Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lazoltan

csendes tag

válasz Di Natale #21188 üzenetére

Ezekből a Paypal a penzkezelő alkalmazás egyedül, de ha van Google fiókod vagy használsz bármi "ingyenes" szolgáltatást, az úgy ingyenes, hogy kb te vagy a termék, vagy mint az akciós tv.

Tudom, hogy a revolutrol sok rosszat olvasni, még ment egy nagyot legutóbb az a magyar sztori, ahol természetesen nem kattintott semmire az áldozat és mégis levették az összes pénzét, aztán kiderült, hogy dehogynem kattintott, csak ciki lett volna a Forbes hasábjain bevallani, hogy a menő felsővezetőt/vállalkozót beforgatták valami blődli sms-sel. Ilyesmi előfordulhat, de ha ésszel kezeled ezeket a platformokat akkor nem lehet baj.
    Nekem a revolut megkönnyíti az életem, ezért használom és kedvezőbben váltok pénzt általa, plusz van ezer jó funkciója, amit egy kommersz bank évek múlva sem.fog tudni.

Egyébként rá kell keresni, van 1-2 bank aki már közel középárfolyamon vált, de most meg nem mondom, melyik.

"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz

Új hozzászólás Aktív témák