Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Ugyanez jutott eszembe nekem is. Nem olyan régen követem a kávés hobbisták világát, de mára feltűnt, hogy a nagyon várt termékek egy idő után érdektelenségbe fulladnak. Sztároltuk már az elmúlt évben az E61-et, aztán alkalmatlannak lett nyilvánítva egyesek által, a többség meg tapasztalat hiányában átveszi a mantrát. A HG1 pedig volt a home barista darálók központja, mostanában meg alig születik kérdés a home baristán is róla. Nem azért mert a Kinu/Helor stb jobb, hanem újabb, az embereknek meg kell a friss hús.stb. Én egyelőre célba értem, de azért kíváncian figyelem Hifis legújabb próbálkozását.
-
Sinisi
senior tag
Azt akarod mondani, hogy nehéz nem észrevenni egymáshoz hasonlító minták indőközönként megjelenő körvonalait?
Ha egy "friss" kávéba, leszálló pályán (dögledező félben) lévőt keverek (kb. akármilyen mennyiségben) azzal elrontom a még javulót? Szóval itt hibás az az amolyan egyszerű matek elvén működő elképzelés, hogy kiegyenlítik egymást (a még nem jó és a már nem jó :-) egy jóvá áll össze)?
-
Bazsee71
őstag
Egyébként nincs ilyen hangulat a Kinuval kapcsolatban, továbbra is biztos vagyok benne, hogy egyszer be is szerzem. Csak ha belefutnék ilyenbe, akkor postafordultával küldeném vissza.
Persze ez most csalódás egy kicsit, de még mindig magasan a favorit kézi daráló.
Sinisi: Sajnos szerintem sem ilyen egyszerű. Egy döglődő kávé ízjegyei ha megjelennek az italban, az nem egyensúlyba hozza, csak ad neki egy kellemetlen mellékízt. Ezt pl. most is tapasztalaltam a kotyogóval, mikor a maradék kávékat vegyítettem.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
"egyébként pedig akit zavar a crema, elsősorban ne presszózzon, hiszen az egy drága eszközt igénylő technikai sport, ami pont azért jött létre, hogy cremát csináljon.
"
Könnyek szöknek a szemembe, olyan szépen megfogalmaztad!
Én is így gondolom ...
És hogy elbeszélünk egymás mellett? A 100-ból 98 ember szerint SZAR a crema. Punk tum, ki lett jelentve.
-
paljoc
tag
Én emiatt amúgy tökre örülök hogy a Catleren rozsdamentes acél a kar, az viszont máig nem derült ki hogy miért ilyen drága a többi /általában rézből készült/ karhoz képest, van ennek valami oka vagy csak egyszerűen csak ez a cég így árazta és kész…!?
/amúgy meg nem is extra drága, épp ki lehetne fizetni hisz csak egyszer kell megvenni, csak azért nem teszem, mert nemá hogy az E61-hez meg a Gaggiához 5 ezer legyen ehhez meg 30, hát nem!!!
/
-
paljoc
tag
Itt most végleg elvesztettem a fonalat hogy hogy jön ide az "atom retkes kar", pont azt írtam hogy tisztítás után is volt szaga, pár főzet és egy nap állás után meg pláne.
Abban meg biztos vagyok hogy a fórum lakosságának 99%-a átlagon felüli tisztasági igénnyel bír a kávés cuccok terén minimum.
A lekopott belsejű Gaggia kar nálam bizony folyamatosan szagot produkált, aminek nem tarom kizártnak hogy köze LEHET az ízhez is, bár anno ilyen téren nem nézegettem párhuzamosan nyitott szűrővel. Csak azért bátorkodtam óvatosan szóba hozni, mert úgy gondoltam ez lehet esetleg egy a lehetséges okok közül a témához kapcsolódóan. -
paljoc
tag
Nem, továbbra sem veszek 30 ezerért nyitott kart, csak egy lehetséges okot jeleztem, a régi Gaggiás tapasztalat alapján, ami okozhat ízbeli eltérést, de ezek szerint nincs már ilyen, mindenkinek non-stop patika tiszta, szagmentes a szűrőtartó karja./ami amúgy nagyon helyes is!!!/
-
paljoc
tag
"(amúgy: már te is, fiam, paljoc?)"
Ezt nem tudom mire értetted, de én nem nyitott szűrőzök, mivel nincs a Catleremhez, viszont amíg gaggiáztam, emlékszem hogy annak le volt kopva már a bevonat a belsejéről és mindig volt szaga, takarítás után is meg előtte is, ezért mondtam h érdemes megszagolni. Catler inox karjánál jóval kevésbé érzem, eltakarítás után egyáltalán nem.
-
meander
tag
ha komolyan gondolod, akkor inkább egy esztergályosnak add oda. Vagy esztergával, vagy lyukfúróval egy pillanat alatt elkészíti és még szép is lesz. Ez volt az én tervem is, csak nem bírtam leszedni a műanyag fogantyút a karról. Így utólag lehet nem is kellett volna, de úgy felidegesített, hogy végül az építkezésen a gépészek méteres csőkulccsal addig húzták, míg szét nem darálták.
-
Toobee
veterán
Felesleges többet belegondolni. Ismerjük egymást, nem monitor mögül osztom az észt anélkül, hogy azt se tudnád ki vagyok, mi vagyok. Nem gondollak segfejnek, elleben azt gondolom és meg is írtam, hogy nem mindig jó veled vitázni, eddig kerültem is, de a naked kapcsán nem fogom. Utolsó hsz-em volt a témában (bár igazából nem a témáról írok...)
-
Bazsee71
őstag
Remélem azt a kis OFF aktuálpolitikai kitekintést nem vetted személyeskedésnek.
Mint írtam, én ugyan nem fogom tesztelgetni, csak a felvetésekre reagáltam. Játszadoztam pár hónapot a ZM késsel meg a nyomásszabályozóval is, most már a kávéra szeretnék koncentrálni a géppark és az eszközök helyett. A flexelősdi pedig jó megoldás, ahogy olvastam, fragola bármit előszeretettel vág, aprít.
-
meander
tag
ugye a vita szigorúan véve arról szól, hogy két tökéletesen ugyanolyan lefolyású kv más ízt ad-e. Tekintve, hogy ebben a műfajban a lágy szellőre is darálót állítanak valószínűleg igen, de bizonyítani nem tudom, nem próbáltam és nem is érdekel. Én is inkább a gyakorlati és így ízbeli hasznát emelném ki a nyitott karnak, hiszen nem laboratóriumban kávézunk. Mániákus nyitott karos vagyok, mert szeretem látni mi történik a pogácsával és azt vettem észre, hogy a casmoknál egy egészen kis hiba elég ahhoz, hogy lényegesen gyengébb legyen a végeredmény. Utálom az összes vudut, azért csináltam pumpát, hogy ne söprögessem a darálót, stb. de amíg nem áll elő egy jó wdt eszköz (Joltiét kellene valószínűleg sorozatgyártani) addig kénytelen vagyok foglalkozni vele. Egy Jolti - Fragola megállapodás szövegezésének még a mai napon nekiállok
-
Bazsee71
őstag
Nem ilyen szempontok alapján nyitott karozok (egyszerűen szeretem a látványt), így tesztelni sem fogom, a darálókkal volt mostanában elég játszadozás, most már kávézni szeretnék.
Ettől függetlenül ami egy normál karban lerakódik, az szerintem(!) nem elhanyagolható tényező. Ehhez hozzá tartozik, hogy nálam már króm nincs a belső felén, egyből megtapad minden, teflonozáson is gondolkodtam. Utóbbit nem vittem végig, egyrészt a nyitott kar használata miatt, másrészt meg csak duplát húzok.
soldier2: Köszi, egy hónap kiesés és el is felejtem, hogy a nyomásszabályzóhoz/előáztatáshoz meg kell is a vizuális megerősítés, mert simán műszer alapján - egyelőre - nem megy. Ezt most nem a vitához, mert nem ezen a síkon mozogtunk.
-
-
soldier2
őstag
Te a Nordát akarod kipróbálni, én a csapvizet. Majd egyeztetünk mi volt a tapasztalat.
A feneketlen karról tudom mit gondolsz, nem is azt mondtam, hogy használd, de emlékeim szerint amikor próbáltad nem CM-el volt, Paljoc kávéval meg saját pörivel meg nincs ízbéli gond sem. Kicsit olyan mint a viccben, miszerint kezdetben vala a semmi, aztán Isten mondá "legyen világosság", és még mindig vala a semmi, de már látni is lehetett azt. A problémádat nem oldaná meg, de láthatóvá tenné jó eséllyel. Aztán kivágnád, mert egy nap 3x kellene pultot tisztítani.
Casto: egy közepes pörkölésű kávéban mindig lesz savasság, ez a lényege, ezért állítják le a pörkölést korábban. Van persze minden más is a savakon túl, de a klasszikus ízekhez szokott szájnak a savanyúság fog feltűnni. Próbálkozz a Palyoc get-up, Locavore (ezek robusztásak), vagy a CM-el. Egy sötétebbre húzott Monsooned Malabar is tömény csokibomba (Kávékalmár, AVX, vsz a Kapuczinernél is van). Lehet nincs gond a géppel, csak nem az ízlésednek való kávét választottad.
-
8nemesis8
veterán
Ezen jót dőltem
A nyitottat honnan vetted? Néztem, hogy van expolygonon, talán kipróbálom, ha nem nagy befektetés, talán nem!
lagoon79: Akkor abszolút kezdőknek talán nem is igazán javasolt, ugye?
Bazsee71: Még jó, hogy bekérdeztem, eddig csak videón vagy élőben néztem és mondom mekkora királyság, ezzel tanulni is könnyebb, de most valahogyan mégsem érzem azt a "must have" érzést, pláne, amit a feleségemtől kapnék utána, így is kivan kicsit ezen a kávéőrületemen!
Egyébként tegnap én is hivatalos taggá váltam és beszálltam egy Gaggia Classic-al
-
soldier2
őstag
Persze, mert amíg a Gaggia a bojlert melegíti, addig a Silvia a vizet, így gyorsabban reagál a fűtés bekapcsolására. Ha megoldható, hogy ne kapcsoljon fűtés.... de hiába is filózok (filózunk) rajta, maj Fragola ha benéz, megmondja a tutit, ha valakinek, akkor neki van ezzel tapasztalata.
Nyitott kar: lehet megmutatná, miért savanyú a CM -
meander
tag
A majornál emlékeim szerint a legnagyobb gond a bakapja a babot vagy sem ügy volt. A royal ugyanolyan erős, ugyanaz a fordulat, mint a ZM. Olyan gond sosem volt, hogy ne őrölné le a babot, akadna, szenvedne, stb. Egy dologban azonban valóban elmarad a ZM-től és az az állítás finomsága. Most kb. 4mp egy nyekkentés a meneten, de azzal még kísérletezni fogok, hogy zsírozással, hosszabb csavarral, stb lehet-e ezt finomítani (nyilván sosem lesz ZM). Az viszont, hogy nem tudom 1mp, 0,1mp, 0,01mp finomsággal állítani a lefolyást nem nagyon érdekel, mert kiérezni sem tudom. Jelenleg annyit tudok mondani, hogy ha beállítok egy kv-t, azt finomabbnak sejtem, mint az eddigi darálóimmal. Persze ez is hülyeség, mert pl. ezt a Casmo Kenyát még sosem ittam másik darálóval.
Ha majd úgy gondolom, hogy bejárattam a konyt, akkor azzal összehasonlítani érdekes lesz (nekem). Ha meg elkezdem árulni a majort, úgyis az lesz a legjobb daráló, amim valaha volt és csak gyerekvállalás és anyagi gondok miatt adom el -
zolnagy
őstag
Nekem mostanában nem ízlettek a kávék, amit ittam.
Gondoltam mindenre, hogy a daráló sz@r, a kávé sz@r, a Brasilia Lady sz@r, rossz a vízterítés...stb. Minden kávé savanyú, keserű, kellemetlen volt, akár PY Spicyt akár Kapucziner Puerto Ricot kóstoltam. Aztán hirtelen ötlettől a 90 fokos pidet levettem 82-re. És végre megjöttek a finom ízek és nem volt világos...stb. Pont jó volt.
Azt tudni kell, hogy én kimértem a kifolyó vizet és 10 fok eltolást állítottam be az omron piden. Tehát ez a 82 fok, az tényleg annyi.
A Puerto Ricot most 83-ra tettem, így még jobb, de ennél több sztem nem kell neki, finom tejcsokis így, enyhe savakkal.Szóval nálam ez most tanulópénz volt, hogy a savanykás íz lehet a magas hő miatt is. Persze ezt tudtam, de ezek szerint még nem ismertem ki ezt a gépet teljesen.
-
John3:16
csendes tag
Bár CasMo kávéval még nem próbálkoztam, de a babok öregedés problémája engem is foglalkoztat az utóbbi időben.
A fagyasztás nekem macerás, így én inkább szobahőmérsékleten tárolom a babokat kibontás után precízen kinyomogatva a levegőt a szelepes zacskóból vagy áttöltöm AirScape tartályba.
A Home Baristán olvastam egy hobbistáról, aki AirScape tartály + inert gáz (pl. széndioxid) spray kombinációval ért el jó eredményeket.
Ezügyben nagy barátaink az akvaristák, ahol a vízi növények "trágyázása" okán többféle CO2 spray is kapható pl.
http://aquafauna.hu/479-co2-spray-szett
A hétvégén veszek egyet és beszámolok majd a tapasztalataimról.
-
soldier2
őstag
Az egy nap azért durva. Mivel nem olcsó, már az első nap a még nem tökéletesen beállított hőfok/daráló mellett szuboptimális italt nem dobod ki, mert annyira nem rossz, másnap meg esélyed nincs. Több kávéval jártam így azóta fagyasztok kis üvegekben, feleségem bánatára. Bár minőségromlást így nem érzek egy hónapon belül, de a darálón így is kell állítani a zacskó vége felé.
Paljoc spicy italy pár napos pörkölés fantasztikusan muzsikált első nap. Az automata tartályát kb 1-2 napra töltjük fel, ott melegíti a gép, a zacsi végére így is számottevő volt a minőségromlás. Vsz a napi 10 óra melegítés nem tett jót a kávénak
Daneeka: fagyóban még nem döglött le kávém egy hónapon belül, igaz adagonként van fagyasztva. A pihentetésről alkotott véleményeddel sem értek egyet, hosszabb rövidebb idő minden kávénak kell.
-
adp
őstag
ja nekem már akkor is fura volt, viszont azt hittem azért mert túl friss, az én popkornos pörim is ultra szar volt frissen, sztem várj vele még egy 3-4 napot, aztán hátha változik a helyzet.
a casmo aricha 45mp körül még brutál jobb lett
szerk: dobd be a fagyiba, jó lesz nagy lattekba vendégeknek
-
adp
őstag
szóval azt írta fragola oldalirányba üt, lehet emiatt volt az egész, mert én is furának láttam az egészet, mindenesetre jó hogy ránézett, az "ütés is 0.01 századon belüli szóval király.
Eléggé adja ez az aricha filterpöri, egyébként olyan mintha elnézték volna és nem is filter pöri lenne, mármint nekem nem tűnik annyira világosnak szemre -
-
Bazsee71
őstag
Én most belekortyolnék, ma a Velencében vett Top Moka kotyogóssal főztem, Lavazza SO őrölt kávéból. Átzubogott a víz az őrleményen, kívánnék valami töményebbet.
Amúgy ez a kis kotyesz nagyon baba, szerintem szebb a kidolgozása (menet, öntvény), mint szüleim Brikkájának, de ízben azért külön világ. Megtetszett a Caffe del Doge-ban, kiváló kis utazós lesz. Soldier2-nek pedig utólag is köszönöm az ajánlást, jó kis kávézó.
-
Csápájev
őstag
Beton kávégéphez még jól jöhet.
-
hifis50
csendes tag
A Rancilionak van hőmérséklet profilozós nagygépe.
-
adp
őstag
-
fragola.6035
aktív tag
A GC rézbojleresítése alatt kitaláltam egy rendszert, olyat, amit még senki sem használ. Megpróbálom megépíteni, meglátjuk milyen lesz. Kézműves lesz, az biztos.
Amit várok tőle, az a legjobb hőstabilitás, folyamatos használatban is 1 fokon belüli. Jó vízterítés, ami a nehezebb dolog. És 10-15 perc alatt üzemkész állapot.
Csinálok egy otthoni és egy gasztró verziót is, majd kiderül, hogy Halálcsillag lesz-e. -
bajnokpityu
félisten
szeretnék egy korrekt összehasonlításnál ott lenni.
például, legyen egy jó összetett kv adott, jó őrlővel, és két tulajjal, akik a saját, nagyon különböző gépüket jól ismerik. legyen egy etalon ital, mondjuk a drágábbikkal, ami finom, hozza, amit kell. majd utána sikerül-e megcsinálni ugyanazt a másik, kisebb péppétuningolt géppel, akárhány próbálkozásból.
nekem egyelőre az az érzésem, hogy nem kéne leegyszerűsíteni a dolgot, hogy e61 az e61, és pont. ahogy a fulltuninggc is mindenre elég. nekem ez nem jön össze az eddigi tapasztalataimmal. de persze nem zárom ki, mert ilyen szeánszon nem voltam.
-
bajnokpityu
félisten
hát nemtom, nekem azért lennének fenntartásaim azzal, hogy a fulltuning GC verhetetlen.
1-2 értő emberrel beszélgetve, van valami megfoghatatlan egyéb paraméter is, mint a nyomás+hőfok. Anno Toobee-t akartam rávenni, hogy a tuning GCt koszolja már össze, hogy mit lép az Eroicával szemben, de nem sikerült meggyőzni, pár KV után eladta.csak példának, amikor egy felsőszűrőt kicserélsz, hogyhogy más lesz az iz?
-
mdav88
aktív tag
Én úgy döntöttem el fogom adni az Ascaso Bar-t. Nem annyira csinos, nem annyira kicsi, vízhalózatos(bár átalakítható). 4literes kazán+3dl réz kávékazán.Pidelve.
Előny: olcsó, technikailag fejlett, jót lehet vele csapolni, 150k forintot szeretnék érte.
Hátrány: előző gazdájánál eltömődött a lefolyó és elöntötte a gépet a víz, ezért az alja rozsdás belülről. A gép ettől hibátlanul üzemel, de tudni kell róla! (az egyik rezgőszivattyú már hangos, ezt érdemes lenne kicserélni)Érdekelne valakit?
A fenti kép óta ki lettek cserélve a bekapcsoló gombok, és ledesre a visszajelzők, illetve van egy pid is rajta.
-
mufi
senior tag
Na az már egy korrekt válasz. Igen talán azért húzom a fogam mert catler után furát mutatna a konyhapulton.
Viszont múltkor linkeltek itt egy jó catler automata darálót, az olyan 50k körül mozgott, szóval 150k a max amit a gépért adnék.
Ha tudnál valami érdekességet ajánlani ebayről, amit itthon tudnának javítani, ne habozz dobj privit! -
von toth
tag
Sajnos országunkban a sertés-szemlélet még mindig irányadó. Főleg az zavaró, amikor tehetős emberek leértékelt ipari csirkefarháttal rohangálnak a boltban. Amiben nem az a baj, hogy farhát, hanem, hogy ipari és félig romlott. És sajnos az ország háromnegyede ilyen. Pedig lenne pénz egy középkategóriára, de amíg a nem finom, de jó sok dominál, addig áttörés nem lesz. Én hiába győzködök embereket, hogy cca. 80 ropiból tudnának egy jót presszózni, de nem mert az macera, meg a szarvasi 15 ropi, ecettel kimaratom, akciós sárgacsíbóüt beletöltöm azt kész minek is urizálnék. De az ájfón ott van a kezében. Érdekes kettősség ez itt. Szöszmöszmackóban prémium autókat vezetni. Halom rántotthús jó vékonyan, ahelyett hogy kettőt enne normálisat.
És erre tökéletesen harmonizál a vendéglátásunk, amikor kihozza az ipari camembert sajtot, ipari szósszal. Csapolt sört már nem is merek kérni mert mindig megpróbálnak átvágni. A legszebb duma ezzel kapcsolatban az volt;lehet, hogy túl hideg a sör a tartályban.....öhöm azért kukoricás fost hozol, pilseni komló helyett.-
-
soldier2
őstag
Írtam egy hosszú választ, de elveszett. Röviden: semmi nem változott, csak az idő. A boulderek jelenléte szvsz afféle indikátor, hiszen ha xg kvéban sok a boulder, akkor sok fine is kell, hogy jó legyen a lefolyás. Mikor Hifissel szenvedtünk egy fél délutánt a központosítással, akkor kicsit jobb lett, de nem lett tökéletes. Mára viszont eltűntek, és a világos kávékkal is egész szépen elvolt legutóbb. Legközelebb azért rendelek valami CM-et, ha lesz még ilyen kényesebb fajta náluk.
-
soldier2
őstag
Annyi értelme lehet az adp által írottaknak, hogy nálam a CM kávék nagyon érzékenyek a túltöltésre, gyakran le kellett mennem a kosár névleges töltetére, hogy jó legyen.
Szerk: kicsit lassan írtam, látom már ő is válaszolt.Ami miatt a képet kértem, hogy csapolás után nálam sokáig nagyobb szemcsék maradtak a felszínen (a fineok lejjebb vándoroltak a víz áramlásával, a nagy szemcsék meg láthatóbbá váltak). Ez csak mostanára szűnt meg teljesen, és a nagyon világos kávékkal is csak az utóbbi hónapokban lett felhőtlen a kapcsolatom. A képek alapján vannak boulderek a felszínen, de csalóka lehet.
-
-
paljoc
tag
Én is főleg a roto miatt vagyok kíváncsi erre a Simonelli Tiffanyra, eddig csak rezgő pumpás gépeket használtam, kicsit átpuceváltam most, ha lali elvállalja akkor megy hozzá egy "komplett ami kell" beavatkozásra, karok már áznak a tersonetben, amíg meg szét volt szedve, győzködtem magam h nem is olyan nagy az a bojler benne. /amúgy tényleg nem túl batár :-))/
-
adp
őstag
Ja de ha erre kolt meg egy kicsit pl nyomiszabalyzora akkor hiaba a rotoszivattyu, vagy nem tudom azt is meg lehet buheralni? Azt nem is vagom pontosan milyen. Egyaltalan mivel jobb a kave izet tekintve? Gyorsabban felepul a nyomas meg azt tudom hogy halkabb de az sztem nem egy donto szempont( nekem biztos nem)
-
WiZARD
addikt
Nem akarok nevet írni, hogy kitől vettem a darálót, ő azt mondta akkor, hogy új kések vannak benne.
Ezt akkor nem ellenőriztem, most csak annyi biztos, hogy a hátuljukon nincs mazzer felirat, mint az új késnél.Nem tudom, hogy ez a 30-40kg kávé mennyire koptatná el reálisan. Elején lehet, hogy kapott pár kavicsot is, amikor még több fajta kávét próbálgattam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest