Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7192 üzenetére
persze én is így gondolom,eddig a képketből a normális daráló hiányzott,tehát a bosch körkéseshez próbáltam alkalmazkodni.alza arabica van itton(bár pont ma néztem van most nekik pár új más sajátmárkás is,valaki próbálta már?) illetve lidl-ös új barista(az ikeások sajna most fogytak el)
majd ezektől eggyel jobbakkal is szeretnék próbálkozni (kávékkal) de még nem tudom művel érdemes.
de most gondoltam mindent az alapoktól kezdek jobban,próbálok osszeszedni egy részletes alapot hogy aztán tudjak próbálkozni.
gondolom próbálhatom a szimplát is így kevesebb kv fogy bár azt figyeltem hogy a szimpla kosár űrtartalma szerintem több mint a dupla kosár fele😃 néhány grammal férhet csak bele kevesebb ahogy próbalgattam,na nekem még ezek a dolgok is furák 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest