- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crondore
tag
válasz
ServerWorks #3476 üzenetére
Mantarot Mayut én próbáltam de az én ízlésem szerint egy frissen pörkölt közepesen sötét faék egyszerűségű Brasil Santos is - amit én nagyon szeretek - messze finomabb/ízletesebb presszót ad mint a Mayu adott. A Mayu megy a barátnőm french pressébe. Igaz a santos is 6000/kg környékén van. Nem mondom, hogy a Mayu ihatattlan, de én nem találtam versenyképesnek egy friss pörkölésű kvhoz sem. A friss pörkölés lejtő szerintem, kóstolod, rákapsz, az lesz az elvárt amit az hoz... Nincs megállás... 😎 Konkrétan a Mayu az én ízlésemnek elég jellegtelen kvt adott - 1 napon keresztül próbálgattam több fajta szűrővel, adagolással, őrléssel. De lehet nálam is a hiba persze. Meg lehet nem is érdemes friss pörkölésüekkel összemérni mert nem feltétlen az az összehasonlítási alap hanem a többi hasonló árkategóriájú bolti szemes. 😎
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest