Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Miért gondolja azt bárki is, hogy attól lesz valakinek műszaki érzéke, ha gyerekkorától a Candy crusht nyomja a telón? Mármint érted, az ovis/alsós kölykök mi mást csinálnának ezekkel a kacatokkal?
Lehet én vagyok UFÓ, de a 7. szülinapom előtti karácsonyi C64-re kaptam, és az első napok arról szóltak, hogy ledaráltam a "21 nap alatt BASIC-ben" c. könyvet. Lehet más volt a címe, ennyi évtized távlatából nem emlékszem tisztán. Olvasni akkor már évek óta tudtam, szóval a nagyobb gondot inkább az jelentette a szüleimnek, hogy folyamatosan utánpótlást szerezzenek (80-as évek vége.)
Az onnantól beszippantott, nyilván játszottam is eleget, de jött a BASIC teljeskörű, majd az assembly elsajátítása, demoscene-es dolgokat kvázi még gyerekként (18 alatt) éltem meg.
Az viszont tény, hogy ma ilyet nehezen tudnék elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest