Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Ez egy hazai pörkölő SO közepes pörije de mivel cuppingban atom fa és kicsit roasty de semmi más (egyszer egy borospincébe belekostoltam egy barrik-hordóban ázott vízbe (amivel megdagasztják a hordót felhasználás előtt hogy ne eresszen) na az volt ilyesmi) ezért most nem nevesítem.
Amúgy az egésznek azért teszem ki magam (egyre jobban élvezem) mert kiváncsi vagyok arra a két ellentétes nézetre (legalábbis ellentétesnek tűnik nekem) miszerint “jó alapanyagból nem lehet rossz kávét készíteni” vs. “ha nincs 50 kiló forró rezed, preinfúzió, millás daráló stb. akkor csak elpazarlod az SO, medium, világos, filter stb. kávékat és pöriket”
Új hozzászólás Aktív témák
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás