Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kukipapa_rr

tag

válasz vati #29176 üzenetére

Nekem némi ellenvéleményem van az itt röpködő 1,5-2+M-khoz. A magasabb fizu több tudásért jár, nem az évek száma után.

Angol tudás alapkövetelmény (nem derült ki, hogy van-e).

Írtad, hogy bértárgyalásig nem jutottál el, ez nem lehet véletlen. Ha technikai szinten nem feleltél meg, azon némileg könnyebb segíteni: ásd bele magad erősen azokba a témákba, amik nem mentek jól. Én is interjúztatok és voltak ilyen tapasztalataim, hogy 20+ év szakmai múlttal nem tudja a jelölt, pl. mi a DI, most ezzel mit kéne kezdeni? Vagy bevallás szerint évek óta ugyanazt a BL réteget fejleszti, egyéb területeket, rétegeket nem ismeri, azt másik csapat tolja. Ezért miért járna magasabb fizetés?

Ha manager interjún nem feleltél meg, az szerintem nehezebb feladat, mert sokszor nem egyértelmű, hogy mi volt a gond (ha kétség merül fel, már visszadobnak). Esetleges elutasítás esetén ha a fejlődés érdekében udvarias stílusban indoklást kérsz, szoktak adni visszajelzést.

Mindenképpen célszerű rendszeresen felmérni a tudást és az értéket a piacon, egyrészt gyakorlás miatt is (interjúkon is rutint kell szerezni), másrészt, hogy az ember reálisan tudja értékelni magát.

Új hozzászólás Aktív témák