Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Amúgy nem mondtam, hogy átlagon aluli a fizu, de őszintén szólva arra számítottam, hogy egy ilyen speciális munkakörben foglalkoztatott, speciális szaktudást/gyakorlatot/képesítést igénylő feladat ellátását arányaiban (értsd: a legalsó vezetői szint béréhez viszonyítva) egy kicsit jobban díjaznak majd.
Nyilván nem gondoltam kétszer ekkora fizetésre, de a jelenlegi fizumhoz képest még 10%-os növekedést sem jelentő összegért nyilván nem fogok váltani (pláne, hogy nyáron kapunk majd emelést, ami mondjuk nálam a beharangozott "átlag 30%" alig több mint harmada lesz - így gyakorlatilag ugyanazért a pénzért váltanék).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest