- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Azt hittem, hogy te saját autóval mész.
A retarder az tényleg nagyon jó, én csak párszor vezettem Iveco-t, de a retarder az nagyon jó volt a hosszú lejtős alagutaknál, nagyobb lejtőknél; mert nem kellett attól félni, hogy túlmelegszik a fékbetét.Az a baj, hogy nem néznek előre bizonyos cégeknél, a lényeg a havi bevétel.
Nem számít, hogy a költségként is leírható kiadással hosszabb távon mennyit lehet megtakarítani.
Inkább megveszi az olcsóbb gumit, mert jó lesz az is. Aztán a sofőrök meg csodálkoznak, hogy a traktor kidobja a hátulját, mert a havas úton a felhajtón nincs normális tapadás.
Legjobb élesben tesztelni, főleg ha nem az illető vezeti a kamiont.
Jobb helyeken az ilyeneket már elküldték volna Szibériába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest