Új hozzászólás Aktív témák

• buherton

őstag

válasz tototos #40259 üzenetére

Amennyire tudom featuresetben mind a három nagy cloud provider ugyanazt adja csak máshogy hívja. A különbség talán abban van, hogy az IT-s startupok jobban kedvelik az AWS-t, addig az államiszervek, nagy vállalatok, és nem IT-s cégek pedig az Azure-t. Persze mindig van kivétel és erre az esetem jó példa, mert a startupnál Azure-t használnak. És ez utóbbi összefügg azzal, amit nem szeretek az Azure-ben - nem bírom ki, hogy ne írjam le :D - , hogy az MS kihasználja az erőfölényét a többiekkel szemben egy pakkban tudja adni az Azure, Drive, Outlook, Teams, Office, és Windows termékeket/szolgáltatásokat.

#40263 OPiiPO: Igen, és pont ez a problémám. Ma már semmilyen MS-hez köthető szolgáltatás vagy terméket (VSCode-t sem!) nem használok, illetve nem vagyok hajlandó használni. Amit használok és MS-hez köthetőek azok tipikusan open source-k, mint az LSP.

------

Certes topikhoz:
    A Linux Foundation rendszeresen tart akciókat a vizsgákra/tréningekre. Az LF-es tréningeket nem javaslom. Érdemes megvárni a Cyber Monday-t, mert akkor adják talán a legnagyobb discountot.
    Az AWS certek közül is az Associate szintekhez szokott lenni valamilyen program/akció, amivel olcsóbban hozzá lehet jutni. Érdemes várni rá.

Új hozzászólás Aktív témák