- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7192 üzenetére
persze én is így gondolom,eddig a képketből a normális daráló hiányzott,tehát a bosch körkéseshez próbáltam alkalmazkodni.alza arabica van itton(bár pont ma néztem van most nekik pár új más sajátmárkás is,valaki próbálta már?) illetve lidl-ös új barista(az ikeások sajna most fogytak el)
majd ezektől eggyel jobbakkal is szeretnék próbálkozni (kávékkal) de még nem tudom művel érdemes.
de most gondoltam mindent az alapoktól kezdek jobban,próbálok osszeszedni egy részletes alapot hogy aztán tudjak próbálkozni.
gondolom próbálhatom a szimplát is így kevesebb kv fogy bár azt figyeltem hogy a szimpla kosár űrtartalma szerintem több mint a dupla kosár fele😃 néhány grammal férhet csak bele kevesebb ahogy próbalgattam,na nekem még ezek a dolgok is furák 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest