Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem is van olyan exkollégám, aki hasonló méretű és lokációjú (igaz nem dunai panorámás, de nagyon jó helyen lévő) ingatlant örökölt - igaz vagy 10 éve nem beszéltem vele, szóval nem tudom, hogy miként hasznosíthatta, eladta-e nyomottabb áron korábban, vagy sem.
Azért ezek a társadalom elég kis részét teszik ki, de tény, hogy nagyon szerencsések, ha hirtelen rámszakadna egy ekkora összeg, valószínűleg én is másképp szervezném az elkövetkező éveimet, mint ahogy most gondolom
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké
), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké