Hirdetés
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
válasz
üzenetére
Én 9 évet húztam le kinn, ebből az elsőt Ausztriában. Ott még nem volt semmi gond, mert kezdetben még Magyarországról jártam át, aztán meg amikor beköltöztem Bécsbe, akkor is kb minden hétvégén hazamentem. Aztán jött 8 év Svájc, na ott viszont végig volt bennem egy ilyen nem is tudok erre jobb szót fenyegetettség érzés, tehát kb az, hogy ha történik valami gebasz, akkor csak magadra számíthatsz. Aztán persze idővel ahogy az embernek lesznek helyi barátai ez csökken, de sose múlt el teljesen.
Úgyhogy amikor megszületett a lányom, haza is jöttünk egyszerűen szükség volt némi családi support-ra... (de szerintem ha eléri az iskoláskort megyünk is vissza mint a pinty.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest