkozni) -
JackFeryll
őstag
válasz
koxkids
üzenetére
szerk:
#126854 -re akart menni
Nem kizárt hogy működik csak erőltetik ezt a spéci dugattyút ami megadja magát ha a felhasználó túl nagy erőt akarna kifejteni. (mielőtt összetöri a műanyag szerkezetet)
Mondjuk lehet pont mindent picit más méretűre terveztek hogy ne működjön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JackFeryll
őstag
Mekkora hírverés volt néhány apró változásért. Új flair családtagot harangoztak be erre jön egy V3(?)-as 58.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Én azt nem tudom hogy rájöttek-e hogy mennyire gáz a szoftver amihez a nevüket adták és inkább nem égetik vele magukat, vagy 3 dollárral olcsóbban gyártják nekik a chip nélkül és ennyivel nagyobb a profit.
más:
Sok nanofoamerezés után vettem egy Timemore 3.0 French Press-t (üveg) és végtelenül egyszerűen (Lance Hedrick-es, 2-3 nagy pumpa, aztán picik a tej alatt) olyan microfoamot kapok hogy csak irigykedik a nanofoamer a sarokban. Mosogatni se bonyolult, van rajta sűrű háló ami tetején maradt habot megfogja a kiöntőbe átöntéskor.
Nagyon tetszik. -
JackFeryll
őstag
válasz
LazacX
üzenetére
Most én is egy french pressre fogok beruházni. Nem szeretem a V1-es nanofoamerem. (mókolni kellett a gombot, a szűrő deformálódik, illetve könnyen le is esik már ami a legidegesítőbb benne)
A tejhab minősége sem az igazi, nem tudok olyan állagot hogy meg lehessen billegtetni a csészét és ne folyjon a csésze oldalán.
A v2-esből az akksisat kipróbálnám azért, de 30 ezerért nem annyira szimpatikus. -
JackFeryll
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
21-ben 60-ért vettem JX-Pro-t. Nem hiszem hogy a közelmúltban volt 20 alatt jó kézi.
Annyi hogy kéziből jóval olcsóbban megkapod azt az őrmelény minőséget mint nem kéziből. (picit mint a fejhallgató és a hangfal esete) -
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A classic nagyon elérhető áron van és ami szerintem a legjobb benne hogy elég durva őrleményt kér, magas a pogácsa és szinte elronthatatlanul tudod csinálni az egyszemélyes kis tömegű shotokat vele.
Az 58 szerintem workflowban mindent ver, de drága és 40%-ot drágult megjelenés óta -
JackFeryll
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Szinte érthetetlenül olcsó még egy Biancát se kapni ennyiért manapság.
-
JackFeryll
őstag
Feltettem egy 58-at meg egy classicot apróra. Elég lesz nekem a filter meg a tea.
Még egy JX Pro vagy egy cukrásztölcséres major is fel fog kerülni, de még nem tudom melyik. -
JackFeryll
őstag
+1, Maroktamperrel az elején simán lehet ferdén tömöríteni aztán majd síkba tolja a magas oldalt amikor elér a peremig. Arról nem is beszélve hogy úgyis kell állítgatni különböző kávékhoz különben nem lesz ugyanolyan a tömörítés, de legalább még érzésre sincs meg a megszokott ellenállás mert mikor a peremen van már nem érzed.
Az lehet hogy olyan nagyot nehéz rontani vele mint egy hagyományossal.
Nekem tetszik ez a normcore és még nem is drága, emlékeim szerint ezek a menő tamperek horror áron voltak. -
JackFeryll
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kell hozzá jó alapanyag (kávé) ami 12(olcsóbb brazil sötét)-20 ezer forint/kg környéke.
-
JackFeryll
őstag
válasz
justgiveup
üzenetére
Én profilozás lehetősége nélkül már nem vennék gépet, nem csak a profilok miatt hanem a shotok "menthetősége" miatt is.

Kényelem/workflow, szerviz igény, ár ami itt még tényező lehet. -
JackFeryll
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Szia!
Az okos funkciójáért ne vedd meg az Eureka Precisa mérleget mert valami egészen gány kínai (apk-ból telepíthető, gondolod hogy lesz frissítés ?) fitness appot kapsz hozzá és az se működik rendesen. Az meg felejtős hogy smart espresso profiler féle grafikonokat láss.
Pár kép az appról: a weight scale-en a timer látható, de az is valami offsettel eltolva. Igazából ha működne se érdekelne mert én valami grafikonos flow rate-es dolgot vártam.
[menu]
[scale1]
[scale2]
Flair classic alá nem igazán fér be (befér, de nem a szűrő alá), 58 alá viszont befér rendesen.
Timert nem indít magától.
Csak azért tartom meg mert nincs olcsóbb értelmesen kinéző pici, timeres mérleg, az Acaia meg továbbra is horror ár. Csak az nyugtat hogy a Timemore Nano jóval drágább (nem is értem, a black mirror emberibb árban volt) és oldalra tették a gombokat ami flair felhasználóként nem jó.Csak az a hihetetlen hogy egy eredeti kínai mérleg biztos komolyabb appot kapna mint az Eureka valahonnan kiturkált "appja".
-
JackFeryll
őstag
Könnyebb síkra tamperelni utána. Elviekben segítene homogénebb módon eloszlatni az őrleményt, de ez az oldal inkább kívánság mint bizonyított tény. Ha belegondolsz nem is a teljes őrleményt keveri meg a kosárban csak a tetejét és valamennyire tömöríthet is, a mintákról meg nem is beszéljünk.
-
JackFeryll
őstag
válasz
hyperspace
üzenetére
Ha arra gondolsz hogy összezártan nullán álljon akkor igen. Én szabályzásra gondoltam hogy pici nyitásra se érjen hozzá a "belső" kés a "külső" késhez, de sajnos nem tökéletes ha forgatom van olyan pont ahol hozzáér. Aztán ahogy nyitod a késeket ez eltűnik. (olyan 0.9.0 körül)
-
JackFeryll
őstag
Általában a kézi örlők összezárt állapot közelében mennyire pontosak ? A szürke pöttyös JX Pro-t 1.0.0-1.2.5 körül használtam a flair classiccal (13g). Konzisztensen szép videóba illő lefolyások. Most hogy sokkal finomabbra kell őrölnöm (58) érzem hogy pontatlan a kés ami eddig a tágabb tartományban nem tűnt fel. 300 gramm kávé óta szépet még nem húztam. (12-14-es IMS-el már ilyen 0.4.0 körüli beállítás kell (ilyen szűket még semmilyen fórumban nem olvastam bár ahány ház annyi
szokásJX Pro verzió), a gyári buta kosárral is próbálkoztam 22grammal ott egy picit jobb). Kb 12-13 kiló van a késben. Állítani nem lehet rajta. Persze gondolom hogy a vékony lapos pogácsa nem olyan hülyebiztos mint a classic. -
JackFeryll
őstag
Van a belvárosban (Budapest) olyan hely ahol tudok gyorsan venni kávébetöltő tölcsért. (58-ast) ?
-
JackFeryll
őstag
Hűha, lehet hogy az Eureka Precisa (bluetooth-os mérleg) ennyire olcsó lesz ?
-
JackFeryll
őstag
-
JackFeryll
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Én két értelmesebb tejhabosítóról tudok az egyik a Dualit (manuális) a másik a Welhome pro (WPM) MS-130T (automata). Csak nincs EU-s forgalmazó.
-
JackFeryll
őstag
-
JackFeryll
őstag
Van jófogáson egy omron pides GC 150-ért. Nincs benne réz bojler meg tágulási. A drága pid miatt így is dealnek tűnik (nem tudom mennyit számít), vagy mennyire eladható.
-
JackFeryll
őstag
válasz
szega89
üzenetére
Az 58 olyan ritka, hogy nyugodtan mehetne niche zero árazással. (alig új ár alatt)
(bár szomorú volt végignézni hogy kb 200-ról indult az első verzió aztán már 230-nál járunk, arról nem is beszélve hogy naivan még a Robot ellenfelének hittem hivatalos árak előtt, mondjuk az X az kb az lett)Itt a fórumon 125-ért ment el egy ilyen robot. #110779
-
JackFeryll
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Szerintem azért nézi az ember a mérleget is közben csak 100 ezres mérleg nélkül nehéz flow rate grafikont nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott azért előfordulhat egy-egy nem tuti tétel és abból 5 kilóban keresheti a folyamatban a hibát ha nem is ott van. Ha ez 5 különböző 1 kilós tesztpöri lenne az rendben van.
még lehet olcsóbb is mint egy buta kukta. (remélem eleget ekéztem a bellmant