Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz aclandiae #1676 üzenetére

Budapesti egyetem, 4-500 gólya, ebből 20-30, de inkább 10-20 végzi el időben az egyetemet, mert

1: átalakult a világ, a tanulók kevésbé szeretnek tanulni, a könnyebb utat választják, kirúgják őket, otthagyják az egyetemet, vagy csúsznak
    2: nehéz az egyetem, csak a legjava végzi el időben

És, igaz erről nincs statisztikám, de a 4-500 embernek csak a töredéke végzi el egyáltalán az egyetemet. Az IT meg dinamikusan fejlődik, ma már minden cégnél van valami IT, a céges rendszer mögött futú szerverek, vagy csak simán munkagépek -> rendszergzda, vagy a céges rendszer -> programozó.

Magyarán kell sok programozó/IT-s, mert dinamikusan fejlődik a terület, de bőven nem végez annyi infós mint amennyi elkezdi.

Véleményem:
    nem értem, hogy miért vagy irigy. Miért nem mentél programozónak. Vagy ha téged nem érdekel a téma, akkor miért irigykedsz rájuk? Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy azt tanuljon, vagy csináljon amit szeretne. Ha nem megy a matek, akkor megint csak magára vessen az ember, az nem a piac hibája, hogy belőle nem lesz programozó..

Új hozzászólás Aktív témák