Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Aki okos és könnyen tanul, az kb. az órán összeszed annyi tudást, hogy lehozza 4-esre. Ismétlem, középiskoláról beszélünk, ami egy vicc tudásanyag szempontjából.
...és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.
Most lehet, hogy én vagyok a geci, de ezekből az infókból azoknak az embereknek a profilja villan fel számomra, akik a munkahelyen is folyamatosan rínak a szar melók miatt (merthogy nincs kedvük megcsinálni). Miközben minden munkahelyen vannak szar és jobb projektek is, és mindet meg kell csinálni. Ők azok, akik amúgy mindenki mást rohadtul idegesítenek ezzel a viselkedéssel. Nem tudom, hogy végül ez lett-e az osztálytársaidból, de bennem ez az egész gondolatmenet ilyennek tűnik.
Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Jó, de ezek meg tényleg ilyen pitiáner dolgok. Jellemzően említés szintjén vannak jelen, vaktérkép meg kb. a sumérokról van, aztán csókolom. A civilizáció bölcsőjét pedig azért illik ismerni, na! Már csak azért is, mert a múltkori retrónkon ebből volt kvíz. Nem én csináltam.

aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak.
Azt hiszem, ez azzal is összefügg, hogy eleve elitgimibe járt mindenki. Aki onnan "nem tanulással" kerül ki, még az is bőven előnyben van bárki mással szemben. Én azt látom, hogy az elitgimis ismerőseim mind szépen elöl vannak az életben, jó pozikban, akik meg nem tanultak, azok futárkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest