Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SidCorky

őstag

Hali!

Pár éve követem a topikot, nem láttam még felmerülni a témát, a címnek viszont megfelel, így talán nem off. :D Ti hol tettétek le a C-s jogsit? Próbálkoztam Facebook csoportokban, de minden választ kaptam (hagyd a fenében, targoncázz, mindenhol lehúznak, úgysem találsz jót, stb...), csak értelmeset nem, csak most jutott eszembe, hogy a PH színvonalában jobban bízom. :) Főleg pesti suli érdekelne, és nem baj, ha az E-t meg a GKI-t is lehet náluk csinálni (de nem feltétel, viszont ezekre is jöhetnek tippek). Az e-learning meg a részletfizu gondolom manapság már alap, bár utóbbit még el tudom engedni, de tanterembe azért nem járkálnék. :D Privátban is jöhet, ha nem reklámoznátok, bár talán jó sulit reklámozni nem kár. Egyelőre a Kamionsulit nézegetem, főleg azért, mert ez van közel, és már tizenéve, kamaszként is hallottam a nevüket, csak nem léteznének még, ha kutyaütők lennének.

Ha meg már szóba került a jogsi, mennyi idővel a B megszerzése után tettétek le a C/E-t? Vannak olyan elvetemültek, mint én, akik fél év és 1-2000 km egyedül vezetés után már nekiestek? Ha jól tudom, a C-nél például 18. év az alsó korhatár, csak nem vagyok annyira egyedül, mint amennyire gondolom. :)

Új hozzászólás Aktív témák