Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
crocy
tag
mondjuk nalam a flexibilitas es a napi 6-7 ora kizarja egymast.
mi van ha valaki az elsö 2-3 napban ledolgozza a heti oraszamot, minek dolgozna utana ha ugy se fizetik ki a tulorat?nalam programozas nem olyan melo amit napi szakaszokra fel lehet osztani. ha flowban vagyok akkor inkabb folytatom a melot akar törzsidön tul is. cserebe masnap nem ill kevesebbet dolgozok.
ha letennem a tollat a nap vegen, lehet masnap kene +idö, hogy gondolatmenetbe visszaterjek oda ahol elözö nap abbahagytam.szoval nekem a daily standupokkal is van problemam, hogy mikor mit mondjak.
nekem full-remote, heti 2-3 bejelentkezes lenne az optimalis.
hataridökre szallitom a featureket, az idömet pedig ugy osztom be ahogy akarom.ez a return-to-office cucc meg vicckategoria. rajtam senki se elje ki a rabszolgatarto hajlamait. nem hinnem, hogy jobban menne a programozas ha valaki a nyakamon ülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED monitor topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest