- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emberek, hát ilyen szar hetem talán nem volt még.
Sopron-Duisburgot hordom, A3 végig ugye.
Régen is utáltam ezt az utat mint az éjszakai híg fosást, de ez ami itt van, ez agyrém.
Minden húsz km-erre jut legalább egy autó ami nekem akar jönni. Megyek a sávban, majd azt veszem észre, hogy félig a leállóban vagyok, mert a másik már félig átlóg. Tök mindegy, hogy személyautó, vagy kamion, furgon. Minden jön.
Terelésben a 2.1es korlátnál előznek lakókocsival, furgonnal, személyautóval, de úgy, hogy annyi helyem nincs, hogy a kezem betegyem a pót meg a beton közé, a parasztnak van még egy métere, de jön rám.
90el megy előttem az autó, lassul 80ra, megelőzném, felmegy 90 fölé, visszasorolok, ezt még eljátszuk háromszor, megyek mögötte, jön az abstand kamera, lefékez 75re. Én 35 méteren kapcsolok...ez gondolom megint 120 euró mínusz.
Kamion 80al, megelőzném, azonnal 90, lehúzott ablaknál hallom ahogy elkezd benne fütyülni a turbó, elkezdi tolni neki.
Ebből szerintem öt kilométerenként van egy.
Autók jobbról előznek felhajtón, lehajtónál előttem vágnak be, két kamion közé egyszerre ketten, öt méterre lopva a féktávot.
Én úgy elfáradok agyilag 7 óra vezetésben mint egy spanyol kör alatt.
Még ezt a két hetet letolom valahogy, remélem nem balesetezek, aztán én ezt be is fejeztem.
Ez egy kib.szott állatkert ami itt van. Mármint Nürnbergtől északra. Bajoroknál, osztrákoknál nincs baj, de ez az ötszáz km ez felér egy fejlövéssel.
Brutális.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged