Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
válasz
Diocles #22039 üzenetére
Félreérthető voltam, de nem szeretném bíróság elé vinni, minél hamarabb és minél egyszerűbb keretek között le akarom tudni.
Ha tényleg nem olyan nagy összeg egy 880ezer ft-os kiadás fejpénznek.
#22038horush
Amennyi munka van mostanában, még ha akarnék se tudnék megszakadni benne
Kirúgni nem fognak, ez biztos...#22037Lien
Annál a két cégnél ahol rákérdeztem, nem igazán adtak érdemi választ, de finoman utaltak rá, hogy valszeg nem fizetnék ki. Legalábbis a teljes költséget.
Az, hogy nem fizették az egyetemet, és kb a béremből a végére már nem is tudtam kifizetni és diákhitelt kellett felvenni rá kb olyan mintha normál szabadságból kellett volna végigcsinálnom, és ez nem áll messze a valóságtól, hiszen nyáron 3-4 napra tudtam elmenni pl fesztiválra, és akkor is szerdán még rámhúzták a melót.
Annyi volt a szerencsém az elmúlt években összességében, hogy albérletet nem kellett fizetni, mert akkor kajára pl már nem tellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- The First Berserker: Khazan
- Fotók, videók mobillal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest