- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vision
üzenetére
Neurodivergens arcoknak az altalanos/kozepiskola kifejezetten kinzas. Nem arrol van szo, hogy valaki buta vagy nehezen tanul, hanem hogyha nem erdekli, nem tudja lekotni a tanar a figyelmet, akkor egyik fulen be, a masikon ki. Raadasul a folyamatos keszules miatt meg az sincs mint egyetemen, hogy akkor raszanok egy delutant es beseggelek mindent, hanem ropdolgozat, kihivnak felelni, stb. En altalanos/kozepiskolaban harmas voltam mindenbol ami nem erdekelt es elkonyveltek lusta gyereknek aki nem valo egyetemre. Erettsegit egy-ket het tanulassal kihoztam olyanra mint az osztalyelso, aztan egyetemen szinten eltanulo voltam, munkahelyen meg konzisztens high performer, mert mar nem a temak 80%-a volt erdektelen, csak 10-20%.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest