Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
2016 januárjában nekem junior java dev pozira br 340k + br 39k cafi volt az ajánlat. A csavar az volt benne, hogy mivel a junior lét ott egy 3 hónapos tréninggel kezdődik, ezért kb. 2 évig nem mondhatsz fel, vagy fizethetsz kb. 2 milliót. Azért kb., mert egész pontosan senki nem tudta megmondani, a hr-es a szakmai interjúztatóra (a későbbi team leader-re), ő meg a hr-esre mutogatott. Ekkor gondoltam elkérem a szerződés(tervezetet), mert nagyon érdekelt, hogy mi minden sunnyogás lehet még benne (olvastam/hallottam ezt-azt), erre azt mondták, hogy majd az első munkanapon aláírhatom. Aztán közöltem, hogy nem aláírni, hanem elolvasni szeretném, mert így látatlanba tuti nem bólintok rá. Azt nem lehet, mondták. Én meg elköszöntem szépen. Az összeg amúgy már akkor is nevetséges volt, gyakornokként ennél picit többet kerestem, és végül pedig br 100k-val jobb ajánlatot is kaptam máshol.
Megj.: ez Pesten volt, akkoriban hallottam olyat, hogy pl. Szegeden inkább br. 270-280k volt az ajánlat, de hallottam megalázóan alacsony összegeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest