Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carapace

tag

válasz Drizzt #37091 üzenetére

Hát én most 2.9et kapok, és mondjuk PO vagyok nem dev, de a szitu szvsz nagyjából ugyanaz, ami megkeresések jöttek linkedinen azok szinte mind ilyen 1.5-2 sávban szórtak, pedig egész jó cégek is voltak közöttük, ilyen product management lead meg hasonló pozikkal.
    Szóval ha most kirúgnának, még azzal is gondom lenne, hogy ezt a mostani szintet hozzam. De egyébként ha mégis van ilyen pozi valahol, nem lehetetlen bekerülni, mi pl most építünk egy csapatot Magyarországon, fel is vettünk egy lead architectet, mondjuk nem tudom ő mennyit keres, de szerintem hasonló szint mint én.

Ahogy egyébként én látom, az ilyen magasabb fizus pozik jellemzően kisebb multicégeknél vannak, akik nem a költségek miatt jönnek Mo-ra, hanem speciálisan a talenteket keresik. A nagy multik a costra mennek rá, szóval ott ilyet már csak management szinten fogsz találni. A kicsikkel viszont az a gond, hogy marhára el vannak dugva, pl arról a cégről, ahol most dolgozom, soha a büdös életben nem hallottam mielőtt belefutottam a linkedinen a hirdetésükbe, de azt kikukázni se volt triviális, mert nagyon el volt dugva. Jellemző, hogy velem együtt 4 másik pályázó volt csak, ezzel egyidőben az Interactive brokersnek volt egy hasonló állása meghirdetve, na ott meg 110. (pedig messze nem fizettek volna ennyit.) Valószínűleg az is benne van ebben egyébként hogy ezekre a pozikra már direktben fejvadászokat engednek rá, sokszor nem is nagyon vannak meghirdetve.

Új hozzászólás Aktív témák