Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Hát én most 2.9et kapok, és mondjuk PO vagyok nem dev, de a szitu szvsz nagyjából ugyanaz, ami megkeresések jöttek linkedinen azok szinte mind ilyen 1.5-2 sávban szórtak, pedig egész jó cégek is voltak közöttük, ilyen product management lead meg hasonló pozikkal.
Szóval ha most kirúgnának, még azzal is gondom lenne, hogy ezt a mostani szintet hozzam. De egyébként ha mégis van ilyen pozi valahol, nem lehetetlen bekerülni, mi pl most építünk egy csapatot Magyarországon, fel is vettünk egy lead architectet, mondjuk nem tudom ő mennyit keres, de szerintem hasonló szint mint én.Ahogy egyébként én látom, az ilyen magasabb fizus pozik jellemzően kisebb multicégeknél vannak, akik nem a költségek miatt jönnek Mo-ra, hanem speciálisan a talenteket keresik. A nagy multik a costra mennek rá, szóval ott ilyet már csak management szinten fogsz találni. A kicsikkel viszont az a gond, hogy marhára el vannak dugva, pl arról a cégről, ahol most dolgozom, soha a büdös életben nem hallottam mielőtt belefutottam a linkedinen a hirdetésükbe, de azt kikukázni se volt triviális, mert nagyon el volt dugva. Jellemző, hogy velem együtt 4 másik pályázó volt csak, ezzel egyidőben az Interactive brokersnek volt egy hasonló állása meghirdetve, na ott meg 110. (pedig messze nem fizettek volna ennyit.) Valószínűleg az is benne van ebben egyébként hogy ezekre a pozikra már direktben fejvadászokat engednek rá, sokszor nem is nagyon vannak meghirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest