Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
tototos #40259 üzenetére
Amennyire tudom featuresetben mind a három nagy cloud provider ugyanazt adja csak máshogy hívja. A különbség talán abban van, hogy az IT-s startupok jobban kedvelik az AWS-t, addig az államiszervek, nagy vállalatok, és nem IT-s cégek pedig az Azure-t. Persze mindig van kivétel és erre az esetem jó példa, mert a startupnál Azure-t használnak. És ez utóbbi összefügg azzal, amit nem szeretek az Azure-ben - nem bírom ki, hogy ne írjam le
- , hogy az MS kihasználja az erőfölényét a többiekkel szemben egy pakkban tudja adni az Azure, Drive, Outlook, Teams, Office, és Windows termékeket/szolgáltatásokat.
#40263 OPiiPO: Igen, és pont ez a problémám. Ma már semmilyen MS-hez köthető szolgáltatás vagy terméket (VSCode-t sem!) nem használok, illetve nem vagyok hajlandó használni. Amit használok és MS-hez köthetőek azok tipikusan open source-k, mint az LSP.
------
Certes topikhoz:
A Linux Foundation rendszeresen tart akciókat a vizsgákra/tréningekre. Az LF-es tréningeket nem javaslom. Érdemes megvárni a Cyber Monday-t, mert akkor adják talán a legnagyobb discountot.
Az AWS certek közül is az Associate szintekhez szokott lenni valamilyen program/akció, amivel olcsóbban hozzá lehet jutni. Érdemes várni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest