Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már nagyon elegem kezd lenni az itthoni munkakeresésből. Heti történés: megkeres a HR-es kisasszony. Beszélgetés során kiderül, hogy egy beugró TestDome feladat megoldás után tudnánk továbblépni. Én ezt visszautasítottam a szokásos indokokkal: idegesítő, semmitmondó és egy jó implementáció után a "too slow" és társai kommentek éretelmezhetetlenek számomra (ha csak én vagyok ezzel így kérlek jelezzétek, nem tartom magam rocksztárnak).
Nade, ha kérek valamit akkor illik ajánlani alternatívát. Felajánlottam, meglévő repók illetve egy próba feladat megoldását (de ezt is gyorsan befejezem, innentől kezdve csak akkor leszek hajlandó ha nem feleslegesen dolgozom). Jött a nemleges válasz egy olyan magyarázattal, hogy ők sem szeretik a TestDome féle felmérést(!) de mindenki ezt csinálja ezért nekem is ezt kell, persze az önéletrajzom alapján szívesen beszélgetnének velem. A végeredményt pedig nem veszik figyelembe (haha, persze).
Akkor én felteszem a kérdést, ennyire unatkoznak vagy tényleg keresnek munkatársakat?
Namost én ezt megint elutasítom.
Vélemény?
Szerk.: még egy kis adalék, csinálok egy házit megint. Két kis microservice nem nagy feladat. Felhasználandó anyagnak kaptam két osztályt, magyar függvény és változó nevekkel (implements Serializable, klasszic Eclipse osztrály
) . Lehet tényleg az Én arcom nagy de már most elment tőle a kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . Lehet tényleg az Én arcom nagy de már most elment tőle a kedvem...